Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
125ccm es gyorsaságin erőteljesen meg van repedezve a plexi, ez mennyire befolyásolja a műszaki vizsga eredményét?
ehez az is kéne, hogy frissítsék a kreszt... 2006ban nekem az 1974es (vagy 72es?!) tananyagból oktattak, mert az oktató azt mondta, hogy csak 1-2 apróság változott és azt meg majd szóban javítja... ez is kicsit szánalmas...
tuti nem menne el
amőgy nem jó ez sehogysem..... ennyi erővel a diplomát is meg kellene újítani x évente mert hülyül az ember
szerintem meg inkább már az iskolában kellene kresz tantárgy, aztán az alapok jobban beleivódnának ez egyedekbe
heti 1 órákat simán megérne
Nade most akkor csak területi jogsi legyen?Mivan ha nyer egy utat milánóba és elbassza a földalatti mert nem ismeri a kresz ide vonatkozó részét?
Nemmegy el milánóba?
lenne is nagy felháborodás
egyszer voltunk egy autós tesztnapon, simán elhasaltunk minden tantárgyból, pedig ketten voltunk egy gépnél
fene tudja..... pl faterom mifenének tanuljon villamos kérdéseket amikor sosem volt még villamossal ellátott faluban autóval
max cegléden ahol az út mellett rozsdállik
Basszus .............ép ésszel én még minden autóvezetőt 10 évente köteleznék kresz vizsgára.
nekem két ismerős is meg akarta csinálni, de mivel ugyanúgy kresz vizsga kell hozzá hagyta a fenébe az egészet
tanfolyamra meg amúgy sem kötelező járni szóval nincs itt olyan nagy könnyebbség
Köszönöm szépen. Ma beszéltem egy oktatòval és ők se tudnak semmit meg mondta,hogy lehet csak robogòra lesz érvényes a könnyìtett tanfolyam
Mi a helyzet a kékszikrával?
tökmindegy....... sárga szikra már a szimón is szar volt, be se akart vele indulni
Olyan hogy B125 olyan nincsen.
Könnyített vizgarendszerrel kevesebb óraszámban letehető 125 köbcentis motorokra érvényes jogosítvány van.Ez is januárban lett elfogadva.
Állami szinten.
De még ők sem dolgozták ki ennek a lebonyolításához szükséges pontos menetét megszabó dolgokat ha jól gyanítom.
Nameg az összes motors oktatás sem indult be az iskolákban.Kedden még szakadt a hó.
Valszeg elő se vették még az oktató motorokat.
Keress egy szimpatikus iskolát és jelentkezz.
Sokan várják a tapasztalataidat mert senki nem tud semmit.Szó szerint.
Akkora a szokásos kupleráj.
De talán juliusra elkezd döcögni a dolog.
Ezt egy autósiskolában megmondják.....vagy nem?
Sziasztok olyan gondom volna hogy B125ös jogsit szeretnék csinálni és mindenki mást mond. Nemtud valaki ebben segíteni? Előre is köszönöm.
De ha esetleg tudnánk hogy milyen motorról van szó.....
Szennyezett gyertyát vagy gyenge szikrát jelent. A gyenge szikra nem tud ívet létrehozni a hengerben nyomás alatt. Magyarul a motor nem megy, vagy kihagyogat.
negatív
és ha pirosas akkor az mit jelentene?
pipa rajta aztán a gyertya fém része érintkezzen a motorblokk fém részével
aztán kékeslila szikra a jó, a sérgáspirosas nem az igazi
Üdv!
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy van egy 100 ccm-es robogóm, papírok nélkül!
Jelenleg segédmotorként használom, de nem szeretnék lebukni valamelyik yard-nál, úgyhogy arra gondoltam levizsgáztatnám!
Csakhogy nincs semmi papírja az adás-vételin kívül!
Úgy hallottam, hogy segédmotorokra is lehet rendszámot rakatni!
Efelől érdeklődnék, hogy ez járható út lenne a számomra, illetve milyen költségekkel és papírmunkával járna?
mi?

kicsit pontosabban..
mint a hülye gyereknek:)

azt nem értem, tavaly semmi baja nem volt, állás után meg szórakozik.
tekerd ki a gyertyát, rá a pipát aztán a valami fém részhez érinteni a gyertya menetes részét
jól testeld le a gyertyát állítólag egyes cdi-k nem szeretik ha lifeg-lobog a gyertya
a másik, hogy hogyan tegyem be melegen?
felmelegítem, de mire beteszem mind a négyet már tuti nem lesz meleg.
azt nem tudom.
hogy lehet megnézni?
rakjam rá kivéve a gyertyapipát és indítsam?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Budapestem a harmadik kerülethez közel nem tudtok valami jó területet ahol lehetne gyakorolgatni. Mert néhányan letennénk bójákat meg minden, csak nincs semmi elzárt hely, és közúton meg nem nagyon akarunk hülyülni.
Előre is köszi! Széles utat!
aztán van szép kékes szikrája?