akkor milegyen vele?
nézzek egy papíros blokkot? de annak is csak lesz váz száma nem?
akkor meg ugyan az csak fordítva..
vázszámot pótolnak ugy tudom.. de nekem Af -es motorszámot a napokban mndták h létezik.. akkor nem tudom.. valami ötlet... bontás?
Na azt a törzskönyvet rituálisan bal kézzel a jobb vállad felett dobhatod ki.
Ha a blokkot mást raksz be mint ami a könyvben van mi a jó túróra számítasz?
Pingvineznek egyet a vizsgán és legyintenek?
üdv tudnátok segíteni nekem?
van egy Ktm duke mocim.. okmányok nélkül.. ha veszek hozzá papiros vázzat akkor tudom müszakiztatni? a papíros vázban benne van a motorszám is . de a motor az enyém lenne csak a váz lenne másik..
mit kérjek még mert kintröl lenne ez a váz.. adásvételit?
köszi a segitséget ..
Hogyhogy nem lenne kevesebb? Egyszer kifizetne a motor árát, ezt értem. Aztán az átírási költséget- ez nem tudom mennyi, aztán gondolom kötnöm kell rá biztosítást-erről sincs fogalmam hogy mennyi lehet. Úgyhogy légyszi fejtsd ki bővebben hogy még a motor árán felül milyen költség tesz ki még 100.000 Ft-ot?
Napok kérdése. Mára várom a GS újdonsült gazdáját. Aztán lesz hely a garázsban. Március közepéig el kell hoznom, mert huszonvalahanyadikáig van műszaki rajta. Egyszerűbb átírni előtte.
Napok kérdése az egész. Alig várom hogy menjek vele.. (kb 2x25 métert mentem vele amikor megnéztem )
nézzek egy papíros blokkot? de annak is csak lesz váz száma nem?
akkor meg ugyan az csak fordítva..
vázszámot pótolnak ugy tudom.. de nekem Af -es motorszámot a napokban mndták h létezik.. akkor nem tudom.. valami ötlet... bontás?