Két útja van ha nem vagy biztos magad ismereteiben.
Az egyik hogy viszel magaddal egy olyan embert akiben megbízol és megszakérti.
Vagy lezsírozod egy szervízben kikben szintén megbízol hogy elviszed megnézetni hozzájuk.
Ezt előre le kell beszélni a tulajjal.
Ha nem megy bele akkor vagy sumákol vagy nem.Lehet tele a töke a sok körülményes vevővel.
És akkor hogy tudok meggyőződni arról hogy ha a lentebb említett két motor a kora ellenére motorikusan jó állapotban van? Mire kéne figyelmem használt motor vásárlásakor?
Sziasztok.
Most tervezek használt motor venni, és arra lennék kíváncsi hogy amiket feltesznek a használtautó.hu vagy a kepes-motor.hu-ra, azoknál szokás-e vagy lehet-e csalni a kilométeróra-állással, Úgy értem hogy visszatekerik? mert 1999-es 2000-es motorokkal 20.000 25.000 km-ekkel hirdetik meg.
Mint pl ezeket:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_cbr_600_f4-51
74264
http://www.kepesmotor.hu/honda-sportmotor/p702511&st=HONDA%20CBR
%20cbr%20600%20f4&mp=1000000&nc=598&ny=1998&o=pa
Szeretnék Ukrajnából behozni egy használt motorkerékpárt szeretném itthon lepapirozni milyen költségekkel kel számolnom ill. mi a menete? Pl: 20 éves és 100000ft az ára.
Köszönöm!
Ha már tudni akarod nem egy Simsonunk van. De original állapotában városi forgalomra alkalmatlan, mert gyenge és lassú, nem gyorsul. Vidéken nagyon jó ezt aláírom, de itt Budapesten nem ér semmit, max. kerékpárúton biztonságos. Nem robogót akarok venni mert az a másik véglet mert instabil pattog stb. Én motort fogok venni amiben van teljesítmény és elbírja a városi tempót. Tudom simsont tuningoljam fel. Tuningolja a fene, én már túl vagyok a tuningolásokon. Megtudom csinálni, hogy menjen 90-100-at de akkor meg nem lehet vele megállni, no meg egy nyár után akkora válla van a hengernek mint svájcinégernek. Simson az nagyon jó motor a maga keretei és korlátai között, de városba nem való. Inkább nem tuningra gyűjtök hanem motorra. Bankszámlám pedig nincsen tele hanem spórolok. 28 év dohányzás után leraktam a cigit és az árát minden nap elteszem. Már meg van egy fél motor ára. Ennyi!
Igazán nincs mit! Ha elfogadsz egy tanácsot,akkor szerintem ha 4kiló a keret akkor olyan a 380körülieket nézegesd, azt megvenni 350ért és akkor marad pénz egy komolyabb átnézésre, folyadékok, kopó alkatrészek cseréjére, esetleg egy pár gumira. Amúgy én is mit nem adtam volna, ha 14évesen egy ilyen csettegővel rohangálhattam volna. (nekem is volt jó simsonom, meg egy aprilia rs50-em, hát mit nem mondjak ég és föld a két gép, és nem csak teljesítményben, fílingben is, szerintem nagyon boldog lesz :) ) Jót kell kifogni! Sok sikert a vásárláshoz!
Mint mondtam eccer volt hozzá szerencsém.......................egy 2 kilóméteres út alatt 20 percet rugdaltam mire életrekelt,eltört az üléslap,nem ment csak szenvedett,mire feszenvedte magát 40-re meg kellett volna állnom de nem akart az istenért se.
Örültem mire leszálltam róla.
pesten tökmindegy mivel darál be a féknélküli bkv busz
én tuti nem veszek ötvenes berregőt a gyereknek(az is 13 múlt és szimója van)
benne vagyok a gyerek kérdésbe ezek töketlenek mind
amúgy meg szerintem nem égő a simson inkább avval mászkálnék mint robogóval
Mer az nem egy rakás szerecsétlenség mint a simsonja...............talán.
Én mentem simsonnal...........annál még a fosrakás F12 is jobb volt amit kosárban vettem 40e-ért.
Jól vagy összerakva?
4 kiló azért hogy spórolj havi 4-5e-ret bérleten?
Szerezz egy 50-es robcsit 100e körül a többit tedd félre kamatra ha befejezte a sulit és még mindíg motorozni akar akkor lesz hova nyúlnod ha egy 125-250-es géppel el akarja kezdeni ezt az egész hobbit.
400ezres kerettel szerintem is inkább a Yamaha TZR50! A Derbi sem rossz,de a yamahából sokkal nagyobb a kínálat és mégiscsak japán! Emellett még érdemes lehet megnézni az Aprilia Rs50-eket is,ennyi pénzért már abból is szép állapotú 3-4éveset lehet kapni! A Derbi hazai alkatrészhálózatát nem ismerem, de a Yamahához meg az Apriliához biztos lesz alkatrész! Egyébként ha jól tudom akkor a Yamaha Minarelli am6-os blokkal van szerelve (mint a 2006előtti Apriliák is), a Derbi meg a 2006utáni Apriliák meg Derbi blokkal vannak szerelve! Remélem nem tévedtem :)
Na megvitattuk családi kupaktanács a fő csapás irányt. Kiinduló etalon a Derbi GPR50. Nem kell enduro. Itt a városban maximum a járdaszigetre tudna vele ugratni, nincsen terep :) Jó a gyorsasági kinézetű is. Ennek a Derbi-nek Budapesten van szervizelési lehetősége? Nem tudjátok alkatrész ellátás van hozzá?
Az egyik hogy viszel magaddal egy olyan embert akiben megbízol és megszakérti.
Vagy lezsírozod egy szervízben kikben szintén megbízol hogy elviszed megnézetni hozzájuk.
Ezt előre le kell beszélni a tulajjal.
Ha nem megy bele akkor vagy sumákol vagy nem.Lehet tele a töke a sok körülményes vevővel.
lehet tényleg évi átlag 2000 kilométert ment az a vidéki orvos-pap.
Most tervezek használt motor venni, és arra lennék kíváncsi hogy amiket feltesznek a használtautó.hu vagy a kepes-motor.hu-ra, azoknál szokás-e vagy lehet-e csalni a kilométeróra-állással, Úgy értem hogy visszatekerik? mert 1999-es 2000-es motorokkal 20.000 25.000 km-ekkel hirdetik meg.
Mint pl ezeket:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_cbr_600_f4-51
74264
http://www.kepesmotor.hu/honda-sportmotor/p702511&st=HONDA%20CBR
%20cbr%20600%20f4&mp=1000000&nc=598&ny=1998&o=pa
Szeretnék Ukrajnából behozni egy használt motorkerékpárt szeretném itthon lepapirozni milyen költségekkel kel számolnom ill. mi a menete? Pl: 20 éves és 100000ft az ára.
Köszönöm!
a miénk faca, én generáloztam meg, gyerek meg ugrat vele simán fél méter magasra, bár ez lehet nem tesz jót neki
Örültem mire leszálltam róla.
én tuti nem veszek ötvenes berregőt a gyereknek(az is 13 múlt és szimója van)
benne vagyok a gyerek kérdésbe ezek töketlenek mind
amúgy meg szerintem nem égő a simson inkább avval mászkálnék mint robogóval
Tudna valaki segíteni abban, hogy Budapesten ( lehetőleg valahol a belvárosban ) hol tudnám beméretni az akksim?
Köszi!
PB
Én mentem simsonnal...........annál még a fosrakás F12 is jobb volt amit kosárban vettem 40e-ért.
én sem igen értem a dolgot, lehet túl sok a zseton a bankban aztán így spórolnak a kamatadón
4 kiló azért hogy spórolj havi 4-5e-ret bérleten?
Szerezz egy 50-es robcsit 100e körül a többit tedd félre kamatra ha befejezte a sulit és még mindíg motorozni akar akkor lesz hova nyúlnod ha egy 125-250-es géppel el akarja kezdeni ezt az egész hobbit.
Pedig az ilyet soha nem lehet kinőni