Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vadi új a gyertya, nincs rajta korom.
gázos pákával égesd le a kormot a gyertyáról, aztán melegen tedd be
üdv

tanács kéne mert az istenért nem akar elindulni a motor.
új akksi, gyertya, olaj, levegőszűrő.
csak forgatja, puffog a kipufogó de semmi.
gyertyákat letöröltem, már hidegindítót is fújtam be de semmi!

mi a sz..rt csináljak?
Sziasztok. Most tervezek motort venni, és arra lennék kíváncsi hogy mire utalhat az a ha a blokkból közvetlen kijövő kipufogókönyök, nem ugyanolyan krómszínű mint a kipufogó többi része. Gondolom hogy van egy pici köze a használathoz, de mégis mennyire elfogadható az elszíneződés?
példának pár link:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s_sv650_sv
_650_s-5476991
http://www.hasznaltauto.hu/galeria/1839-5557788-63-0-0-
0
(esetleg ha valakinek ismerős a motor vagy netalán azt linkeltem amit árul, akkor előre is elnézést kérek)
Ja..kihagytam a Yamaha R6-ot..2000-2003...csak valamiért gyanúsan olcsók..miért van ez?Kössz az türelmes választ a hülye kérdéseimre:)
tl 1000.sztem
Nehéz így tanácsot adni,mindenki másra esküszik.
Nekem ZX9R-em volt,ha ezek közül kéne választanom,újra ezt venném.
Sziasztok...A közel jövőben szeretnék venni egy motort...használtan,de mégis megbízhatót,jót!Nézegettem,vacilláltam...körülbelül 800ezerig néztem motorokat!A kérdésem az,hogy melyiket ajánlanátok...Kawasaki ZX9R,ZX6R(1999-2001)..Honda YZF 1000 Thunderace(2000körüliek)..Honda VTR 1000f(1997 körüliek) vagy Suzuki GSX-R 600(2000körüli) illetve TL1000S?Többet is mondhattok,előnyök,hátrányok...köszönöm a segítséget...!
Sziasztok!

ADÓm 1%-át szeretném felajánlani valamely motoros szervezetnek. Ha tudtok dobjatok pár linket!

Köszi!
Ennyire nem akarok trükközni meg ugy is 300 kilométerre van.Beszélek ma még a sráccal netten konkrétan ( mert csak telon dumáltunk)és kiderül pontosan hogy mi van a motorral.Nincs kedvem nagy bonyodalomba bele menni.Akkor inkább használom tovább a 125 ős 4 ütemű robogómat ( csak hát már kéne valami olcsó fenntartható váltós)
Légy geci. Menj el, nézd meg a motort írd fel az adatait, jelentsd le a finanszírozó banknak, aztán vedd meg tőlük vasárban. A maradékot meg úgyis behajtják az adóson.
vagy lenne lehetőség az országban hogy nem kéne trükközni hanem becsületesen meglehetne keresni egy rendszámos motor árát .
Igen szerintem tuti hogy köröztetve van.Az hogy nem 50 es az még megoldható ( ellehet tüntetni a hengeröl meg van szakember ismerősöm aki a hengert átüti és olyan mintha gyárilag lenne beleütve hogy 50 es ) csak valószínűleg körözik.Bár nagyon szép és jó árban van a fenébe lenne inkább import motor akkor nem lenne vele gond.
Értettem már elsőre is.

De egy igazoltatásnál sanszos, hogy nem csak az fog kiderülni, hogy nem 50-es a motor, hanem az hogy "lopott" is. Kötve hiszem, hogy a bank nem körözteti..
Valaki megvette hitelre a motort , nem fizette a hitelt a bank kivonta forgalomból a motort és addig nem adja ki a törzskönyvet (nem lehet átíratni rendszámosra ).A tulaj aki megvette hitelre mikor a bank kivonta a forgalomból eladta a motort 50 cm3 asként és azóta évek óta 50 esként van használva.
Szerintem ez a hitel fedezetének elvonása kategória. Nem jó játék.
Találtam egy számomra megfelelő 125 ős 4 ütemű honda cg motort.Megvan hozzá a rendszám,forgalmi de a törzskönyv nincs mert banknál van ( rendszám levéve 50 esként használva).A srác aki árulja fél éve vette azt mondja ő már így vette hogy le volt foglalva ( 2007 ) ben vonták ki a forgalomból.Azóta 50 esként él.Na most én nem ragaszkodom a rendszámhoz ha írunk egy adásvételit tudok rá kötni 50 es biztosítást ? Vagy a motor és alváz szám alapján kiderül a biztosítónál hogy kivan vonva a forgalomból mint 125 ős, vagy hogy ez régebben 125 ősként volt nyilván tartva ? Rendőr ha igazoltat és beüti a keresőbe az adatokat kidobja hogy a motort körözik ? Ha olcsón lelehetne papírozni( 40-50 ezer) újra forgalomba helyeztetném csak gondolom van rajta bőven hitel , akkor átírás , műszaki stb.Vagy bevállaljam 50 esként ?
sziasztok!
tud valaki segiteni abban, hogy milyen csobol erdemes bukokeretet csinalni es hogy ennek van e vlm fele merete hogy mekkora legyen?
Persze , dupla átírással. Ha szerencséd van, akkor bevállalja a rá eső részt.
Ha nem, akkor meg lehet keresni azt a tulajt akitől ő vette, és a nevedre egy új adás vételi ha még nem jelentette az is hogy eladta XY-nak.
Sziasztok!

Kérdésem a következő lenne.
Vennék egy 125-ös rendszámos motort de akitől megvenném ő nem iratta ár a nevére szóval a régi tulaj nevén van a motor még, biztosítást semmit nem fizetett, törzskönyv, forgalmi megvan.

Ilyen esetben megtudom-e letudom-e papirozni a motort?

köszönöm a segitséget!
sziasztok! nissin főfékmunkahengeremhez keresek felújítókészletet, egy ideig működött a bikeworld.hu ott láttam, de már sajnos az oldal megszűnt! esetleg nem tudjátok hol tudnám beszerezni a karmantyúkat és a többi szüksége alkatrészt? esetleg komplett munkahengert? előre is köszönöm!
Ha semmi papírod nincs róla akkor kakucson csapass....................esély mint törött lábú őznek a romák közt.
Vagy veszel egy blokkot és egy hozzá passzoló vázat.
Ami hülyeség.
Bontsd el..................apránként elmegy.
okmányok nélküli csak adásvételis..pályán használt.
de körözés alatt nem áll.szoval nem lopott.
de igy nem lehet használni közuton ill eladni se nagyon kapkodnak érte..
kakucsra vele
Végülis mi a búbánatig baj van azzal a motorral?