Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gixxerezrest...................mimást.
Szerintem nem az ülő németjuhásszal vetekedsz testmagasságban.
én bírnék magamhoz ekkora motort
szerintem meg teljesen nem tudja az emberünk hogy mit is akar
Emberünk túrázni akar nem szaladni 2-3ezret a saharában.Akkor meg bele fog ütközni 2-3 nagyvárosba túránként.
ha piroslámpázni akar az ember 5 percenként akkor robogóra ül
Utána járok! Köszi!
Basssszkkíííííí ez mikor állt meg a piroslámpánál 5 percenként?
a dakaron is mekkora törpék mentek néha azokkal a régi nagy hajókkal... tessék férfinaklenni, és féloldalt lecsúszva, egylábbal lelépni.
S-est pont azért veszik mert idomos és hóviharba,ködben,éjszaka félhomályban össze lehet téveszteni a gixxerrel.
Ha kényelmesen akarsz utazni sokat n-est próbáld vagy alakítsd át n-es kormánnyal egy s-est.
Ha nem ér le a lábad és zavar a kutyacsont csere a megoldás és az alacsonyított ülés.
Béla barátomnak lakóhelyemen volt egy s-változat a 2002-es kiadásból..mentem vele,de nem éreztem úgy hogy biztonságosan tudnék vele közlekedni...persze menet közben nincs gond,csak a szűk fordulókban,meg a piros lámpánál..tudom ez már szőrszálhasogatásnak tűnik,de komolyan a megfelelő motort akarom venni..az Aprilia is jó lenne,de hát 2t,meg sportmotor..Érdekes felvetés ez a gixeres ember aki 1300 km-t túrázgatott...majd meglátom mi lesz tavasszal..
tuti lehet...... ugorjunk el valamerre messzire összefolyó felezővonalat nézegetni
havernak bandit van arról leér a lába, pedig ő se valami nagy termet
Na,sv-t még nem próbáltam....kössz
A 650-es sv is jó meg a bandi is ebben a kategóriában.
Most nem azért,de épp abból indult ki az egész,hogy mi a faszt vegyek értelmes belátású emberek szerint,ha a túraendúró nagy mert nem ér le a lábam,a bandit meg fazer,meg cbr1000f meg fjr,stb, meg 230kg jah és arról is csak egy lábam,és az is lábujjhegyen.....nos?

Értem én hogy nem sok embert érdekel,engem se érdekelne ha 180cm lennék és más kérdezné...De motoros és Motoros közt van külömbség,gondoltam megkérdezem...bocsika
Basszki gixeres végigjött velünk 1300 km-eket dehogynerm lehet.Banditon meg cserélsz kutyacsontot és nmáris lábhajtásos kisbicó magasságú lesz.
Dehogynem....................látnád a busásokat.
most nem azért, de ha akkora vagy mint a kutya ülve akkor miért is agyalsz túraendúrókon?
téglával kéne megpakolnom....
Ha megpakolod jol, akkor alacsonyabb lesz.
Persze tudom én...de ha a bandit nagy,akkor egy túraendúró?
Bakker a lábujjhegyem nem ér le a főldre
Egy itteni tagnak van egy drz-je...ráültem,de nekem kúrva magas...mi lenne forgalomba?megpakolva?ááhhh
túrázni nem 180-200-al szokás........
Na igen.Sejtettem hogy ez lesz a válasz...Wááá kikészülök...sportmotor nem jó túrázni...Bandit meg a társai nekem nagyok...165cm 60 kiló....nem tom mi a picsát vegyek
Alkalmas........................de csak nyugodt kimért tempóba.................szal ilyen v-maxra általában 140 de inkább 100 120-as andalító nyugis plömpögést képzelj el.