max csak pénzbírságot kaphatok érte mert csak szabálysértést követek el és nem bűncselekményt, azért nem veheti el az A1-et.
Csak arra vagyok kíváncsi hogy mennyire büntetnek ha csak ilyen 30-ra akkor az nem érdekel 1-2 szer ellehet játszani de lehet hogy nem is igazoltatnak.
Én azt tanácsolom hogy ha lehetőséged van rá,csináld meg az A.korlátozottat külömbözetivel...ha 25kwos papírja van a vasnak akkor a rend őre bekaphatja...de lehetőleg ne csináltass magadról 200 km/h feletti tempóról fényképet,mert azt senki sem fogja elhinni hogy a te 30 lóerős motorod megy ennyit
Ha ezekre nincs lehetőséged,várj amíg fel nősz a motorhoz és megcsinálhatod a jogsit..Mert ha így elfognak,ugrott az a1 is..
Na,ezt az infót köszönöm szépen!
A bandit nekem is tetszik..főleg az s...amúgy valamelyest igazad van abban hogy nem tudom mit akarok,de mára azért nagyjából össze raktam..Olyan motort akarok amivel kisebb-nagyobb túrák ( 100-800km )megoldhatók akár 2 személlyel is..Illetve néha-néha azért eltévednék 1-2 kavicsos,vagy rosszabb minőségű útra.
Eddigi jelőltek: fz400,bandit,aprilia pegaso,tdm850( utóbbi 2 10cm-es "ültetéssel",ami alapból 810mm ami még nem olyan magas,de pl a tdm 230kg..),er5,gs500.
Egyébként nem vagyok az a pofánverős típus...
szólj be nyugodtan,de csak ha felhasználható tudom hogy vannak hülye kérdéseim és még lesznek is...sajna vannak hibáim,ezeket mielőbb orvosolni próbálom..( nem mindig sikerül )
csak hogy ne mond hogy genya vagyok
beszéltem a banditos emberrel direkt a te kedvedért
162 magas és leér mindkét lába de nem telitappal, sarka fenn van kb2 centit csizmában
amúgy még mindig fenntartom hogy nem tudod igazán mit is akarsz, ami tetszik azt vedd meg, utána majd átfaragod, ülésen&kutyacsonton sokat lehet emelni-csökkenteni
amúgy meg alapból ilyen genya vagyok, de ez engem kicsit sem zavar
azért is írogatok ilyeneket mert itt nem kell attól félnem hogy valaki pofánver
Először gyakorolj a neked érvényes motorral.
Aztán ha még egy , vagy két év múlva életben vagy, akkor törd a fejed a "haccázason"B+!
Sietsz a temetőbe?
Olyan után érdeklődnék hogy ha megvan az A1-es jogosítványom és ráülök egy 660ccm motorra és elkap a rendőr akkor mit tud csinálni/mit kapok? ugye ez csak szabálysértés és nem bűncselekmény.
Hali. Van egy cagiva elephantom és blokkba szeretnék olajat cserélni csak nem tudom hogy milyet tegyek bele? Hogy ne csusszon a kuplung se meg ne legyen vele gond?
NSR Hondán ültem már..az egy súlycsoport lehet az AF1-gyel. Szóval az első tologatás, felborulás utáni felállítás kínszenvedés lesz, de hamar bele lehet jönni.
Ha találsz motort, bármi is legyen az, és legalább egy lábad rendesen leér róla, valamint árához mérten jó a motor, akkor vedd meg. Gyakorlat teszi a mestert..egyszer el kell kezdeni
Na, én kb ugyan akkora vagyok mint te. Az arcom nagyobb a bicepszem kisebb .. a 600-as banditot mégis "biciklinek" éltem meg, könnyed kezelhetőség, barátságos blokk, kis tömeg (nem éreztem nehéznek)...megkockáztatom, kisebb odafigyelést igényelt a használata mint egy GS 500-nak.
Nem lehetetlen megfelelő motort találnod.. pesze az apriliád után minden motor nagy lesz és magas..de megszokás kérdése az egész
Na figyu ini cimbi...Nézd el nekem hogy egy olyan fórumtémában tettem fel a kérdésem ami az egymásnak való segítségről szól...Namost: Válság van...Az hogy nekem nincs kedvem kiadni 500ezret egy olyan motorért amin nem érzem magam biztonságban,illetve nem érzem hogy a többi forgalomban résztvevő emberre ezzel nem jelentek veszélyt és kikérem a TI véleményeteket,szerintem nem baj és nem jelenti azt hogy egyáltalán nem tudom mit akarok..Nem hiszem el hogy te nem kérted ki más véleményét,tanácsát.Ha te nem vagy alacsony,szerintem fingod sincs hogy mekkora macera egy 200 kilós motort tologatni,forgatni.....Hidd el,nekem is egyszerűbb lenne venni egy tdm850-et azt cső...Ha zavarlak azzal hogy kérdezek,akkor menj el a hozzászólásom mellett és kész.
Másrészt köszönöm azoknak akik felhasználható infókat adtak..
Bármilyen motorral bármilyen messze el lehet menni, csak ember kell hozzá. Haverom a 600-as gixxerrel jött velünk egyszer az akkori barátnőjével több mint 1500 kilométert (szakítás lett a vége... ), utána meg együtt mentünk 4500-at..
Amúgy miért nem elég ha az egyik lábad leér úgy-ahogy? Ha nem terepre mész, akkor untig elég.
max csak pénzbírságot kaphatok érte mert csak szabálysértést követek el és nem bűncselekményt, azért nem veheti el az A1-et.
Csak arra vagyok kíváncsi hogy mennyire büntetnek ha csak ilyen 30-ra akkor az nem érdekel 1-2 szer ellehet játszani de lehet hogy nem is igazoltatnak.
Ha ezekre nincs lehetőséged,várj amíg fel nősz a motorhoz és megcsinálhatod a jogsit..Mert ha így elfognak,ugrott az a1 is..
A bandit nekem is tetszik..főleg az s...amúgy valamelyest igazad van abban hogy nem tudom mit akarok,de mára azért nagyjából össze raktam..Olyan motort akarok amivel kisebb-nagyobb túrák ( 100-800km )megoldhatók akár 2 személlyel is..Illetve néha-néha azért eltévednék 1-2 kavicsos,vagy rosszabb minőségű útra.
Eddigi jelőltek: fz400,bandit,aprilia pegaso,tdm850( utóbbi 2 10cm-es "ültetéssel",ami alapból 810mm ami még nem olyan magas,de pl a tdm 230kg..),er5,gs500.
Egyébként nem vagyok az a pofánverős típus...
szólj be nyugodtan,de csak ha felhasználható tudom hogy vannak hülye kérdéseim és még lesznek is...sajna vannak hibáim,ezeket mielőbb orvosolni próbálom..( nem mindig sikerül )
beszéltem a banditos emberrel direkt a te kedvedért
162 magas és leér mindkét lába de nem telitappal, sarka fenn van kb2 centit csizmában
amúgy még mindig fenntartom hogy nem tudod igazán mit is akarsz, ami tetszik azt vedd meg, utána majd átfaragod, ülésen&kutyacsonton sokat lehet emelni-csökkenteni
amúgy meg alapból ilyen genya vagyok, de ez engem kicsit sem zavar
azért is írogatok ilyeneket mert itt nem kell attól félnem hogy valaki pofánver
Aztán ha még egy , vagy két év múlva életben vagy, akkor törd a fejed a "haccázason"B+!
Sietsz a temetőbe?
Meg lesz zsanettezve a formás segged!
Olyan után érdeklődnék hogy ha megvan az A1-es jogosítványom és ráülök egy 660ccm motorra és elkap a rendőr akkor mit tud csinálni/mit kapok? ugye ez csak szabálysértés és nem bűncselekmény.
Várom válaszotokat.
az alkatrész az Kxf-Rmz-hez olcsobb mint a többihez.
ha érdekel van is egy eladóm..
Ha találsz motort, bármi is legyen az, és legalább egy lábad rendesen leér róla, valamint árához mérten jó a motor, akkor vedd meg. Gyakorlat teszi a mestert..egyszer el kell kezdeni
A Banditát meg az sv-t már ajánlották itt,szal tuti van benne valami..Lehet hogy csak szoknom kéne ahogy mondod..elvégre az Április 130 kiló...
Nem lehetetlen megfelelő motort találnod.. pesze az apriliád után minden motor nagy lesz és magas..de megszokás kérdése az egész
Másrészt köszönöm azoknak akik felhasználható infókat adtak..
Amúgy miért nem elég ha az egyik lábad leér úgy-ahogy? Ha nem terepre mész, akkor untig elég.