Új kétütemű Yamaha NEOS-om van. Eddig csak négyütemű motorom volt. Valaki tud tapasztalattal szolgálni, hogy milyen olaj a legjobb bele és hol érdemes vásárolni, ahol az is van benne, ami rá van írva?
Én jobb híján úgy töltöm, hogy tényleg majdnem kijöjjön a betöltő nyíláson, mert kattanáskor a nyavalya tudja, hol van a szint. De a tágulási térrel én se tudok mit csinálni, mint ahogy a hőmérséklettel és a változatos adalékolással se. De így is elég jól látszanak a fogyasztást befolyásoló hatások (sebesség, stílus, hőmérséklet, szél, utak hossza, gumifajta, ilyesmi).
Nem tudja valaki mi az igazság a különbözeti vizsga megszűnéséről?
A1--A
AK--A
Több helyen kutakodtam és mindenki mást mond!
Van aki nem hallott róla van aki meg azt mondta h már csak annak lehet aki 1 éven belül szerezte az A1 ill AK kategóriát!
Ha már tényleg nincs akkor még egyszer fizessek ki KRESZ-t meg mindent?
aztán hogy 7,6 vagy 7,7 nem mindegy?
szerintem a jobb kezed többet befolyásol mint a "tágulótér"
amúgymeg akkor szerkessz egy állandó hőmérsékletet tartó dobozt abba tegyél egy hitelesített mérőedényt és mindig egyforma hőmérsékletű benzinnel tesztelj
de előtte mindig mérd meg mennyi kalóriás a benzin mert nem egyformák
Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy az idei évben 2012-ben újra visszahozták a luxusadót a 125kw feletti motorokra vagy sem?Mert itt neten amik vannak 2012-es kalkulátorok mind a dubláját írja mint tavaly!Nekem egy zx12r van ami 131kw és 60210ft-ot ír, hogy annyi lesz tavaly 30ezer párszáz forintot fizettem!
A teletank fogalma relatív. Nem tudsz úgysem decire pontosan teletankolni. Mivel a tágulási tér bezavar. Ez hosszabb mérési idő alatt nagy eltéréseket is okozhat.
Sziasztok!
Azon gondolkodtam, hogy hogyan tudnám mérni motorom pontos benzin fogyasztását. Elgondolásom szerint egy átfolyásmérőt kéne iktatni a benzincsőre és kész.
Problémám az lenne, hogy sehol sem találok kis méretű ilyesfajta műszert.
Esetleg valaki nem tud olyan helyet. címet stb ahol lehetne ilyet kapni.
Előre is köszönöm.
Írj más topikokba is..sajna én nem tudok neked segíteni,hülyeséget meg nem akarok mondani..de minél több helyre írsz,annál nagyobb az esélye hogy választ kapsz..vannak itt nagy szakik
segítsetek már nekem egy picit.AZ normális dolog hogy mióta beütött ez a hideg nagyon nehezen indul a motor.(zx6-r 2001).Ha beindul, és bemelegszik, utána leállítom, és mikor ismét be akarom indítani sehogy sem akar.Mi lehet a baj ?Gyertya vagy micsoda.Segítsetek légszives.
Szia köszi a segítséget a gumi nem gyári rajta lecserélték igaz jó minőségű. A fékpofák lánc stb. elméletileg gyári de még alaposan nem nem volt időm megnézni. érdeklődöm nem lehet rádugni kompjúterre mint az autót az egyértelműen megmutatná a csibészséget.
Ha van még más azonosítási lehetőség szívesen venném. Ja és pobntosan mik a gyári jelzések pontosan gondolom van sorszám és betűjelzés? Üdv Zsolt
A banditosban már vettek nem is olyan rég ugyan ilyen kedvező tulajdonságokkal bíró motort, aztán sz.pás lett a vége.
A kilométer adatot jobb ha nem hiszed el. Ennyi kilométernél még gyári guminak láncnak fékbetétnek stb-nek kell lennie, erre figyelj. Nézd meg a gumik dot számát.. ha nem 2005 előtti akkor azonnal kezdj el gyanakodni, kérdezősködni
Sziasztok kezdő (újrakezdő) :) motoros leszek.
Kérlek segítsetek találtam egy szép 2005-ös GSX 750 F suzukit a gép tetszik első látásra nagyon patent, de ez csak felületes szemlélődés volt. km elég kevés benne 10000. Mit nézzek meg rajta mik az évjárat azonosítási lehetőségek, meg hogy tudom megnézni, hogy valós e a km benne.
A moci tényleg szép első látásra minden gyári rajta az ár kedvező. Segítségetek előre is köszönöm nem szeretném nehezen összegyűjtött pénzem kidobni az ablakon.
üdv mindnekinek.
Sziasztok kezdő (újrakezdő) :) motoros leszek.
Kérlek segítsetek találtam egy szép 2005-ös GSX 750 F suzukit a gép tetszik első látásra nagyon patent, de ez csak felületes szemlélődés volt. km elég kevés benne 10000. Mit nézzek meg rajta mik az évjárat azonosítási lehetőségek, meg hogy tudom megnézni, hogy valós e a km benne.
A moci tényleg szép első látásra minden gyári rajta az ár kedvező. Segítségetek előre is köszönöm nem szeretném nehezen összegyűjtött pénzem kidobni az ablakon.
üdv mindnekinek.
Amúgy tavaj nyáron törtem meg a gépet most kezdem építgetni.
EZ még nagyon tetszik de nem ennyiért ( a gyárihoz képest feketés vagy mondjam sötétítettnek ) lényeg az, hogy nagyon durva de ennyiért sok. Kérlek jelezd ha tudsz ebben segíteni. http://www.ebay.com/itm/2002-2...
Sziasztok!
2003-as 954RR-re nézek már kb mindenhol Fairing ( komplett idom szettet ) de komoly kérdőjel alakult ki a minőség körül. Szinte mindennan kaphatnék idomot a motoromra de hatalmas ár különbségek vannak. Legjobb áron eddig az eBay-en találtam de ott is van olyan ami 267$(62000Ft) és van olyan ami 489$(122000
Ft).
Ebben szeretnék segítséget kérni tapasztalt emberektől Félek megvenni az olcsót még matrica különbség is látszik a képen a drágához képest.
Heló mindenkinek.
Tud valaki abban segíteni, hogy a Magyarországon forgalomból ideiglenesen kivont motoromat, hogyan tudom más országban (Hollandiában) forgalomba helyezni?
Válaszokat előre is köszönöm.
vegyél valami ütős 160 lovast rendszán nélkül aztán száguldozz.
jó eséllyel a következő télen már nem fogsz fázni
vesékre,májra vigyázz kell másnak
szóval csak a buta fejed verd be
figyu: 1 vezetési engedély nélküli megfogásért én anno ismétlem ANNO kaptam 60 ezer bírságot és fél év eltiltást..ha fél éven belül megfogtak volna,nagy lett volna az esélye hogy nem kell ebben az életben letennem a jogsit...gyerek vagy még,érd be azzal hogy vehetsz 50es motort...minek neked 660as motor?értem én hogy jól néz ki hogy ezen az oldalon küldik neki meg szar hogy mindenkinek király vasa van,de mi dolgozó emberek vagyunk ( többnyire ) és vannak itt nem kevesen akik hosszú évek óta motoroznak...szerintem mérlegelj..és ezt puszta jóindulatból mondom...hidd el,nem éri meg...
Új kétütemű Yamaha NEOS-om van. Eddig csak négyütemű motorom volt. Valaki tud tapasztalattal szolgálni, hogy milyen olaj a legjobb bele és hol érdemes vásárolni, ahol az is van benne, ami rá van írva?