Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok zsoci vok . seggitséget vagy tanácsot szeretnék kérni dt 50-eshez mert 3.ban kihuzatom kb 10 másodpercig megy aztán ugy csinál mindha elfogyna az anyag . vissza engedem a gázt azonnal +indul kérlek aki jártas a problemában segitsen KŐSZŐNŐM
Tiraspol, Dnyeszter Menti Moldáv Köztársaság okmányirodáját tudnám ajánlani.

Ugyan az ott kapott rendszámmal az unióban nem tudsz majd közlekedni, de Moldovában, Ukrajnában, Oroszországban is rendkívül jókat lehet csavarogni
Az okmányirodában jót röhögnek ha eredeti forgalmi nélkül akarod átírni.
hello tudnátok segiteni...
Motort szeretnék vÁSÁROLNI de semmi papirja ..a srác azt mndta nem lopott.adásvételit is mutatott h ö is igy vette.velem is irna.. a motor jo árbaN lenne utánnanéztem 80körül kijönne a müszaki is..de semmi papirja ..
ALVÁZSZÁMOT MOTORSZÁMOT ideadta h nézzek utánna ha NEM HISZEK NEKI....tudnátok ebben segiteni?V VALAKI MEGTUDNÁ NÉZNI? igy nem merem megvennni ameddig nem tiszta,,
JA és köszönöm:)
Magyarul ha idén lesz 4 éve jogsim "B" akkor vihetem az asszonykámat miást levizsgáztam? Persze csak óvatosan...
Ha van már már A1, Ak vagy B jogsid, akkor annak a megszerzésétől számít a 2 év. A vezetői engedély minősül kezdőnek, nem a kategória
Sziasztok olyan kérdésem volna, hogy idén tervezem befejezni az "A" korlátlan jogosítványom befejezését lényegében "csak" a városi vizsgám volna hátra Pécsen... Az igazi kérdésem az volna ha jól tudom miután megszereztem a jogosítványom nagy motorból, elvileg 2 évig nem szállíthatok utast?! Ha jól tudom. :S Mennyire vannak erre rá állva a rendőrök? Mi az igazság és mit javasoltok előbb ne is próbálkozzak majd vele? Mert hát 2 évet nem nézné jó szemmel a csajom sem ha nem ülhetne fel, én meg járogatnék motorozni
egyszer varsánytól soltig letéptem kamion mögött a dt-vel
90 felé ment a jóember, én meg mögötte másfél méterre negyedgázon
szerencsére nem volt forgalom (éjjel 1 felé) aztán túléltem
Én az oldalkocsis jawa-val is autópályán megyek ha messzebbre kell utaznom vele.....a kamionok 80-al mennek, ha annyival mész akkor beállsz kettő közé és annyi ha meg gyorsabban akkor előzől....nem nagy gáz...
Csak nem lesz egész Sopronig egybefüggő kamion oszlop. Nem akarok Pestre bemenni mert az plusz 1.5 óra.
külső sáv teli lesz döcögő kamionokkal, a belső meg száguldozókkal
ha bátor vagy uccu neki
Előtte ha rendszámos vegyen matricát mert meg lesz baxva.
Ha bátor vagy felmehetsz, semmi sem tiltja
Sziasztok.
Nem teljesen idevaló kérdés, de hátha valaki tud érdemleges választ adni.
Az lenne a kérdésem, hogy 125 ccm-es motorral fel lehet-e hajtani autópályára? A másik kérdésem, pedig az lenne hogy mennyibe került most egy autópálya matrica motorra?
Előre is köszönöm mindenkinek a válaszokat.
üdv.segítséget szeretnék kérni.van egy gilera runner 125-ösöm és a hátsó fékemmel van gond.dobfékes.1ik ismerősöm azt mondjah h 180as runnernek a kereke van fent.szal az érdekelne h 125-s és a 180-as runner hátsó kereke ugyanakkora e?vagy ha nem lenne túl nagy kérés vki megmérhetné a hátsó kerék belső átmérőjét a dobféknél.előre is köszönöm
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Cross motort szeretnék venni 250 es 4T és pályázni akarok most kezdem az egészet és szerintetek mien gépet vegyek olyan 500 ezer forint magasságában?
Amikre gondoltam KTM SXF, SUZUKI RMZ, HONDA CRF, YAMAHA YZ.
Akinek van jó tanácsa gondolat mért ez stb szivesen meghalgatom.

Előre is köszönöm.
Szerintem O.
Üdv. Segítséget szeretnék kérni, szerintetek O betü vagy nulla.
Mellékelem a képet.
mostanában divat lett ez a "lyó" és társai.
azért ki lehetne szűrni a komolyabb hibákat program nélkül is, mint pl.: tanácsér, meglepőttem,leszabájzás....
na ja..... mint az enyém.... full német rajta minden
pl az ö betű az é betű
aláhúz ez mindent, bezzeg a spritzwassergeschützt tetszik neki
nem kell diploma...csak egy egyszerű microsoft word.
vagy irodalomtanár vagy szerelő