Egy olyan kérdésem lenne pár napja vetem egy aprilia af1 sintesit és hazafelé (80km után) beállt a dugatyúm, addig kifogástalanul ment a gép, ijenkor jogilag visza tom követelni a vételárat, mert a tulaj nem akarja viszaadni.?
Vagy ha javittatnám akkor az menyibe fájna mert a szerelö aki megnézte az 100e-röl beszélt, én meg 90-ért vetem a gépet.
heló
kb 3 hete vettem egy 125ös honda varadero-t, valaki akinek már van vele tapasztalata, megmondaná hogy hosszútávon körülbelül mekkora fordulat az ami még nem árt neki?
kösziszépen :)
mit jelent neked a sportmotoros meg a crossmotoros lánc?
o gyürüset tegyél rá mert az többet elmegy mint a gyürü nélküli
a crossmotorokra gyürü nélkülit raknak mert ott amugy is hamar elkopik
akkor pontosan mijet rendeltél?
és mijet kaptál? mi van ráirva?
de amikor meleg volt akkor tágult akkorát hogy megszoruljon
most hideg ugyhogy összemegy ezért nem szorul
sokan simsonnal is jártak már igy hogy menet közbe megszorult a dugó
lehült és vígan megy tovább
bár az már nem ojan mint újkorába de azért még működik
hi véleményeteket kérem!van egy honda cbr 125ös motorom!megrendeltem hozzá hogy egy rk 428 as lánc meg is kaptam és mikor bontom ki akkor nem sportmotoros láncot kaptam hanem az motocrossosat felhivtam őket és az mondta a faszi hogy örüljek mert jobb láncot kaptam ugyanannyi pénzért.de nekem sportmotorom van.MOST MIT CSINÁLJAK TEGYEM FEL EZT?VÉGÜLIS RÁMENNE!
Dipshitnek igaza van, ez egy olyan spéci eset, ami aligha fordult még elő... Az eredeti tulaj tudja legkönnyebben elintézni a dolgokat, de gyorsan hívd fel, mert ha már bejelentette az okmányirodában az eladást, akkor bizony Neked kell elintézned mindent, és az adásvételiből új eredeti példányokat kell írnotok! És be kell jelenteni, hogy elveszett a forgalmi és a törzskönyv, nehogy valaki visszaéljen vele! Egy pár napot érdemes várni, hátha egy rendes ember megtalálja és visszaküldi a papírokat.
mit tudtok ajánlani, a kipuffhoz tömítésnek, ahol ilyen slip-on rendszerrel összecsúszik a dob és a leömlő? 4.500ft lenne a gyári cucc, és nem túl strapabírón, itt meg le kell venn ia dobot minden kerék, vagy fékbasztatáshoz. Gondoltam, hogy valami hőálló bandázsolást vagy ilyesmit tekernék oda, megfelelő vastagságban
Megkeresed azt akitől vetted, adsz neki két zsák pénzt. Mivel az ő nevén van a gép, ezért ő válthatja ki az újra a papírokat. Ha azok a papírok megvannak, új adásvételi, és....
Nem hiszem hogy máshogy lehetne. Nem sűrűn fordul elő ilyen
Sziasztok !
Fontos kérdésem lenne a hozzáértők számára !
3 napja vettem egy motort, ma hazafeléjövet elhagytam a pénztálcámat benne az adásvételi és a törzskönyv, forgalmi ! Mi ilyenkor a teendő ?
Ide vág :Csehországba egy 1970-es autós térképet vittem (csehszlovákiában vette nagyapám anno), semmi mást. Étteremben a pincér csaj el is kérte, mert nem akart hinni a szemének.
Autópályák a térképen nem voltak rajta, de a kisebb utak és régi főutak igen, simán lehetett használni. Mondjuk volt nem egy helyen, hogy nem volt ott a falu, mert már víztározó volt a helyén
Vagy ha javittatnám akkor az menyibe fájna mert a szerelö aki megnézte az 100e-röl beszélt, én meg 90-ért vetem a gépet.
kb 3 hete vettem egy 125ös honda varadero-t, valaki akinek már van vele tapasztalata, megmondaná hogy hosszútávon körülbelül mekkora fordulat az ami még nem árt neki?
kösziszépen :)
Az lenne a kérdésem hogy ha egy motor Lejárt magyar okmányokkal rendelkezik, mi szükséges ahhoz hogy újra forgalomba legyen helyezve?
Köszönöm
Ha vki tud garázst,vagy vmi fedett helyet a kawámnak ,légyszi szóljon! XI.kerületben,már mindegy,hogy csak legyen itt velem a ninja
o gyürüset tegyél rá mert az többet elmegy mint a gyürü nélküli
a crossmotorokra gyürü nélkülit raknak mert ott amugy is hamar elkopik
akkor pontosan mijet rendeltél?
és mijet kaptál? mi van ráirva?
most hideg ugyhogy összemegy ezért nem szorul
sokan simsonnal is jártak már igy hogy menet közbe megszorult a dugó
lehült és vígan megy tovább
bár az már nem ojan mint újkorába de azért még működik
az a biztos ha szakember megnézi.Azért köszönöm a segitséget.Jo kis forum
Nem hiszem hogy máshogy lehetne. Nem sűrűn fordul elő ilyen
Fontos kérdésem lenne a hozzáértők számára !
3 napja vettem egy motort, ma hazafeléjövet elhagytam a pénztálcámat benne az adásvételi és a törzskönyv, forgalmi ! Mi ilyenkor a teendő ?
Viszont legalább 120 kilométert fogunk terepezni is, az fix.
Autópályák a térképen nem voltak rajta, de a kisebb utak és régi főutak igen, simán lehetett használni. Mondjuk volt nem egy helyen, hogy nem volt ott a falu, mert már víztározó volt a helyén
ugyhogy azt nem szkennelem be
inkább venni akarok ujat