turazasra az altalad felsoroltak kozul csak a CBR F
az R6 az kozutra nagyon sok, az inkabb palyazni valo, a Kawa meg eleg 'durva' moci :)
turazasra jo valasztas lehet meg a GSX-F, annak az ara kb. a beka segge alatt van :) a Suzuki-atlaghoz kepest megbizhato motor, csak a vazat nezd vegig jo alaposan, nehogy ferde, repedt vagy javitott legyen
en most vettem '96-os VFR-t, ugyanazert a penzert 7-8 evvel fiatalabb GSX-F-et kaptam volna (menthetetlenul szerelmes lettem a VFR-be, szoval nalam nem volt alternativa :D)
Nah ez a másik, nincs szerelő ismerősöm.
Ha lenne nem kéne segítség, igaz?
Esetleg ismertek valakit, aki vállalná, és ha megveszem később is szerelné?
Megbízható, gyors és hozzáértő szakértőt keresek.
Az ár nem olyan fontos, inkább precíz legyen, és Budapest környéki.
Ha már úgyis a nézelődésnél tartok, tud valaki sport vagy túramotort jó állapotban max 600, 650 ezer forintért?
Durván 10 évesnél öregebbet nem szeretnék, és főleg a 600 köbcentisek tetszenek.
Budapesten lakom, de ha tényleg jó, bárhová elutazom.
e-mail: davnieli@citromail.hu
Köszi
Bár ez egy F Sport
sportosabb, mint a sima F, de én is ezért kértem segítséget.
Annyira hasonlóak ezek a gépek, az állapotukat kéne felmérni, csak én nem vagyok jártas ebben
ne is mondd, azt akartam eleinte en is, joparat megneztem, katasztrofalis volt mind :(
aztan szerencsere kepbe kerult a VFR, es szerelem lett elso latasra, sikerult is talalni egy nagyon szep allapotu, karbantartott jarganyt :)
a legfontosabb kérdés hogy biztos ilyen stílusú motort akarsz-e venni, ha igen biztos rengeteg okos tanácsot fox kapni. szerintem az állapot a lényeg! a cbr 600 f kicsit túrásabb mint a többi
Segítségre lenne szükségem.
Most akarok venni egy motort, és abszolút nem értek a mechanikai részhez.
Az lenne a kérdésem, hogy tudna-e valaki, és lenne-e olyan rendes, hogy segít eldönteni, melyik milyen, és mit érdemes venni?
4 db, mind 600 ccm-es.
Yamaha R6, Suzuki GSXR-600, Kawasaki zx6r, Honda CBR 600 F Sport
Az összes hasonló árban van, 1999 és 2002 közöttiek.
A szállítást természetesen megoldom.
Ha bárki tud segíteni, nagyon megköszönném.
Ha megkeresel, többet tudok mondani:
davnieli@citromail.hu
Hali, elnyalt, berohadott csavarokra milyen tippeket trükköket tudnátok mondani? a csavarok az első fékeket fogják(quadon), szóval nem nagyon akarok oda benyulni flexel meg hegesztőpálcával :S
köszi
Na ja 125öm max 130al megy és oda tényleg kell a tükör . De nem fikázni úgy voltam vele, hogy a jogsit mikor leteszed szinte semmit nem tudsz...persze aki elötte motorozott az kivétel. Én elötte sosem, és nem akartam egyből nagyot venni, tisztában vagyok a motor erejével és az Én képességemmel ! Majd ha ezzel faszán megy, akkor jöhet a bátyja
rajmi
van aki az egyiket beállítja, hogy lásson belőlle hasalva, a másikat, meg, hogy túratempóba.
Én mondjuk sz@rtam rá, mert ha már behasaltam az 180 körül volt és általában nem döcögtem ennyivel, hanem tettem még rá a gázra. Csak kevesen keménykedtek autóval mögöttem
De ha neked az a 125-ös prüttyögőd van, akkor te jobb ha látsz hátra akkor is ha hasalsz a tankon, mert esetleg egy 4 ütemű warthburg még letalál dudálni
ha feléd járok elviszlek egy körre, lehet hogy gyorsulásnál vagy 200 felett nem a tükröt akarod nézni
de komolyan, a tükröt soxor érdemes nézni hogy tudd mi van körülötted, sőt sávváltásnál javasolt , de nagy sebességnél vagy gyorsulásnál hidd el nem azt nézi az ember
ha te vagy a leggyorsabb és nagy sebességkülönbséggel haladsz az autók között, mit akarsz a tükörben nézni
szerintem a napi, normál, túrás használatra állítsd a tükrödet, ha elborul az agyad nem a tükröt kell figyeld
Sziasztok! Nemtudom, hogy ez a topic megfelelő a kérdésemnek, de remélem tudtok segíteni! Egykerekezni szeretnék megtanulni. Régebben volt egy 125-ös pitbike-om, amivel nagyjából lábletételesen tudtam menni. Most vennék egy motort (én robogóra gondoltam) nem túl drágát, amit nem féltek, ha esetleg eldobok. Hogy érdemes kezdeni, vagy milyen típust venni, ami a legalkalmasabb erre a célra? Köszi előre is!
Egy ismerősöm van motoros témában, ő küldött ide mivel ilyen kezdő szintben nincs otthon, és itt hátha tudnak segíteni. A motoros jogsi még nagyon csak tervben van, de szeretek előre gondolkodni. De tényleg, töménytelen mennyiségű hírdetést átnéztem, és nem találtam 11 kw-os 125 cc-s gyorsulási motort. Van egyáltalán ilyen?
nagy mázlival fogj ki egy olyat amit valaki valahogy előtted 11kW-ra levizsgáztatott (ismerős jól jön..) kérdezz rá a hirdetőnél hogy milyen papírja van.
Sziasztok. Motoros témában teljesen kezdő vagyok. Le szeretném tenni az A1-es jogsit. ezzel mint gondolom tudjátok max 125 köbcentis motort lehet vezetni. És max 11 kw-os . Gyorsulási motort szeretnék, de mindegyik 22 kw körül van. Ebbe kérnék segítséget, hogy milyen motort vegyek?:\
az R6 az kozutra nagyon sok, az inkabb palyazni valo, a Kawa meg eleg 'durva' moci :)
turazasra jo valasztas lehet meg a GSX-F, annak az ara kb. a beka segge alatt van :) a Suzuki-atlaghoz kepest megbizhato motor, csak a vazat nezd vegig jo alaposan, nehogy ferde, repedt vagy javitott legyen
en most vettem '96-os VFR-t, ugyanazert a penzert 7-8 evvel fiatalabb GSX-F-et kaptam volna (menthetetlenul szerelmes lettem a VFR-be, szoval nalam nem volt alternativa :D)