Ha újjat veszel az a lényeg, hogy szorítsa a fejed rendessen
Nem kell vele törödni, hogy az első időkben egy kicsit kellemetlen, mert hozzá fog idomulni a belsőrész a fejformádhoz. Ha már újjonan sem szorít az nagy az pedig a későbbiekben igen kellemetlen, na persze nem robogón, hanem 200 fölött amikor tologatja a szél az ember fején
Egyébként védőfelszerelésként a bőrruha sem felesleges még robeszra sem Emléxem huszonpáréve amikor a srác az utcából eltaknyolt egy simsonnal, nem maradt ép testrésze és csoda, hogy el nem patkolt Persze akkor még kismotorra nem volt kötelező a bukó városban...
Ugyan így egy "lehurrogott" bukó is lehet jó választás. Az AGV Airtechet előszeretettel szidták, amikor új volt, forgalmazói oldalról be is vallották akkor, hogy kevés fejformára passzol. Az enyémre pont jó, szerencsémre. Cipőt se veszünk próba nélkül, sisakot se.
én már rájöttem arra hogy akár hány bukót néztem meg a neten ami jólnézettki meg jó árban volt, és nem volt gagyi
fölvettem és nem volt jó a fejemre
ősszel találtam egy egész jót de nem vettem meg mert hátha találok jobbat
jobbat nem találtam és a bolt meg becsődölt
ugyhogy még mindíg nincsen uj bukóm
meg kell próbálni mert nincsen mindenkinek egyforma feje, ha jó kényelmes akkor inkább azt vedd meg mint azt ami éppen akciós de neked nemjó
haverom meg nem értette hogy az ő bukója mérnem jó nekem(majdnem mondtam neki hogy azért mert tök fejed van)
Vegyél egy olcsó kordura ruhát, az megvéd, ha netalán esel egyet! A bukó legyen passzentos , és becsatolva, mert az adott esetben az életet jelenti! A többibe meg majd belejössz! de mindenek előtt óvatosság! Inkább várj 10 másodpercet, mint hogy meghalj! Beírod a keresődbe: -eladó kordura ruha- aztán válogatsz.
Sziasztok!
Kérdésem volna hozzátok!
Utcai motorozáshoz milyen felszerelést ajánlanátok?
Robogózni szeretnék. (Gilera DNA-n)
Bukót néztem csak mert szerintem robogózáshoz nem kell 2-3-száz-ezer forintos bőrruha. Bár....
Szóval csak bukót néztem. Egy AGV K4 Torque típusú sisakot.
Tudom hogy nem a legolcsóbb de nekem a fejem megér ennyit...!
Szóval kérdezném tőletek először is hogy alkalmas-e ez a sisak robogózáshoz.Másodszor pedig ha ajánlanátok felszerelést robogózáshoz mi volna az? (Csak ami feltétlenül szükséges.)
Köszönöm nektek előre is!
Szevassztok!
Üdv.: Ambrus Lóránd "Egy ifjú motoros"
Egyebkent meg egy megjegyzes: a hozzaszolasod erosen arra utal, hogy ez egyfajta 'elit klub' ahol kizarolag jol kepzett ertelmisegiek ragadnak billentyuzetet akik fel vannak haborodva az 'igenytelensegen' ami pl. a mondatkezdo kisbetukben vagy az ekezetek hianyaban nyilvanul meg.
Ehhez kepest ezen a forumon a tobbi altalam latogatotthoz kepest kb. egy nagysagrenddel tobb az alig ertelmezheto, ranezesre talan nyolcevesek (a profilok tanusaga szerint viszont duplaannyi idos) altal irt hajmereszto postok szama, amikkel kapcsolatban helyesirast emlegetni egyszeruen rohej. Nem kell messzire menni, akar csak ennek a topicnak ezen az oldalan is talalsz nem is egyet.
hogy jon ide a 'szareves'?
masok tisztelete meg nyugodtan jelentheti akar azt is, hogy tiszteletben tartod pl. azt, hogy en US kiosztasu billentyuzetet hasznalok, amin ugyebar nincsenek ekezetek...
sot, az ekezetek es nagybetuk nelkuli kommunikacionak torteneti gyokerei (is) vannak, tehat akar annak a tiszteleterol is beszelhetunk :D
De lasd kivel van dolgod, igyekszem raszokni a mondatkezdo nagybetukre Engem akkor is sokkal jobban zavar amikor valaki egy negyszavas mondatban tizenot helyesirasi hibat kepes ejteni, es sajnos az ilyenekbol egyre tobb van :(
Igazad van! Együnk szart! Több milliárd légy csak nem tévedhet!
Ez motoros fórum. Értelmes embereknek. hogy a többi "fórumon" mi a "divat" magyarul az igénytelenség a butaság diadala az egy dolog! Magadat és partneredet becsülöd meg, ha értelmes emberhez méltóan írsz.
attol hogy nem hasznalok nagybetuket (sot, ekezeteket sem!) meg tisztaban vagyok azzal, hogy hogyan helyes ;) a helyesirasommal szerencsere sosem volt gond
szerencsere neten, forumokban altalanosan elfogadott mindketto 'hiba' (mondatkezdo nagybetuk/ekezetek hianya)
Gyerekek, mondatkezdés nagy betű! Hogy akartok szerelni, mikor alapvető helyesírásbeli dolgokkal nem vagytok tisztában?! A műszaki tudnivalókat már nem is említeném?!
az apriliából a sr 50 ditechet néztem ki, haver ajánlotaa, hogy neki is ilyen van és, hogy tényleg milyen jó, meg minden, tényleg jó, nagyon jól megy, de erre jött faterom vélemény, hogy az olasz az szar, mert, hogy ő hogy megjárta az olasz gépekkel és ebből a szempontból meg értem, hogy nem bízik benne és ő mondta, hogy valami japánt!
én meg nézelőttem, olvasgattam, beszéltem haverokkal, és végül ez a kettő maradt!
egyébként a Yamaha Aerox R vagy SP55
es ez a ketto vajon milyen alapon maradt, az erdekelne :D
amugy nem a marka szamit leginkabb, adott markan belul is eros kulonbsegek vannak az egyes tipusok kozott
mondjuk en biztos valami japant vennek, ezt mondtam az asszonynak is: japan legyen, de ha az nem is, akkor legalabb olasz
aztan hazavittunk egy kinait, az tetszett neki. mert szep. meg kek :DD
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni robogó vásárlás terén!
Most készülök meg venni az első 50-esemet és kéne valaki aki meg tudja mondani, hogy Yamahát vagy Apriliát válasszak, mert csak ez a 2 márka maradt kizárásos alapon!
Sziasztok nekem egy yamaha ttr 125-öm van és lámpát szeretnék rá tenni ha valaki tud mondani valamilyen tanácsot vagy boltot ahol alkatrészt tudok hozzá venni azt nagyon megköszönném.
Nem kell vele törödni, hogy az első időkben egy kicsit kellemetlen, mert hozzá fog idomulni a belsőrész a fejformádhoz. Ha már újjonan sem szorít az nagy az pedig a későbbiekben igen kellemetlen, na persze nem robogón, hanem 200 fölött amikor tologatja a szél az ember fején
Egyébként védőfelszerelésként a bőrruha sem felesleges még robeszra sem Emléxem huszonpáréve amikor a srác az utcából eltaknyolt egy simsonnal, nem maradt ép testrésze és csoda, hogy el nem patkolt Persze akkor még kismotorra nem volt kötelező a bukó városban...
fölvettem és nem volt jó a fejemre
ősszel találtam egy egész jót de nem vettem meg mert hátha találok jobbat
jobbat nem találtam és a bolt meg becsődölt
ugyhogy még mindíg nincsen uj bukóm
meg kell próbálni mert nincsen mindenkinek egyforma feje, ha jó kényelmes akkor inkább azt vedd meg mint azt ami éppen akciós de neked nemjó
haverom meg nem értette hogy az ő bukója mérnem jó nekem(majdnem mondtam neki hogy azért mert tök fejed van)
köszi. nem semmi.
Kesztyű,térdvédő és egy olcsóbb cordura kabát kéne.Ez a minimum még robin is.
Kérdésem volna hozzátok!
Utcai motorozáshoz milyen felszerelést ajánlanátok?
Robogózni szeretnék. (Gilera DNA-n)
Bukót néztem csak mert szerintem robogózáshoz nem kell 2-3-száz-ezer forintos bőrruha. Bár....
Szóval csak bukót néztem. Egy AGV K4 Torque típusú sisakot.
Tudom hogy nem a legolcsóbb de nekem a fejem megér ennyit...!
Szóval kérdezném tőletek először is hogy alkalmas-e ez a sisak robogózáshoz.Másodszor pedig ha ajánlanátok felszerelést robogózáshoz mi volna az? (Csak ami feltétlenül szükséges.)
Köszönöm nektek előre is!
Szevassztok!
Üdv.: Ambrus Lóránd "Egy ifjú motoros"
Ehhez kepest ezen a forumon a tobbi altalam latogatotthoz kepest kb. egy nagysagrenddel tobb az alig ertelmezheto, ranezesre talan nyolcevesek (a profilok tanusaga szerint viszont duplaannyi idos) altal irt hajmereszto postok szama, amikkel kapcsolatban helyesirast emlegetni egyszeruen rohej. Nem kell messzire menni, akar csak ennek a topicnak ezen az oldalan is talalsz nem is egyet.
masok tisztelete meg nyugodtan jelentheti akar azt is, hogy tiszteletben tartod pl. azt, hogy en US kiosztasu billentyuzetet hasznalok, amin ugyebar nincsenek ekezetek...
sot, az ekezetek es nagybetuk nelkuli kommunikacionak torteneti gyokerei (is) vannak, tehat akar annak a tiszteleterol is beszelhetunk :D
De lasd kivel van dolgod, igyekszem raszokni a mondatkezdo nagybetukre Engem akkor is sokkal jobban zavar amikor valaki egy negyszavas mondatban tizenot helyesirasi hibat kepes ejteni, es sajnos az ilyenekbol egyre tobb van :(
De szeretünk széllel szemben pisálni.
Ez motoros fórum. Értelmes embereknek. hogy a többi "fórumon" mi a "divat" magyarul az igénytelenség a butaság diadala az egy dolog! Magadat és partneredet becsülöd meg, ha értelmes emberhez méltóan írsz.
szerencsere neten, forumokban altalanosan elfogadott mindketto 'hiba' (mondatkezdo nagybetuk/ekezetek hianya)
én meg nézelőttem, olvasgattam, beszéltem haverokkal, és végül ez a kettő maradt!
egyébként a Yamaha Aerox R vagy SP55
amugy nem a marka szamit leginkabb, adott markan belul is eros kulonbsegek vannak az egyes tipusok kozott
mondjuk en biztos valami japant vennek, ezt mondtam az asszonynak is: japan legyen, de ha az nem is, akkor legalabb olasz
aztan hazavittunk egy kinait, az tetszett neki. mert szep. meg kek :DD
Segítséget szeretnék kérni robogó vásárlás terén!
Most készülök meg venni az első 50-esemet és kéne valaki aki meg tudja mondani, hogy Yamahát vagy Apriliát válasszak, mert csak ez a 2 márka maradt kizárásos alapon!