Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Tudna valaki tanácsot adni,aki vágja a témát?GSX-R250RR-re VIPER Alloy Round - EXC101dobot akarok feltenni?Mennyire lenne hatásos,vagy esetleg káros?várom válaszokat.Üdv.
Szia
Köszi a segítséget.
Az üres TAG sem megoldás :( próbáltam csak a date szóval az sem segít, de azért köszönöm
Ki kell cserélni a gumigyűrűt! Nem tudom nem kellene -e szerelőhöz vinni?! Felújító készletben van!
Tudna valaki segíteni abban, hogy a 2005-ös Aprilia Pegaso Strada-hoz hány szemes lánc kell? 15 ill 44 a lánckerekek fogszáma (520-as)! Köszönöm
Nem tudom ez mennyire gáz, de néha engedi a munkahenger a fékfolyadékot ahol be lehet nyomni. mit tudok vele csinálni? olyan gumigyűrűt hol kapok ami bele való?
Üdv!
Pár éve foglalkoztunk ezzel a problémával, ha csak szerkeszteni szeretnéd a dátumot akkor:
Rárakod a camot a gépre és megnyitod.Csinálsz egy új mappát TAG.TXT-névvel.berakod a telepítő lemezt.....és megnyitod az MD80....mappát. Ott lesz egy olyan hogy TAG ,azt is meg nyitod.Ott lesz egy dátum és idő,jobb egér másol,és be illeszted abba mappába amit csináltál a cam.-ra. És ha ez kész akkor már csak a beillesztett dátumot és időt kell át írni . Ha el akarod tüntetni a dátumot akkor próbáld meg a mappa kitörlését vagy ne írj bele semmit.
Jóbb ha ketten vagytok hozzá!
1. Lenyomod a pedált, a másik nyitja a légtelenítő szelepet,majd zárja és zárás után felengeded a pedált!
2. ugyanez amíg jó nem lesz.
A fékolajat közben pótolni kell !
Sziasztok!

Olyan problémával állok szembe, hogy szétszedtem a hátsó fékemet mert beleért egy kicsit a tárcsába. Szétszedtem kitakarítottam a dugattyúkat, mindent, de nem tudom jóra lelégteleníteni. Valaki elmond nekem egy tuti módszert amivel pik-pakk le tudom légteleníteni a féket? És mi okozhatja, hogyha lenyomom a pedált a dugattyú kijön de nem húzza vissza teljesen ez által beleér a kerékbe?
Sziasztok !vásároltam egy suzuki intrudert 1500 az lenne a kérdésem hogy ha van valakinek ilyen mocija ,akkor természetes hang az mikor motorféken gurulok és kicsit fütyülős hangot ad ki a gardán hajtás a blokkból !legalább is én azt gondolom hogy az vagy lehet hogy a szöghajtás csinálja! az lenne a kérdésem hogy ez így jó-e vagy nem! Előre is köszönöm a hozzá szólások-at!
Sziasztok
Segítség kellene MD80 mini digi. kamerához
Azt a nyomorult időt és a dátumot hogyan lehet eltüntetni
élőre is köszönöm
Sziasztok!

Szeretnék tanácsot kérni használt motor vásárláshoz. Nem vagyok híve a használt dolgok vásárlásának de most vállalkozásom fejlesztése miatt nem úgy néz ki hogy több pénzt rá tudnék szánni viszont a motorozást nem akarom feladni. kb 1mil forint értékben nézegettem 2005-2006-os Yamaha R6-ost. Ha esetleg valakinek nagyobb szakértelme van ezzel a típussal és évjárattal kapcsolatban az leírná nekem hogy mire figyeljek oda, miről lehet felismerni egy olyan motort amit nem óvtak annyira mint ahogy a hirdetésben írták, vagy esetleg jellemző típushiba ami elsőre észrevehető?! Nem szeretnék olyan motort vásárolni amit pályázásra használtak és az eladáshoz visszaszerelték a gyári idomokat plusz nem akarom az időmet és a pénzemet szervizben tölteni motorozás helyett! :) Segítségeteket előre is köszönöm!
Szerintetek az új vagy a régi rs 125 a jobb?
Sziasztok!

Fontos lenne, holnap kora reggelre (reggel 06:00, Budapesten) kéne nekem egy jó motorszerelő!
Lengéscsillapító cserére.
Ha esetleg tud valaki kérem szóljatok!
Holnap lenne 08:30kor a vezetéstechnikai tréningem... és most elszállt a lengéscsillapítóm!
Vettem másikat, csak be kéne szerelni!

Léci-léci... nagyon szeretnék holnap elmenni a tanfolyamra, már hónapok óta készülök rá, be vagyok zsongva...
Segítsetek léci!

Köszi KillBill
Ha télen veszed a motort, akkor célszerűbb télen/tavasszal ruházkodni, raktársöprésnél nagyot lehet spórolni...
Sziasztok!

kb fél év mulva sikerül megvennem végre a kinézett motort, de jelenleg semmi cuccom nincs hozzá, se ruha se bukó... azon töröm a fejem, hogy most kezdjem el hozzá megvenni a cuccokat vagy majd ha meglesz a motor. Nem akarok sokat bukni azon, hogy most nem veszem meg pedig vannak akciók pl ruhát, és majd fél év múlva veszem drágábban... Ti hogyan csinálnátok, mit ajánlottok? Vagy bizzak abban, hogy később is lesznek akciók?

Köszönöm.
Sziasztok!
Felhivnám figyelmeteket egy motorfényezőre és ezúton szeretném ha más nem járna úgy mint én!
Egy eséssel kezdődött:))))Mindenki nagyon ajánlotta a Nyrcsaholyi Kicsák Róbertet.Nagyon dicsérték jól dolgozik, drágán de jól.
Mondom egye fene nem nézek oda 10 ezer forintnak.
De sajnos nagyot csalódtam, a munkájában is és ahozállásában is,5 hétig volt nálla a motor megigért időpontra nem csináltam meg,és mikor fel hivom hogy akkor mennék a motorért azt mondja hogy VOLTAK PÉNZESEBB MELÓI IS ezért hanyagolta az én motorom,és a legjobb hogy még ő volt felháborodva,a farok szin(eredeti nem egyezik az oldalidoméval:((( marticázta inkább a fujás helyett,de a matrica levegő buborékos lett,a hasidomról inkább le lett törve a fül minhogy oda hegessze és le fujja(2 ujnyiról van szó) Ja és a legszebb kulcsot is ott hagytam, és jártak a motorommal, km óra fel volt irva.Nem 5 km-ert hanem olyan 90et.
De az 50 ezret elvette rebbenéstelen arcal.
Tehát fiuk lányok ahogy gondoljátok de én nem ajánlom senkinek,egy nagyképü sunyi pöccs.És még szarul is dolgozik.
Figyeljetek oda KICSÁK RÓBERT NYIRCSAHOLYI Fényezőről van szó!
Üdv:
Poker77 látam irtál hogy nitrometános üzemanyag %-os keverésiarány stb: 2t motorokba érdeklödnék hogy megtutál valamit erről a témárol mert énis épp ezután kutatgatok meg minden de nemsok eredményel nemtom hogy neked mitsikerült öszeszedned deha nemgond és megosztanád azt nagyonszépen megköszöném

Üdv: Zsolt
a pontos jogszabályszámot nem tudom,de a Beardr biztos tudja..
sok pert buktak el kereskedők visszavitt autókon
konkrétan nekem most is van ilyen perem
Ez mit jelent, hogy törvény szerint garanciális?
Kicsit hasalósabb üléshelyzet, de meg lehet szokni. Ellenben szedi a lábát, és a macskalámpás(96-tól?) már egész csinos is.
Sziasztok!Tudna valaki segíteni?89-es évjáratú GJ73A GSX-R250RR szelepvezérlése lapkás,vagy csavaros állítású?
Egyébként, Aprilia Tuareg 125 wind-hez mit szóltok?
Viszont, utána néztem ennek a mocinak, ez a honda NSR ugye? a 125 ösböl tényleg kijön 170km/h ? :O 135ezerért láttam egyet az korrekt?
Milyen kompromisszumokra gondolsz?

Viszont igazából, én ilyen dakaros- long way roundos motorra gondoltam, túrázgatni szeretnék, egyik ország/városból másikba, tehát, felfedezni:D:D http://static.sorozatjunkie.hu...

Természetesen nem akarok vele hegyet mászni meg mocsárban járni, csak betonon:)

KÖszi!
ez jo tipp, 125-bol ha mennie is kell, akkor ketutemu kell, abbol is japan, igy elegge leszukult a kor :D