Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni a motorom wr 426 motorfelójítás után hidegen kb fél percig füstöl aztán ahogy bemelegedik semmi füst mi lehet a hiba? Am hidegen melegen 1 rúgás.
van egy kis problémám. nem rég vettem egy yamaha majesty robogót, amit ma el szeretnék adni. igen ám de az okmányiroda meg a posta éppen ping pongozik a törzskönyvemmel, enélkül hogy adjam el ma a motort?
kérhetem, hogy az új tulajnak postázzák ki, vagy e nélkül át tudja ő iratni ha amugy is bent van a kekkhh-nél a törzskönyv, gondolom oda küldi majd vissza az okmányiroda,,,
szerintem állísd be úgy a tükröt hogy akkor láss vele hátra amikor a tankon hasalsz mert olyankor fontosabb amikor gyorsan mész.... ha meg nem mész túl gyorsan és túrásan ülsz a motoron akkor a kis menetszél miatt simán hátra is tudsz nézni vagy kicsit letolod a fejed hogy lásd a tükörbe a hátul lévőket...
Sziasztok! Új vagyok motor témában, egy robogót szeretnék venni. A kiszemeltem egy Aprilia Sportcity 200. B kategóriás jogosítványom van így 50-esként használnám. Rendőrök mennyi ugranak erre az 50-es papíros dologra? Milyen sűrűn szoktam budapest környékén robogósokat igazoltatni? A másik kérdésem, hogy akinek van tapasztalata mennyire megbízhatóak ezek a 200-asok? Úgy hallottam, hogy piaggio blokk van bennük 30 ezer km-el venném a motort. Előre is köszönöm a segítséget!
elvileg nincs hülye kérdés, de most megingattál kicsit
képzeld, én beállítottam a kocsiban is a tükröt, de ha beül a 30 centivel alacsonyabb csajom, nem lát rajta rendesen. Ötlet?
Egy fura kérdésem lenne . Gyorsasági motorom van, és fogalmam sincs, hogy hogy kéne beállítanom a tükröket ! Ha lassabb tempóban megyek, normális üléspozícióban beállítva, akkor jó, de ha ráhasalok nagyobb tempónál akkor már nem látom a mögöttem lévőket .
Tapasztaltabb Társaim válaszát előre is köszönöm ! Sok balesetmentes km-t !
van egy puch maxim,és sikerült kimotoroznom belőle a benzint.
Pár hete motorozok,ezért a karburátoros technika nem nagyon ismerős,mert a kocsim injektoros.
Viszont most itt vagyok melóba,és jó lenne ha nem kéne 15km-t hazatolni.Benzint vettem bele,csak nem indult el,igaz csak fél percem volt műszak előtt.
Be fog majd indulni vajh'?Van vmi technika,ami segíthet?Vagy egyszerűen gravitációsan majd egyszer odajut a benzin,és akkor majd elkapja?
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.Én egy 120 kg-os férfi vagyok.Csak kismotor jogsim van.Milyen endúrót nézzek magamnak ami még el is visz?Valami olyanra gondoltam a mi jó aszfalton(itt többet használnám) és terepen is.Most egy Piaggio Typhoon X50F robogóm van aszfalton visz mint az álom 60-70nel simán de nem jó terepre:-).Ezt szeretném elcserélni.Az értéke 140000Ft.Milyen ötleteitek vannak ami belefér még ebbe az árkategóriába?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
picinke
Hi,
mi lett a rendszámozandó motorral? Meg tudtad oldani? Nekem lenne egy suzuki TS-R 125 és 50 -s papírjai vannak. Én is rendszámoznám ha nem valami brutális a végösszeg.
Válaszod előre is köszönöm!
van egy kis problémám. nem rég vettem egy yamaha majesty robogót, amit ma el szeretnék adni. igen ám de az okmányiroda meg a posta éppen ping pongozik a törzskönyvemmel, enélkül hogy adjam el ma a motort?
kérhetem, hogy az új tulajnak postázzák ki, vagy e nélkül át tudja ő iratni ha amugy is bent van a kekkhh-nél a törzskönyv, gondolom oda küldi majd vissza az okmányiroda,,,
előre is kösz a válaszokat
képzeld, én beállítottam a kocsiban is a tükröt, de ha beül a 30 centivel alacsonyabb csajom, nem lát rajta rendesen. Ötlet?
Egy fura kérdésem lenne . Gyorsasági motorom van, és fogalmam sincs, hogy hogy kéne beállítanom a tükröket ! Ha lassabb tempóban megyek, normális üléspozícióban beállítva, akkor jó, de ha ráhasalok nagyobb tempónál akkor már nem látom a mögöttem lévőket .
Tapasztaltabb Társaim válaszát előre is köszönöm ! Sok balesetmentes km-t !
van egy puch maxim,és sikerült kimotoroznom belőle a benzint.
Pár hete motorozok,ezért a karburátoros technika nem nagyon ismerős,mert a kocsim injektoros.
Viszont most itt vagyok melóba,és jó lenne ha nem kéne 15km-t hazatolni.Benzint vettem bele,csak nem indult el,igaz csak fél percem volt műszak előtt.
Be fog majd indulni vajh'?Van vmi technika,ami segíthet?Vagy egyszerűen gravitációsan majd egyszer odajut a benzin,és akkor majd elkapja?
ha lehet, akkor DT-t tényleg.. azok megbízhatóbbak!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
picinke
mi lett a rendszámozandó motorral? Meg tudtad oldani? Nekem lenne egy suzuki TS-R 125 és 50 -s papírjai vannak. Én is rendszámoznám ha nem valami brutális a végösszeg.
Válaszod előre is köszönöm!
Ha egy papírok nélküli 250-es etz-t akarok papírozni kb milyen összeg lenne? eredetvizsga,műszaki stb