Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd minden csavart lecseréltem, hogy egy inbuszkészlet elég legyen szerszámnak!
Én a teherviselő helyekre rozsdamentest tettem, Máshová, például a karbi sorba saválló csavarokat! Jól néz ki! És mind inbusz!
A rozsdamentes 6.9-es........és amit a készen kapható kiegészítőkhöz adnak nem tudom milyen anyag, de mintha direkt valami hulladékból csinálnák....
A gyári biliacél nem.És vannak faszom spéci csavarok pl ami tartja a két oldalsó takarót az ülés alatt.Na attól kapok agyfaszt. 8-900 forint.Már gondoltam hogy esztergáltatok ilyet.
Aztán, ha beleszakadt, utána mit teszel vele?
Ami csavart lehet, cseréld inbuszra, az alapból 8.8-as ! ha pedig megforgott benne a kulcs, üss bele egy torx bitet, és azzal hajtsd ki!
Azért azt imádom mikor az inbusz megforog azokban a szarokban.
persze, főleg tárcsánál
Inkább a csavar szakadjon, vagy menjen tönkre, mint a menet. Nem biztos, hogy előny az erősebb csavar.
Azért azt tisztázzuk, hogy egy-két gyártó igencsak szar minőségű csavarokat rak bele a termékeibe. Egy jól felszerelt csavarboltban biztos hogy kapsz 8.8-as csavarokat, esetleg rendelésre is.
Nézz körül ebay-on.Meg bontó.Adnak.Kerskedés horror áron méri.
Sziasztok!

Tudna valaki tanácsot adni honnan lehetne beszerezni gyári csavarokat?

Csavarboltban már próbálkoztam,de sehol sem lehet ilyen speckó dolgokat kapni.

Bontóban foglalkoznak ilyen apróságokkal?Vagy márkakereskedésben próbálkozzak?
Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni.
Jövőre tervezek motort venni, de nem tudom eldönteni hogy 2005ös GSF 650 S vagy a 2007es SV 650 S lenne a megfelelőbb.
Főleg túrázásra használnám két személlyel, fontos az utasülés kényelme is, de számít az is hogy lehessen vele dinamikusan haladni, illetve a fogyasztás sem mellékes szempont. Tanulómotorom már volt, szóval olyan motor kellene ami már kiszolgál jó néhány évig.
Légyszi segítsetek, melyikkel járnék jobban? Előre is köszönöm mindenkinek.
Nagyon szépen köszönöm!
Hatalmasan nagy segítség volt!
Igen én is filóztam ezen, hogy a DNA még is csak más mint egy átlagos robogó.Pontosan ezért is tetszett meg nekem.
Remélem még beszélünk!
Üdv.: Ambrus Lóránd "Egy ifjú motoros"
Szia Lóránd!
Jó minőségű motoros ruházatot az országban legolcsóbban nálunk találsz! Robogóra is szükséges egy protektoros kabát, legyen benne minimum könyök- és vállprotektor! Lehetőleg kivehető termobéléses. Ha hidegben nem szoktál motorozni, akkor egy farmer+térdvédő elegendő lehet robogón. DE: szerintem a Gilera DNA nem esik a robogókkal egy kategóriába, érdemes arra kicsit jobban felöltözni, protektoros nadrág, és gerincprotektor (külön felcsatolható a kabát alá, vagy legalább a kabátban legyen.) A bukó nem kell, hogy nagyon drága és márkás legyen, de az európai szabványnak feleljen meg, és kényelmes legyen! Ha ezek megvannak, akkor szerintem a következő, hogy egy kesztyűt is be kéne szerezned, és motoros csizmát. DNA-ra nyilván nem kell a legdrágább szupersport cucc, de egy kényelmes túrakesztyű és túracsizma azért jó.
Szerintem bőrruhát a DNA-ra nem kell venni, a helyedben a beszerzést a következő sorrendben csinálnám:
1. bukó
2. protektoros textilkabát
3. protektoros textilnadrág
4. gerincprotektor
5. túrakesztyű
6. túracsizma
7. minden más: egy neoprén vesevédő, egy farmerre húzható térdvédő, egy esőruha, stb-stb.
Persze ez nem a "kötelező" sorrend, és nem kell drága dolgokat beszerezni (de azért nem is gagyit). Majd ha nagyobb motorod lesz, akkor érdemes komolyabb felszerelésben, mint például bőrruhában gondolkodni. Addig a textilruha tökéletes megoldás.
Üdvözlettel,
MÍVES MOTOR
Eppenseggel lehet, csak nem szabad :D
A Zasszony szokott folyton reklamalni, hogy miert eroltetem ra a protectoros kabatot dogmelegben, de abbol nem engedek. Egyetlen egyszer motoroztunk kabat nelkul, ami ugy tortent hogy elmentunk anyoshoz, lepakoltuk a kabatokat, majd motorral elgurultunk a varoson belul, kb. 1 km-re levo strandra, este meg vissza a kabatokert :)
A kesztyu pedig tenyleg fontos, a hianya az siman balesetveszelyes, foleg ilyen melegben, izzad a kezed, megcsuszik, aztan kesz a baj...
azert a 'szoritson'-nal vigyazz
vedd fel a boltban a sisakot, es setalgass benne 10 percig, ha utana sem nyom kellemetlenul sehol, de erzed hogy fogja a fejedet, akkor jo lesz. lehet hogy felveszed, ugy erzed hogy kenyelmes es passzol, de par perc mulva mar hulyet kapsz, ugy nyomja a homlokodat pl.
Köhhm.Nem csak nálad.Rendőréknél is.Sisak nélkül nem lehet motort vezetni.Benne van egy könyvben is.
Kresznek hívják.
Én inkább úgy mondanám hogy sisak,kesztyű (fontos),protektoros kabát,térdvédő nélkül nem.Sajnos elsőnek a kezed ér le majd a könyök,térd és a sisak.Bár nem feltétlen ebben a sorrendben.De mind leér.
Hát a sisak az nálam a minimum.Anélkül nem nagyon menegetnék.
Köszi amúgy a segítséget.Szóval akkor szorítson.De ezt remélem nem úgy érted hogy a fejemre alig menjen fel.De remélem találok legalábbe gy olyan rendes eladót mint Ti :D
Akkor tuti gond nem lesz.

köszi a segítséget!
Hát ez evidens is volt nekem hogy azt veszem meg ami kényelmesebb.
Majd meglátjuk hogy-hogy s mint lesz.
Köszi még egyszer!
"fölvettem és nem volt jó a fejemre" Eléggé el nem ítélhető módon, a bukót ember fejre készítik!
na jó szerintem pipi csak véletlenül ütötte félre...
akkor dugd a nagy ujjad az ánuszodba. ha nem szorít akkor a baj nagy !
De a lényeg, hogy ha szorítja a fejét az ujj sisak akkor ujj fejet is kell venni, hátha az tud helyesebben írni
1 újjal nem lehet szoríttani