Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az Ak jogsival szerintem a 400 is necces, a 600-as eselytelen
amugy egyetertek, en is eloszor 400-ast akartam, de hamar rajottem hogy az meg egyedul is nagyon keves, nemhogy utassal + csomaggal... ugyhogy 750-es VFR-em lesz par napon belul :)
Elképzelhető hogy elvan érve a gumi és az miatt szivárog vagy enged!Szerintem ha kicseréled akkor megoldódik a probléma!
Helló!
Meg tudná valaki mondani hogy etz125-ösöm miért dolgozza ki az olajat a beöntő gumidugónál?
600-as alá nem érdemes adni, ha már komolyabb motort veszel
Sziasztok!

Most teszem le az AK jogsimat és szeretnék 350.000 körül 400ccm sport motort venni. Eddigi ajánlások, meg kinézet alapján is a Yamaha FZR 400 valamint a Kawasaki Zxr 400 ( ha lehet nem a kerek lámpás) motorokon gondolkozom.
Szeretnték a döntésben segítséget kérni valamint véleményeket, esetleg eladó gépeket.

Válaszokat köszönöm!
Sziasztok!:D
Nekem az lenne a kérdésem van egy kawasaki kx 80 típusú gépem!
Meg szeretném tudni hányas évjárat.Hallottam hogy le lehet olvasni a vázszámról és a motorszámról!Ha valaki tudna segíteni megköszönném!
vázszám:kx080H-000105
motorszám:kx080FE0080
Ezen elgondolkoztam kicsit: Polarizált lencsével az olcsó, polarizálatlan plexi kínszenvedés lehet (ilyen lencsével a szabad szemmel nem látható, pl. ragasztott többrétegű üveg foltjai is látszanak, pont így a plexi foltjai is, ha olyan, olcsóbbik sisakomnál volt ezzel cumi, le kellett venni a szemüveget).
Egy shoi xr-1100 vagy shubert sisaknál gondolom a plexi polarizált már, ugye?
pont ilyen tapasztalati infókra volt szükségem, köszönöm.
Egyszer kell megvenni, én akkor fényre sötétedő lencséset vennék. Szárra ügyelni, ha szemüveg mellett döntesz, a vastag szár a halántékba épülve nem teszi élménnyé a motorozást. Polarizált lencsével az olcsó, polarizálatlan plexi kínszenvedés lehet (ilyen lencsével a szabad szemmel nem látható, pl. ragasztott többrétegű üveg foltjai is látszanak, pont így a plexi foltjai is, ha olyan, olcsóbbik sisakomnál volt ezzel cumi, le kellett venni a szemüveget). A szemüveg ugye gyalog is használható, ha pl. megállsz valami látnivalónál. Viszont vigyázni kell rá, leesik, törékeny, stb.
Ott a pont, jogos :) és a tárolása is egyszerűbb egy napszemüvegnek mint egy plexinek, de a sötét vagy fényes menőbb mint a sima :D

Ezek alapján be kell szerezzek egy dioptriás napszemüveget ami nem olcsó...
Melyiket lehet könnyebben levenni, ha nem aktuális?
Sziasztok!

Sötétített plexi vagy napszemüveg? Melyik a jobb alternatíva?

THX,
SonRR
S.O.S.!
Ki tud a Westend-Nyugati tér közelében olyan üzletet, ahol biztosan kapok NGK dpr8ea-9 gyertyát ma?
Köszönöm a segítséget!
Jó tanács: nézd meg a www.motorhang.hu-t! :)
Sziasztok!
Az a gondom a robogómmal (F15),hogy ha 1-2 napig nem megy, nagyon nehéz elindítani. Van valakinek ötlete, hogy mitől lehet?
Köszönöm előre is!
teleszkóp szár kihúzást-egyengetést vállal valaki, vagy lenne valainek ismerőse, aki foglalkozik ilyennel?
Hello mindenkinek szeretnék segitséget kérni!
Van nekem egy malaguti f12 tö 1997 es róbógóm! az első teleszkópombol folyik az olaj már kiszedtem a mind a 2 teleszkópot hogy kicserélem a szimeringeket nah most neki áltam az egyik teleszkópnak hogy kiszedem az alsó csavart ki is szedtem nagy nehezen de sokat gürcöltem vele mert nem nagyon akart kijöni forgott benne! nah most nagynehezen csak kijött de most neki áltam a másik telónak is és abol pedig nemjön ki a csavar csak forog benne nemtudom mittegyek valaki tudna segíteni?:O:O:O:) nagyon megköszönném:)
Szevasztok !

Teljesen új vagyok itt és a motorozást is most kezdtem el (robogó)
Egy bukósisakról szeretném megkérdezni a véleményeteket.
Szóban forgó sisak:
http://www.moto-vip.com/produi...

Külsőleg nekem ez tetszik a legjobban ! CSak hát?
A 12/49 a gyári áttétele.
És mik az eredeti lánckerék méretek,mert a mostani 12/49 fogaskerekek vannak
Értem. Köszönöm szépen
Ha van olyan lakk ami szűri az UV sugárzást az igen..de én nem tudom hogy van e ilyen.
Suzuki RM125 N,P,R,S,T 1992 - 1996
# A lánckerékhez tartozó láncméret: 520, gyári áttétel esetén a lánchossz: 114 csap.
Semmilyen lakk sem segíthet?
Ha nem UV stabil festékkel van nyomva, akkor azon semmi sem segít... ja de, az árnyék