Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elég sok hiba lehet
nem vagyok szakértője de valószínűnek tartom hogy a fesz.szabályzó romlott el (olasz motor)
azért biztosítékot is megnézheted
ha nem bírsz vele inkább vidd el szerelőhöz aki több mindent látott már
Hali! Segítséget szeretnék kérni a Tuaregen 125 nincsen töltés :((( tologatni kell, meg tudnátok mondani mi baja van? Előre is nagyon szépen köszönöm. Csabi
erről beszéltem kb. gondolom kroszmotorra nincs pénze egy 250es CRM pedig szerintem nem a legjobb választás. ha jól meg van csinálva egy 125ös CRM, kicsit feltuningolva, akkor nagyon nagy élmény vele mmotorozni, majdnem olyan mint egy 125 gyárikrosszal ( persze nem annyira . kicsit le kell könnyíteni. És akkor nincs az üzemórákkkal probléma..

cross motor az drága hobby igaz hogy erős meg könnyü de többet kell szerelgetni mint az endurókat és mindíg fordulaton kell tartani mert alacsony fordulaton épphogy csak megy
drz-t vegyél az jól bírja a kiképzést meg erős is de nehéz és a futóműve gyenge de endurózni meg erdőbe jó
jóvan cshokeee
nem utcára használom esetleg egy 125ös cross gép nem lenne jobb ? mert az az igazság h a tuningban nem nagyon bízok
utcára szerintem elég a 125-ös henger ha uj dugó van benne akkor erős
leg egyszerübb tunig a nagyobb motor
nekem nem verte szét 3 év alatt... csak egyszer de akkor sem azért.. ha jól meg van csinálva akkor bírja..
az a megoldás nem jó mert hamar szétveri magát a motor
leginkább a főtengelyt
a CRm topicban érdeklődj. én inkább a meglévőt tuningolnám, mert szériába elég gyengusz, egy 160as hengerrel és kipufogó rendszerrel már egész más.. esetleg 180as hengerrel
sziasztok.azt szeretném kérdezni hogy most egy honda crm 125ösöm van és nem mondhatni hogy kimotorozom de gyengének érzem megéri egy 250est venni vagy nem kérek tanácsokat
hali 91 ROn az hány oktánnak felel meg?
Szia Jakab !

Koszonom a segitseged :D! Szerintem be fogok nevezni a cb 1300-ra, lesz, ami lesz.. Es remelhetoleg tul fogjk elni egymast :D!
Semmi sem biztos, de papírok nélkül hogyan bizonyítod a motor származását? Nagymotoroknál ha külföldről hozod be, kérik a származási papírokat. Ezért vettem én is olyan nagyrobogót, ami már eleve rendszámos, így nem nekem kell a közel 100eFt-os papírozást állni. Nem beszélve az utánajárkálásról. Elég volt így is szaladgálni, hogy rendesen hivatalos legyen a dolog.
Szia!

Én egy 150-es ETZ után vásároltam egy Yamaha FJ 1200 masinát. Szerintem, nem azzal van probléma, hogy ha nem járja ki valaki a ranglétrát, hanem azzal, hogy mennyi a végsebessége. Nem az a "király" aki minnél gyorsabban tud menni, hanem aki meg tud állni ott és amikor kell. A nagyobb köbcentinek megvan a maga előnye, mert nem kell agyon pörgetni és alulról is szépen húz és nem érzi meg a leterhelést, és ezáltal nem fogyasztanak sokat. Persze van kivétel is. Az enyémmel 5 literes fogyasztással járok és nem nagyapás tempóban, de nem is száguldozva, pályán pedig 6 literből megúszom. Kissebb motorok megirigyelik a fogyasztásomat. Én azt mondom, nyugodtan vágj bele, de mindig ésszel, mert a nagy lökettérfogathoz nagy súj is jár. Ez ami megviccelhet, de ha mindig ésszel gondolkodsz és cselekszel, akkor nem lehet gondod.
És akkor nem lesz egy simson sem az utcán meg ilyenek?
Nem elég egy adás-vételi? és a valamilyen helyre elvinni, hogy megnézzék, hogy gyári-e?
Mennyire biztos, hogy kell minden papir?
Egyenlőre nem kell, de tervben van. Ekkor minden papírjának meg kell majd lennie, vagy mehet bontásra, alkatrésznek....
Hali!
Az érdekelne, hogy ti mit tudtok arról, hogy az 50-s motorokat le kellesz rendszámoztatni?
Ha tudtok valamit, akkor mi kell hozzá? (szükséges a származási papir?)
Üdv
Érdeklődnék valaki tud-e segíteni 2003-as r6 első telókba mennyi olajat kell önteni szimering cserénél.
sziasztok! érdeklődnék, hogy a 2007es kawasaki kxf250 és a 2005ös rmz250 blokkja között van különbség? megrepedt a blokkom és találtam egy 2007es kawa forgattyús házat. a képeken teljesen ugyan úgy néz ki mindkettő. köszi előre is!
Sziasztok!

A segitsegeteket szeretnem kerni. Tudom, hogy kerdesem nem ide passzol a legjobban, de tudom, hogy fzr es fz tulajokban bizhatok.
Nagymotor vasarlasan torom a fejem.
7 eves morom ota motorozom, babettan kezdtem, haha :D! Aztan volt 2 simson-om, egy 150 mz ts, majd egy etz 250-es (katonai, ami csak annyit jelent, hogy magasabb, mint a sima etz).
Most vagyok 25 eves, 22 evesen szereztem meg a jogsit motorra (korlatlan), egy cb 500-as nyergeben, a tipikus tanulomotor.
Igazabol kozuti tapasztalatom a cbrol van a legtobb, plusz az etz-vel nehany szaz km (es elotte sok ezer illegalisan). Autot vezetek regen, es sokat, ebbol kifolyolag eleg jol atlatom a forgalmat.
IMADOK MOTOROZNI!
Szoval, a problemam a kovetkezo: mindenhol azt olvasom, hogy nagyon alaposan vegig kell lepkedni a lepcsofokokat a motorozast illetoen. En most tervezek motort venni, es egyszeruen teljesen megorultem a cb 1300 es a gsx 1400 parostol, egyszeruen elek halok ertuk, es nagyon erosen gondolkozom azon, hogy valamelyiket a ketto kozul fogom megvasarolni. Nem vagyok egy esznelkuli motoros, a nyelgaz messze all tolem. Attol tehat nem felek, hogy a togaz olne meg, tudnam a motort normalisan kezelni, esszeruen mindenekelott.
Ami nekem nagyon fontos, hogy a motor elguruljon 2 szemely alatt, 3 turadobozzal. En 175 cm vagyok, es 130 (!) kg, ez mar alapban leterhel egy 600-az hornetet, vagy egy fazert.
Mit gondoltok, esszel lehetseges, hogy egy ilyen motort veszek?

Koszonom segitsegeteket, es elnezest, hogy nalatok verem az ajtot ;-)!

Dani
Sziasztok
Hol tudom azt megkérdezni hogy a motor volt e forgalomba helyezve?
hali. Szerintetek mi a jobb téli tárolási módszer? az hogy rákötöm a motort csepptöltőre és tavasszal leveszem rola csak akkor vihetem majd olajcserére meg olajszűrő, vagy pedig hetente beindítom járatom alapjáraton egy darabig hagy töltsön az akksi és leállitom és akkor nem kell olajat cserélni . Csak nem tudom tölt-e annyit az akksi hogy ha nem megyek vele csak járatom egyhelybe.
Hellooo

iggen úgy néz ki összejön jövő héten hétvégén meg is csináljuk. Örülök neki ennél olcsóbban nem lehetett volna remélem jó is lesz rá tényleg!
köszi az érdeklődést :)
Na mizujs? Sikerült a leömlő biznisz?