Okosság kellene!
Suzuki 650-es Burgman menet közben kattant valami és a kerék hajtás egy szerűen megszünt.Mindegy,hogy autómata módban vagy manuális módban váltok,/bár így egyesnél nagyobbra nemengedi a váltást/ nincs kapcsolat a kerékkel.Nem tudom ,hogy szíjszakadás vagy valami mechanikus szakadás történt-e.pontosan nem tudom miként történt mert a sógoromé a vas.
Ha tud valaki okosat akkor ne tartsa magába
Casco vagy kötelező?
Amúgy felmész netris,biztositas.hu stb oldalra és az adatok alapján kiköpi a 10-15 legjobbat.És vagy megkötöd online.Ez olcsóbb vagy ugyanannyi.Vagy esetleg bekocogsz a legszimpibb biztosítóba és ott kötöd.
A 80-as évekbeli suzukikon elég sok típuson egyforma a kapcsoló. Keress fel pár motorbontót, valamelyik típushoz való csak van nekik, és az szinte biztos, hogy jó lesz neked is.
Nekem is betűmentes a kipufogóm, viszont nem hangos, nem is kötöttek bele még soha, ezért ne aggódj.
Sziasztok!
Lassan műszaki vizsgához közeledek és van egy problémám a motorral.
Vásároltam egy Suzuki GS 125 ('82) motorkerékpárt úgy cirka 2hónapja és a hazaúton valahol elvesztettem a világításkapcsolót(magát a kis műanyag "pöcköt" amivel kapcsolgattam).Ez annyiban okoz nekem problémát hogy pótolni nem tudom a motor ritkasága miatt és a műszakira ugyebár pedig elengedhetetlen hogy tudjam váltani a tompított és a helyzet jelző fényt.
Ha ezt egy sima 3állású kapcsolóval megoldanám akkor ebbe beleköthetnek a műszakin?
Még egy gondom lenne, a kipufogódobon nincs E betű de nem hangos meg nem sufnis tákolás, ebből lehet gondom szintén műszakin?
Köszönöm előre is a segítséget.
hello mindenki
suzuki gsr 600 2009 van
vettem bele egy bi xenon szettet és nem tudom hova lehetne elrejteni a vezetéket és a trafót a vezetéknek van egy kis dobozkája azt nagy nehezen el tudtam rejteni a index mögé de az sem 101 es
a trafóval viszont gondba vagyok mert az nem fér be se az indev se a lámpa mögé de viszont nincs olyan hosszú kábele hogy az ülés alól el tudjam vinni az égőig pedig eredetileg ehhez a típushoz való
a trafó pedig ultra vékony kérlek segítsetek .Lali.
Sziasztok remélem nem vágok közbe senkinek a beszélgetésébe, de segitséget szeretnék kérni. Motoroztam már nem keveset de az élet fintora hogy jogositványom még nincs csak B kategória, és eljött az idő hogy nagyon fontos lenne végre hivatalosan is az "A" kategória , a baj az hogy még csak 20 és fél éves vagyok, tudnátok olyan iskolát ahol legalább a vizsgákat le tehetném (kresz rutin forgalmi) azt tudom hogy nem válthatom ki a jogositványt 21 éves koromig, de amolyan "okosba" mutyiba stb módon a vizsgák meglegyenek a vizsgalapomon? köszönöm a segitséget !
Üdv, mindenkinek olyan kérdésem lenne hogy a vágott Slick gumit lehet e hivatalosan használni ugyanis úgy hallottam hogy büntetnek érte? válaszotokat előre is köszönöm.
Motorszerelo csinalta nem is rossz hiru, most erre mit mondjak.....
Kettszer is ! Eleg szomoru ha ezek utan nem talalta meg a hiba okat es most en szivok vele itt az isten hata mogott:(((
Ugyanolyan típusból bontottat! Mert nem biztos, hogy az adott helyen levő hőt bírja az újratekercselt szigetelés pl. De láttam itt is reklámozta magát tekercselő! Próbálj érdeklődni nála!
aaz nem javítás, hogy kicserélem a meghibásodott alakatrész, arról nem meggyőződve, mi volt a hiba oka! Lehet van valahol egy kidörzsölődött vezeték, ami zárlatba megy időnként, és megöli a generátort, és a fesz.szabályzót példának okáért!.
Sziasztok, Azt szeretném megtudni hogy a Malaguti Grizzly automata 2ütemű gyerekmotorba milyen váltóolajat kell használni és milyen gyújtógyertya kell bele?
Helló tudna nekem valaki segíteni ? Van 1 aprilia pegaso 650 motorom olyan baja van hogy beindítom és beledolgozik a karburátorba és durrog a kipufogón is de viszont ha ráhúzom a szívatót teljesen szépen jár. Pedig már a karburátort is szétszedtem . Ha valaki tud segíteni írjon köszi.
Suzuki 650-es Burgman menet közben kattant valami és a kerék hajtás egy szerűen megszünt.Mindegy,hogy autómata módban vagy manuális módban váltok,/bár így egyesnél nagyobbra nemengedi a váltást/ nincs kapcsolat a kerékkel.Nem tudom ,hogy szíjszakadás vagy valami mechanikus szakadás történt-e.pontosan nem tudom miként történt mert a sógoromé a vas.
Ha tud valaki okosat akkor ne tartsa magába