Helló. Segítséget szeretnék kérni: Volna nekem egy ilyen a képen látható (csak 150ccm) buggy autóm és az érdekelne hogy mivel van rajta világítás rendes fékek, index szóval minden ami kell a forgalomba, hogy tudhatnám meg azt hogy tényleg igaz e az hogy M-es jogosítvánnyal lehet vezetni. Előre is köszi
Lehet az oldaltámasz, esetleg csak el van koszolódva ott valami (talán nem csukódik fel teljesen), első körben ott néznék körül, bár nem írtad milyen motor.
Sziasztok! Segítségért fordulok hozzátok, hátha valaki találkozott már a problémámmal és tud segíteni. Motor beindítást követően oldaltámasz fel, kuplung be, sebességbe teszem és abban a pillanatban leáll a gépezet. ? Lehetséges-e, hogy az oldaltámasz biztonsági kapcsolója hibásodott meg, vagy más a gond. Az elmúlt 4 évben mióta nálam van, nem volt ilyen gondom.
Előre is köszönöm bárki segítségét. Üdv
Hellosztok.
Tanácsot kérnék motorvásárlással kapcsolatba. külföldön lakom és szeretnék venni egy olyan motor, amibe kényelmesen érzem magam nagyvárosi 30-50 km tempóba, dugóba. De sportos (naked bikeok is jók,némelyik) és jó hosszabb távokra is pályán, 300-500 km túrákra.
gondolkoztam a 600-as gixxeren, mert nagyon tetszik, de nem tudom jó lesz e a városi mozgásra. (előre is kösz a válaszokat)
Sziasztok!
Nagyon szépen kérek mindenkit aki tud egy kicsivel is de segítsen.
Hosszú éveken keresztül győzködtem Édesapámat a motorral kapcsolatban, hogy engedje meg.
És most mintha megjött volna az eredmény.
Kérek mindenkit aki tud az segítsen!
Kérésem az volna. hogy Édesapám azt mondta, hogy írja le szabályokat amiket betartok és utána beszélünk a motorról.Szóval kérlek segítsetek, hogy miket írjak le.
Ilyenekre gondoltam, hogy nincsen eszeveszett városi száguldás.Nincs egy kerék stb.
Minden vágyam egy KTM EXC 200-as.
Kérek mindenkit még egyszer, hogy aki egy nagyon kicsivel is tud segíteni az segítsen!
Üdvözlettel: Ambrus Lóránd(AmBrUs7) "Egy ifjú motoros"
súlyos szívás: megállapítja az NKH, hogy az adott típus nem helyezhető az EU-ban forgalomba. Nem érvényes a biztosításod sem.
Az első bírságát 100-300 közé tesnném. A motort mint szabs eszközét elveszted. A bizti akkor baj, ha baleseted van.
"Másik adásvételi nem megoldható". Hát csúnya ilyet mondani, de a magyar motorok jelentős százaléka ilyen "megoldott" adásvételivel közlekedik... Szerintem jobban jársz, ha van egy olyan adásvételid, amiben ez a mondat nem szerepel. Ami nincs, abba nem lehet belekötni se. Ez egy 50 ccm motor, erről csak egy sajtpapír kell, hogy a Tied, ha nem akarsz hamisítani, akkor eladod az anyukádnak vagy a barátodnak, majd megveszed tőle, és abban az adásvételiben már csak a szimpla adatok szerepelnek. Az ilyen adásvételt be se kell jelentened, meg semmi.
Mit értesz súlyos szívás alatt?Pl pénzbírságot vagy mit?Moci Ausztriából lett behozva még tavaly, de én már magyar tulajtól vettem.Másik adásvételi írása pedig nem igazán megoldható.
valószínűleg azért van benne, mert nincs elfogadott típusbizonyítványa a motornak, azaz közúton nem használható, nem vizsgáztatható. Írjatok egy újat amiben ez nincs benne. A yard az első igazoltatásnál NKH vizsgálatot kérhet, az meg súlyos szívás lesz.
Persze, van rajta minden aminek lennie kell és működik is.Világítás, indexek stb..Csak kicsit megzavart a "verseny motorkerékpár" mondat, de ezek szerint akkor feleslegesen izgultam miatta. Köszi
Nemrég vettem egy 50ccm-es motort(Generic Trigger 50)A megvétel után vettem észre hogy az adásvételi szerződés alsó sorában a következő mondat áll: "A motorkerékpár zárt pályás verseny motorkerékpár, forgalomba nem helyezhető!" Számít ez valamit? Mire számíthatok egy esetleges igazoltatás során?Ha büntetésre akkor mekkora lehet ennek az összege?Csak az adásvételim van hozzá semmi más papírom.Ha valaki tud erre vonatkozóan valami jogszabályt vagy bármit azt nagyon megköszönném!
Köszönöm a segítséged!
Szerencsére nekem nincs ilyen problémám, hogy félek a motortól..!
Igen....nekem felajánlották, hogy kifizetik a kocsira a jogsit ha nem rakom le motorra.De én is visszautasítottam, mert én motorozni szeretnék.Meg azért kocsiig van még bő 1,5 évem.És a motorozás sokkal jobban érdekel.
Én mondjuk nem úgy terveztem hogy csak motorral.De inkább motorral.A téli nagy hóba azért nem megyek motorral be suliba.Hanem inkább kocsival, vagy BKV-val....
De a motor nekem az elsődleges, az minden vágyam.
De amúgy én nem "NAGY" motort szeretnék, csak egy 125/200ast.Ez szerintem nem tartozik a "nagy"-ok közé.Bár erejük ezeknek is atalmas, de nem hasonlítanám egy 600-ashoz vagy egy 1000eshez.
Köszönöm még egyszer a válaszod!
Vállaljuk idomok készítését üvegszálból, vagy a gyári idom javítását, ezek teljeskörű fényezését, vagy fényezés nélküli, anyagában színezett idomok gyártását, tovább airbrush és replikák készítését, vagy teljesen egyedi "fantázia idom" létrehozását.
nekem van simsonom meg volt robogóm és amikor megcsináltam a jogsit a motorra akkor nekem is ellenezték a nagymotort de azért megvettem
azt mondták hogy inkább autót vegyek, énmeg mondtam nekik ha vesznek nekem autót akkor megyek azzal és nem veszek motort
autót nemvettek nekem és vettem inkább motort
nem nagyon teccett nekik de hamar beletörődtek hogy motorral megyek
autóba csak akkor ülökbe ha nagyon muszály
először mindenki fél a motortol amig föl nem ül egy jó vezető mögé
utánna már alig várja mikor ülhet föl megint
Esküszöm Én is pontosan ezt hajtogatom a szüleimnek.
Pontosan ezt, hogy ne anyagiakat kérek hanem csak annyit, hogy meg engedje Édesapám!
Még egyszer nagyon szépen köszönöm!
Előre is köszönöm bárki segítségét. Üdv
Tanácsot kérnék motorvásárlással kapcsolatba. külföldön lakom és szeretnék venni egy olyan motor, amibe kényelmesen érzem magam nagyvárosi 30-50 km tempóba, dugóba. De sportos (naked bikeok is jók,némelyik) és jó hosszabb távokra is pályán, 300-500 km túrákra.
gondolkoztam a 600-as gixxeren, mert nagyon tetszik, de nem tudom jó lesz e a városi mozgásra. (előre is kösz a válaszokat)
szerintetek hol tudok gsx-r 600-ra tankpad védőfóliát szerezni?
Nagyon szépen kérek mindenkit aki tud egy kicsivel is de segítsen.
Hosszú éveken keresztül győzködtem Édesapámat a motorral kapcsolatban, hogy engedje meg.
És most mintha megjött volna az eredmény.
Kérek mindenkit aki tud az segítsen!
Kérésem az volna. hogy Édesapám azt mondta, hogy írja le szabályokat amiket betartok és utána beszélünk a motorról.Szóval kérlek segítsetek, hogy miket írjak le.
Ilyenekre gondoltam, hogy nincsen eszeveszett városi száguldás.Nincs egy kerék stb.
Minden vágyam egy KTM EXC 200-as.
Kérek mindenkit még egyszer, hogy aki egy nagyon kicsivel is tud segíteni az segítsen!
Üdvözlettel: Ambrus Lóránd(AmBrUs7) "Egy ifjú motoros"
Az első bírságát 100-300 közé tesnném. A motort mint szabs eszközét elveszted. A bizti akkor baj, ha baleseted van.
Nemrég vettem egy 50ccm-es motort(Generic Trigger 50)A megvétel után vettem észre hogy az adásvételi szerződés alsó sorában a következő mondat áll: "A motorkerékpár zárt pályás verseny motorkerékpár, forgalomba nem helyezhető!" Számít ez valamit? Mire számíthatok egy esetleges igazoltatás során?Ha büntetésre akkor mekkora lehet ennek az összege?Csak az adásvételim van hozzá semmi más papírom.Ha valaki tud erre vonatkozóan valami jogszabályt vagy bármit azt nagyon megköszönném!
Köszi.
50-es az kismotor
125-töl már nagymotor
Szerencsére nekem nincs ilyen problémám, hogy félek a motortól..!
Igen....nekem felajánlották, hogy kifizetik a kocsira a jogsit ha nem rakom le motorra.De én is visszautasítottam, mert én motorozni szeretnék.Meg azért kocsiig van még bő 1,5 évem.És a motorozás sokkal jobban érdekel.
Én mondjuk nem úgy terveztem hogy csak motorral.De inkább motorral.A téli nagy hóba azért nem megyek motorral be suliba.Hanem inkább kocsival, vagy BKV-val....
De a motor nekem az elsődleges, az minden vágyam.
De amúgy én nem "NAGY" motort szeretnék, csak egy 125/200ast.Ez szerintem nem tartozik a "nagy"-ok közé.Bár erejük ezeknek is atalmas, de nem hasonlítanám egy 600-ashoz vagy egy 1000eshez.
Köszönöm még egyszer a válaszod!
Vállaljuk idomok készítését üvegszálból, vagy a gyári idom javítását, ezek teljeskörű fényezését, vagy fényezés nélküli, anyagában színezett idomok gyártását, tovább airbrush és replikák készítését, vagy teljesen egyedi "fantázia idom" létrehozását.
üdv JAMAL
azt mondták hogy inkább autót vegyek, énmeg mondtam nekik ha vesznek nekem autót akkor megyek azzal és nem veszek motort
autót nemvettek nekem és vettem inkább motort
nem nagyon teccett nekik de hamar beletörődtek hogy motorral megyek
autóba csak akkor ülökbe ha nagyon muszály
először mindenki fél a motortol amig föl nem ül egy jó vezető mögé
utánna már alig várja mikor ülhet föl megint
Pontosan ezt, hogy ne anyagiakat kérek hanem csak annyit, hogy meg engedje Édesapám!
Még egyszer nagyon szépen köszönöm!
Nagyon szépen köszönöm a segítségét!
Kegyetlen sokat segített!
Nagyon Szépen Köszönöm még egyszer!