küldök egy linket remélem ti tudtok segíteni itt egy leömlő de a srác aki árulja nem biztos benne hogy cb 750 hez jó. nekem egy 1982 es CB 750F esem van ha valaki tudna tanácsot adni hogy deríthetném ki hogy jó lekötelezne!
köszi a segítséget!
itt a link:
Most tanulok motorozni,(kroszpályán wr 400f-en ) a kérdésem a következő- hogy az istenbe tudtok ugratni? Adjatok egy kis ítinert, mit, hogyan, menyivel ? Az a baj, hogy én külföldön élek, és elég nehezen tudom magam még megértetni, meg piszkosul nem is ismerek senkit. Én úgy érzem a lengés csillapítok elég puhák, hogyan teszteljem le? stb... sok hasznos infot kérek, a válaszokat nagyon szépen köszönöm
Én egyáltalán nem fikázom de ezt írtam is az előző hsz-ben, "nagyon tetszik ez a motor..."
De ha valóban annyit kell rákölteni mint egy CBF-re vagy GSF-re akkor lehet mégis ilyen mocim lesz.
Mondjuk abban igazad van, hogy nem a gazdagok játékszere, ha az új árát is nézem, legalább félmillióval olcsóbb mint a CBF.
Azért köszönöm a választ.
Ráadásul pörög is....elég furcsa ez egy V2-től és szerintem ezért kicsit kezelhetetlenebb is mint a sor4....igazából 3500-tól lehet felváltani 5.-6.-ban, hogy ne rángasson míg egy sor4 már 1500-2000-től egyenletesen tol....
ahogy nézem csak annyit akarsz, hogy fikázod az sv-t.....pont olyan mint a többi csak ahogy már írták sok van belőle és mivel olcsó is volt nem a gazdagok játékszere így a kevésbé tehetős emberek ha megszorulnak hát eladják amire a legkevésbé van szükség....egyébként a hirdetések jórésze kintről behozott többnyire régebbi modell és kereskedési céllal kerültek eladásra.....mindenhol sokat adtak el belőle...
Hali nekem 250-es honda cbr-em van a 2011-es verzió júliusba vettem Abs-es verzió tehát igy 1millió 248-ezer volt ha abs nélkül kéred akkor egy százassal kevesebb. Fogyasztása eddig a legkevesebb 2,8 liter volt a legtöbb az 3,4 liter volt 100-on. Végsebességre 156km/h sikerült kihoznom belölle de lehet kicsivel menne többet is sok mindentúl függ hogy szélvan-e vagy szélcsend egyenes ut vagy stb. 6 sebességes,vízhűtés,injektoros,bőr ülés, Kétszeméllyel 140-et ment. Amugy utazóba 130-at simán tudja még többet is ha kell. Két személlyel is tudja simán gond nélkül 130.ig felgyorsit utána kezd lassulni kicsit. Most van az enyémbe 3000kilométer szoval sok tapasztalatom nincsen. Minden nagyon jól müködik rajta az idomok is erősek nem rezegnek stb. 1800km-nél jártam amire bekopott rendesen a váltó elötte volt hogy az egyest nem mindig akarta bevenni csak akkor ha ujrakuplungoltam a többi sebességgel nem volt gond. Most már elmult ez a jelenség kb 1000km-en 1-2 szer fordul elö hogy kétszer kell kuplungolnom az egyesnél az is csak amikor hideg a motor ez lehet az olajtól is legalábbis a szervizben is ezt mondták. A másik ami volt még hogy hideg inditásnál elsöre indul de van hogy leáll 4-5 másodperc után aztán ujra inditasz és szépen jár tovább a motor. Ezt is csak az elején csinálta mostanába már csak nagyon ritkán . A szervizbe azt mondták ez ilyen nem tudnak mit csinálni vele. Shell v-powerrel nagyon ritkán volt olyan hogy leállt volna de csak a sima vpower 95-öt tankoltam a 100-ast nem probáltam még majd azt akarom. Melegen nincs vele ilyen gond. Minden más nagyon frankó a gépen és nagyon jól huz emelgeti az elejét nagyobb gáznál
De akkor sem fér a fejembe, hogy megvesz valaki az sv majd 1,5 millió forintért, aztán használja 4-6 évig , tesz bele 25.000 - 30.000 km-t aztán eladja. És az eladás oka kategóriaváltás, kihasználatlanság...
Az a kategória amit az SV képvisel mire nem elég? Illetve ha ennyi idő után másik kategóriára vált, akkor miért vesz valaki sv-t?
Bocs a sok buta kérdésért, de teljesen elbizonytalanít, hogy ennyi eladó sv van a piacon. Nem lehet hogy azért adják el mert esetleg "kinövik" vagy a használat során sokba kerül a javíttatása stb.
Nagyon tetszik ez a motor, de egyre kevésbé merik belevágni ilyen motorvételbe.
küldök egy linket remélem ti tudtok segíteni itt egy leömlő de a srác aki árulja nem biztos benne hogy cb 750 hez jó. nekem egy 1982 es CB 750F esem van ha valaki tudna tanácsot adni hogy deríthetném ki hogy jó lekötelezne!
köszi a segítséget!
itt a link:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...