Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van aki csinál ilyet...csak kérdés mit engednek bontani egy kereskedésben?
Ez az alap!
A motornak hidegen! az önindító 1-2 fordítására indulni kell! De előtte megfogod a hengert, és ne legyen meleg.
Jól van, kitöltöm!
Igazából az a gond, hogy amit kinéztem, az kereskedőnél van, aki beszámította egy autóba.
Tehát végülis a tulajjal nem fogok találkozni, ők meg nem hiszem hogy nagyon foglalkoztak volna úgy az egésszel. Ezért szerintem nem is fognak semmit tudni róla. Amúgy autókereskedők, de azért remélem a gép jó.
Amúgy van, aki ért ehhez, és eljönne velem megnézni a gépet?
Budapest környékén van, az utazás az én dolgom, természetesen viszem-hozom.
Nagyon megköszönném, én abszolút kezdő vagyok ehhez!
azért legalább egy kor és tartózkodási körzet nem ártana....
lehet épp itt laksz a szomszédban és 15 sör mellett megvitatnánk a motorvásárlási problémáid
Igaza van INI-nek.
A motoros a pokolban biciklin is motoros.
Igazából addig nem akartam kitölteni, amíg nincs motorom.
De az tény, hogy nem vagyok régi motoros, és lehet szükségem lenne segítségre.
Azért köszönöm a segítséget, és ha az adatlapom hiányosság bárkit megakaszt, sajnálom.
Előbb a motor, utána a részletek!
az eladót nézd ne a motort
mert aki át akar baszni az át is fog, hacsak nem viszel egy falka szerelőt aki ízekre szedi a gépet fél óra alatt

esetleg mérjetek kompressziót ha minden hengerben jó érték akkor van esély hogy ebben az évben nem esik szét
max a többi része
Úgy, hogy kitöltöd az adatlapodat,mint nekünk van, mert itt névtelenekkel nem szeretünk fórumozni. Aztán viszel magaddal egy tapasztalt "régi motorost", és meghallgatjátok! De minden motor zsákbamacska.
Üdv!

Engem az érdekelne, hogy hogyan lehet legjobban kiszúrni a túlhajtott gépeket?
Használtan szeretnék egy sportmotort venni, de ebben nem vagyok biztos.
Ötletek?
akk ugytünik ezen egy par dolog nem eredeti azer nem vagtam le
Suzuki GT250. Jó kis café racer alap
ez egy GT 250
hat azt latom h suzuki meg a müszaki dolgokkal is tisztaba vok 250es csak vegigneztem mindenhol es a tipusat nem talaltam seholse
Nem látod hogy Suzuki? Piszkosul hasonlit a P21 es Pannóniámra.A lámpa alatt a vázon kell legyen típus és alvázszám . Kétütemű kéthengeres.
nem tudom milyen motorom van segitsetek
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy valahonnan le lehet tölteni használati kézikönyvet ?KTM 450 sx 2004-es mocihoz
Üdv
Várom válaszotokat!
http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
szerintetek ez valos évjárat?
Kössz!megpróbálom akkor úgy!
probálj vizhatlan ragasztot szerezni.Sztem azzal jo lesz
Az oké ,hogy matricától függ de ha mondjuk vizet ér akkor lejön és ezt akarom megelőzni!:D
Sajnos egyikre sincs lehetőségem...
Inkább szerezz 1 utánfutót vagy dobozos autot.