Igazából az a gond, hogy amit kinéztem, az kereskedőnél van, aki beszámította egy autóba.
Tehát végülis a tulajjal nem fogok találkozni, ők meg nem hiszem hogy nagyon foglalkoztak volna úgy az egésszel. Ezért szerintem nem is fognak semmit tudni róla. Amúgy autókereskedők, de azért remélem a gép jó.
Amúgy van, aki ért ehhez, és eljönne velem megnézni a gépet?
Budapest környékén van, az utazás az én dolgom, természetesen viszem-hozom.
Nagyon megköszönném, én abszolút kezdő vagyok ehhez!
azért legalább egy kor és tartózkodási körzet nem ártana....
lehet épp itt laksz a szomszédban és 15 sör mellett megvitatnánk a motorvásárlási problémáid
Igazából addig nem akartam kitölteni, amíg nincs motorom.
De az tény, hogy nem vagyok régi motoros, és lehet szükségem lenne segítségre.
Azért köszönöm a segítséget, és ha az adatlapom hiányosság bárkit megakaszt, sajnálom.
Előbb a motor, utána a részletek!
Úgy, hogy kitöltöd az adatlapodat,mint nekünk van, mert itt névtelenekkel nem szeretünk fórumozni. Aztán viszel magaddal egy tapasztalt "régi motorost", és meghallgatjátok! De minden motor zsákbamacska.
Engem az érdekelne, hogy hogyan lehet legjobban kiszúrni a túlhajtott gépeket?
Használtan szeretnék egy sportmotort venni, de ebben nem vagyok biztos.
Ötletek?
Tehát végülis a tulajjal nem fogok találkozni, ők meg nem hiszem hogy nagyon foglalkoztak volna úgy az egésszel. Ezért szerintem nem is fognak semmit tudni róla. Amúgy autókereskedők, de azért remélem a gép jó.
Amúgy van, aki ért ehhez, és eljönne velem megnézni a gépet?
Budapest környékén van, az utazás az én dolgom, természetesen viszem-hozom.
Nagyon megköszönném, én abszolút kezdő vagyok ehhez!
lehet épp itt laksz a szomszédban és 15 sör mellett megvitatnánk a motorvásárlási problémáid
A motoros a pokolban biciklin is motoros.
De az tény, hogy nem vagyok régi motoros, és lehet szükségem lenne segítségre.
Azért köszönöm a segítséget, és ha az adatlapom hiányosság bárkit megakaszt, sajnálom.
Előbb a motor, utána a részletek!
mert aki át akar baszni az át is fog, hacsak nem viszel egy falka szerelőt aki ízekre szedi a gépet fél óra alatt
esetleg mérjetek kompressziót ha minden hengerben jó érték akkor van esély hogy ebben az évben nem esik szét
max a többi része
Engem az érdekelne, hogy hogyan lehet legjobban kiszúrni a túlhajtott gépeket?
Használtan szeretnék egy sportmotort venni, de ebben nem vagyok biztos.
Ötletek?
Az lenne a kérdésem hogy valahonnan le lehet tölteni használati kézikönyvet ?KTM 450 sx 2004-es mocihoz
Üdv
Várom válaszotokat!
szerintetek ez valos évjárat?