Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap feltöltöm az akkumulátoromat ui. a nagy mínuszok idején kivettem,de lassan (nagyon lassan) itt a tavasz és ideje lesz újra gondolni a motorozást!
A kedvem is nagyon megjött ui. megnéztem Zürichben a motorkiállítást február 20.-án.
Akinek a motorozás a kedvenc szórakozása (van pénze is hozzá),válogathat kedvére a jobbnál jobb motorokban!Észvesztő,hogy micsoda járgányok voltak kiállítva!
Sziasztok használt lánc kéne 2000 évjáratú R6-oshoz
D.I.D 530 50 VM Kb egy 20 centis darab is elég lenne.
deakpeter.mester@gmail.com
06 70 947 1419
OK!Ezeket a lehetőségeket is sorba veszem.
Rendes vagy,hogy válaszolgatsz és ötletekkel halmozol el!
Ezt az eshetőséget is megnézem!Minden ötletre vevő vagyok!A szívatója szívat egy kis benzint ui. mikor kiveszem a gyertyát(megtisztítom),meglevegőztetem a motort egy idő után nagy nehezen indul.Nem totyagzik a benzintől,annyit azért nem szív be!
Biztos , hogy a sok benzin a baj? Nem az van, hogy a szívatód nem működik, és téged szívat ?
Átenged a tűszelep ! Gondolom tocsog a torok a benzinben. Szikrát ellenőrizd benzinszintet állítsd be !
Aprilia scarabeo 50 1996-os évjáratú robogóm nehezen indul hidegben.Ha a szívatót ráadom,akkor is ember legyen a talpán aki betudja indítani 10-15 rúgással!Megszívja magát és vehetem ki a gyertyát.Ez után a levegőztetés után is,ha újra indítom nagyon nehezen,de nagy sokára azért beindul.Ha már bemelegedett utána indul. Teljesen új gyári gyertyát tetem bele és így is gond van vele.
Nem hordhatok magammal kalorkályhát a motor melegítésére.
Mi lehet a gond?
Ezt nem tom mert egy ismerős problémája ez csak annyit mondott h a forgalmiban Ő csak üzembetartóiként szerepel.
A Parilla árulja őket.Parilla
és ki van tulajnak beírva vaze?
Ép ez az el akarják adni!
és ha icipicit megmozdítod előra vagy hátra? vagy még megállás előtt teszed üresbe. hm?
forgalomba lett helyezve, üzembentartóként létező tulajdonossal.
Mi még kérdés? (max majd eladásnál lehet izzadni, mi is a módja)
Sziasztok.

Egy kis segítség kéne. Kaptam egy kissé leharcolt Suomy bukót. Nem tudom beazonosítani, hogy mi a pontos típusa, pedig kellene hozzá alkatrész. Az érdekelne, hogy ki, hol javít, árul alkatrészt Suomyhoz? Illetve megadnám a sisakon fellelhető információkat, és ez alapján valaki hátha ne tudja azonosítani. Nekem a képek alapján Explorernek tűnik.

A plexin NL6 cikkszám van, alatta 097601 cikkszám. A sisak hátulján Bargy design felirat. A dupla D gyűrűs csatton 0558868/P cikkszám ,mellette 115087 cikkszám.

Ennyi, további információ nincs a sisakon. Amire szükségem lenne hozzá:
A sisak tetején lévő 2 db, 3 állású szellőző állítást segítő V alakú beömlő. Plexi, mindkét oldali racsni a plexihez, és az ehhez tartozó takaró. Valamint a plexi alatt található beömlő takaró.

Ha valaki tudna esetleg szervízt hozzá, az is jó lenne.

Köszi
Dusán
Helló

Van egy veterán gép ami fel lett újítva forgalomba lett helyezve de a forgalmiban üzembetartói szerepel azért mert az ocsmányiroda szerint nem lehet teljesen leellenőrizni a tulajdonosi láncot.
Az a kérdés el lehet ezt a motort adni úgy h a vevő tudja közúton használni?
Sziasztok!
Van egy 1991-es GPX 500R-em, a probléma a következő vele: melegen nagyon nehezen lehet megtalálni az ürest. Ökölbe szorított lábbal tudom csak kivenni. Mi a véleményetek mi okozhat ilyet? A kuplung holtjátékot kizártam , ha rá van állítva akkor is ezt csinálja. Hidegen viszont minden fa**a.
csuklótól függ, meg treptől
dt 3,5-10 literig vegyesen fogyasztott
ellenben az xt 5-6,5 között
Ha ennyire számít a fogyasztás, ne vegyél 2T motort!
és akkor már csak kíváncsiságból a 125-ös az ha pörgetem akkor mennyit eszik?
hät szerintem 7-8 L alat nem jösz ki :(
és a 250-es 2t-nek mennyi a fogyasztása ha nem nagyon pörgetem?
sziasztok hallott e már valaki hiteles motor átvállalásárol kőzjegyzőn keresztűl
vegyel egy uj utängyärtot plexi :) kb ugyananyi kerül mit a ragaszto :):):):):)::):):)
hät leveszed a vizpumpänäl a csövet es ott kifolyik az egesz ;) teszel bele FAGYÄLLO es mär keszen vagy ;) jah a fagyälo jobban mellegszik mint a dest viz :( nem aze mellegszik mert regi a viz :( lehet eldugult a hütöd vagy egy csö el van nyomodva ;)