ha rämhalgatsz : 125 ne vegyel ha mär motorozol egy ideje, keves :( es nem igazan eleg az erö ami bene van föleg hogy nem vagy törpe ;) 250 inkäbb vagy egy 590 :) vagy 610 husqwarna ;) na azok mär tudnak valami :)
bemesz a ülöi uti NKH es ot pär ezerert äldogäl valaki aki elintez mindent ;) de aszem akarhova mesz ugyanez a story egyszerü es györs :) ami a leg nehezebb ? odamotorozni -8 fokkban mint en reggel :)
na ma forgalomba helyeztem a külföldi motorom :) ahoz kepes mennyire paraztam töle pff kutyafaxa volt :) regel mentem a NKH es lemüszakiztatam, onnan mentem a vamhivatalba ahol befizetem a regado, onan toväbb egy pottom öszegert 5e ftert a többit intezik helyetem holnap mär megyek a forgalmiert es a rendszämomert :) Papirok ami kelet hozä ! : eredeti forgalmi ! eredeti törzskönyv (carte de proprietario) es a 2 nyelvü adasveteli en esetem (olasz magyar) ezel a papiral mesz a müszaki älomashoz megapod a müszaki, onan väm, es onan mä csak valaki aki intezi a okmänyirodäi papirok a müszakiälomäson talalsz jelentkezö ;) es kesz :) ennyi! semmyseg az egesz ;) remelem segitseg volt mäs motorosnak ;)
sziasztok én az xr-emet akarnám lecserélni egy 2002-es ktm exc 300-ra és az lenne a kérdésem hogy mik a tapasztalatotok a 300-as ktm-ről?
és ő lenne a gép
Szerintem mielőtt bármit cserélnél jobb lenne utána járni,hogy honnan jön a füst,szedd le az idomokat és melegítsd be talán úgy többet látsz.Haverom gépe hasonlót produkált ,amikor szétszedtük kiderült,hogy olajat cseréltek benne és olyan helyekre befolyt az olaj ahova nem kellett volna és a melegedés közben csak a kipufogóról égett le az olaj.Nem értem a gyorsan melegedést, a 104 fok abszolút nem sok , de ha más bajod van ,tehát valóban gyorsan melegszik akkor abban nem hiszek,hogy a fagyálló csere megoldja inkább a termosztátot kéne megnézni hátha leragadt.Ha fagyállót cserélsz mindig a legalsó ponton engedd le ,ha külön leeresztő csavart nem találsz akkor az alsó vízcsövet vedd le,a tartályból öntsd ki a vizet ,utána a hűtő tetején öntsd fel ,zárd le majd a tartályt is öntsd fel max. jelzésig.Melegítsd be a motort,legalább a ventilátor beindulásáig,én ezek után szoktam várni,hogy visszahűljön és ellenőrzöm a szintet a hűtőben és a tartályban.Természetesen a fagyállót deszt.vízzel hígítsd a flakon utasításai szerint,én 30-35 fokra szoktam keverni.
Sziasztok. Nagy gondban vagyok. Cross motort vennék. 2 m vagyok és 120 kg. sokan azt mondják hogy 4-üteműt kéne vennem.... de sajnos nincs rá annyi pénzem. most a 125-és a 250-cc közöt tanakodok. Nem tudom....:S sokan azt mondják a 125 nekem már kevés de a 250 meg nagyon sok.... 125 ha jó lenne akkor vennék azt de a 250-től meg azért félek nem az erejétől hanem a fogyasztása miatt.... Kérlek segítsetek. Mit javasolnátok?
Yamaha R6 (2001) hutovizet kell allitolag cserelnem, mivel tul gyorsan melegszik a viz... ez okozhatja a fustot a burkolat belso resze felol.
van a kiegyenlito tartaly, amit kolon lehet leengedni, vagy nem?
Mi a pontos menete az eljarasnak es lehet e fagyalloval keverni a desztvizet?
Koszi
Szerintem a legritkább, hogy a blokk repedjen meg.......inkább valamelyik cső vagy a hűtő kaphatott követ vagy bármi más ami miatt ereszthet ha egyáltalán ereszt...
Minap vettem egy Yamaha R6-os motort!
Minden rendben volt egeszen addig amig egy ot oras videki motorozas utan a varosba erve az egyik piros lampanal fustot eszletem felszallni a blokk felol tovabba amig beertem a centrumba a nagy dugon keresztul 104 fokig emelkedett a viz!
megalltam a benzinkuton es enyhe fust szallt fel a tank jobb oldala felol.
Haza erve pedig bazi fust szaga volt a gatyamnak.
tud valaki nekem errol valami olyat mondani ami nem repedt motorblokkra utal?!?!
Üdv! új vagyok itt, most készülok kategória váltásra, régebben quadoztam,aztán visza robogóra(180ccm 2t)
elég egy 125 ös cross kezdésnek? inkább egy 250 es?
köszönöm!
szerintem te nem vagy ojan helyzetbe hogy kihasználnád ezt a nadrágot, de te tudod
van ennél olcsóbb is ami protektoros farmer, louis, shox és rmc motornál nézzél körül
vagy egy jobb cordura nadrág, difi, b-star, probiker, shox
nekem is van cordurám, kabát meg nadrág is, nyáron 25 fokba már elég meleg viszont télen nem lehet benne fázni
50000ft-bol kijön
Farmer csak nyári cucc.És a taji nyárra gondolva befagy a segged még augusztusban is benne.Vegyél egy spool vagy lajosos protektoros farmert nagy melegre és egy bőrt vagy cordura cuccot a túrás részre.És annyiból kijössz mint ebből egy farmer ára.A kecske is jóllakik meg a káposzta is esete.
Van 1 suzuki dr 600-as-om.
Melegszik és nagyobb fordulaton durrog,vezérlése jó szelepek jók,karbi jó,gyertyák jók.
Mi lehet a hiba?
Hol vizsgáztassam a motorom ? Budapesti vagyok (9.ker) , adjatok pár tippet légyszi! Az ár mindenhol egyésges ha nem kell semmit művelni rajta, igaz?
köszönömmmm
és ő lenne a gép
Szerintem mielőtt bármit cserélnél jobb lenne utána járni,hogy honnan jön a füst,szedd le az idomokat és melegítsd be talán úgy többet látsz.Haverom gépe hasonlót produkált ,amikor szétszedtük kiderült,hogy olajat cseréltek benne és olyan helyekre befolyt az olaj ahova nem kellett volna és a melegedés közben csak a kipufogóról égett le az olaj.Nem értem a gyorsan melegedést, a 104 fok abszolút nem sok , de ha más bajod van ,tehát valóban gyorsan melegszik akkor abban nem hiszek,hogy a fagyálló csere megoldja inkább a termosztátot kéne megnézni hátha leragadt.Ha fagyállót cserélsz mindig a legalsó ponton engedd le ,ha külön leeresztő csavart nem találsz akkor az alsó vízcsövet vedd le,a tartályból öntsd ki a vizet ,utána a hűtő tetején öntsd fel ,zárd le majd a tartályt is öntsd fel max. jelzésig.Melegítsd be a motort,legalább a ventilátor beindulásáig,én ezek után szoktam várni,hogy visszahűljön és ellenőrzöm a szintet a hűtőben és a tartályban.Természetesen a fagyállót deszt.vízzel hígítsd a flakon utasításai szerint,én 30-35 fokra szoktam keverni.
xt 660 hoz mennyibe kerül 1 tirisztor?
Yamaha R6 (2001) hutovizet kell allitolag cserelnem, mivel tul gyorsan melegszik a viz... ez okozhatja a fustot a burkolat belso resze felol.
van a kiegyenlito tartaly, amit kolon lehet leengedni, vagy nem?
Mi a pontos menete az eljarasnak es lehet e fagyalloval keverni a desztvizet?
Koszi
ez lehet az oka a gyors viz hofok emelkedesnek is?
azert ajanlatos lenne hogy szakember is lassa, nem?
koszi!
Mark
Minap vettem egy Yamaha R6-os motort!
Minden rendben volt egeszen addig amig egy ot oras videki motorozas utan a varosba erve az egyik piros lampanal fustot eszletem felszallni a blokk felol tovabba amig beertem a centrumba a nagy dugon keresztul 104 fokig emelkedett a viz!
megalltam a benzinkuton es enyhe fust szallt fel a tank jobb oldala felol.
Haza erve pedig bazi fust szaga volt a gatyamnak.
tud valaki nekem errol valami olyat mondani ami nem repedt motorblokkra utal?!?!
Koszi!
Mark
elég egy 125 ös cross kezdésnek? inkább egy 250 es?
köszönöm!
Én Zolival értek egyet..
van ennél olcsóbb is ami protektoros farmer, louis, shox és rmc motornál nézzél körül
vagy egy jobb cordura nadrág, difi, b-star, probiker, shox
nekem is van cordurám, kabát meg nadrág is, nyáron 25 fokba már elég meleg viszont télen nem lehet benne fázni
50000ft-bol kijön