Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

www.mobilgazolajkut.hu/zteam/6..." title="http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:aOSCgvjSdnQJ:www.mobilgazolajkut.hu/zteam/6..." target="_blank">http://webcache.googleusercont...
Ha igazi nyitott dobbal akarsz járni, akkor nem árt ha ismered a robbanómotor működését. Nem a szív-sűrít robban-kipufog-ra gondolok, hanem a komplett működésre, ebben benne értve a gázok rezonanciáját, robbanómotoroknál ezt a jelenséget gázlengésnek híjuk. Javaslom, olvasd el www.mobilgazolajkut.hu/zteam/6..." target="_blank">ezt.
Ezután hátha másképp gondolod.
Sziasztok. Husaberget szeretnék venni 450-550 FE-t. Mi a véleményetek ezekről a motorokról esetleg milyen gyári hibái vannak mit érdemes megnézni rajta vásárláskor. Érdemes e ilyet venni. Előre is köszi a válaszokat.
Ha elírás, akkor lehet módosítani, és beírják a gyári teljesítmény adatot, amit előtte hivatalos forrásból kell beszerezni.

De ez nem az az eset, úgyhogy ezt Ak-val legálisan soha az életben nem fogják használni
Ha egyszer beírták a forgalmiba h hány kilowatt akkor nem tudsz rajta többé változtatni! (tudtommal)
Hali
Valaki tudna nekem segíteni nekem ZXR400 am 25kw -ra papírozására
vagy valami kiskapus megoldást arra hogy vezethessem ak-val a mocit?
Helló

Mi az igazság a sport/nyitott kipufogókról?
Engem mindenki le akar beszélni a gyári dob lecseréléséről mert: nyitott dobbal nem lesz megfelelő fojtása a motornak így sokat fog nőni a fogyasztás, csökkenni fog a nyomaték és akár a kipufogó szelepek is eléghetnek.
Mosd ki nyugodtan kímélő programmal 30 fokon. Ha nagyon félted, akkor vegyél spéci, cordura anyagra való mosószert hozzá, de hacsak nem valami extra anyagból van, jó a sima mosópor is. A protektorokat is vedd ki belőle mosás előtt.
Langyos szappanos víz, finom körömkefe. Utána impregnáló spray.
De alkalomadtán a természet is segít, kapsz a nyakadba egy jó nagy esőt motorozás közben. Garantáltan kitisztítja a bogaraktól a ruhát
De eztán is impregnálni kell.
Sziasztok.
Van egy Cordura kabátom aminek az alapszíne fekete, de a kezei, és elöl-hátul a váll része fehér színű. Ez a rész könnyen koszolódik elsősorban a bogarak miatt. Mivel/hogyan érdemes tisztítani ?
A katalizátor arra szolgál, hogy a tökéletlen égés miatt keletkező káros gázokat (például szén-monoxid) átalakítsa "nem káros" gázokká (például szén-dioxid). Ilyen szempontból a jelenléte ELMÉLETILEG semmilyen hatással nincsen a motor működésére, hiszen attól teljesen független. A kipufogó gázok visszavezetése a motorba hasonló célt szolgál, vagyis a még megmaradt éghető gázokat (amelyek mellesleg károsak is) újra felhasználja. Ez utóbbi ELMÉLETILEG még jó is lehet a motornak (a bejutó gáznak például nem kell felmelegednie, a motor "energiát spórol").
A téma egyébként tényleg érdekes, ha találsz hozzá valami konkrét olvasnivalót, akkor azt oszd meg velünk!
Sziasztok!
Előre is bocsi ha nem jó topicba írok!
Nagyon régóta foglalkoztat a motor káros anyag kibocsátására vonatkozó kütyük szerepe. Vagyis hogy a kipufogó vissza vezetés mit csinál, milyen szerepe van, jó-e a motornak, a fogyasztást hogy befolyásolja és persze a teljesítményt mennyivel folytja vissza? A katalizátorról tudom, hogy egy fojtás ami megszűri a kipufogógázokat, de pontosan nem vagyok vele tisztában, hogy milyen hatással is van a motor egyéb jellemzőire.
Ha valaki meg tudná nekem mondani ezeket a dolgokat nagyon megköszönném!
Széles utat, gumifákat!
okmányost keresel vagy csak szórakozásra? mert nekem van 650 klr 96 évjárat valódi 48000km-rel ha érdekel 300 000-ér elviheted okmányok nincsenek ha érdekel küldj e-mailt és küldöm az enyém tompika.lacika@freemail.hu
Sziasztok!

Meg tudnátok nekem mondani,hogy a lakihegyi motorbontó működik-e még?(http://racsidepo.com/)

Azt írja érdeklődni csak e-mailben,de köel két hete írtam nekik és eddig még nem válaszoltak.
Üdv Mindenkinek!
Tippeket szeretnék kérni sport-túra csizma vásárláshoz!
42-43-as lábam van, a vádlim viszont 45 cm átmérőjű (bőrnadrágban kb plusz 1 cm) így egyik csizma sem érte még be amiket felpróbáltam. Szeretnék segítséget kérni, ajánljatok nekem valamit :/
Képzeld el, ha tolás közben Téged vertek volna telibe!? Minden rosszban van valami jó! Nagyobb erőt fejtettél volna ki az biztos!
Szevasztok!

Aegon biztosítóval van valakinek tapasztalata?
Köszönöm a tanácsokat. Belül nem piszkos szerencsére.

Am nekem is ez a melegvízes habosítós dolog jutott először az eszembe. Na majd a héten veszek valami bőrápoló kenceficét, és akkor nekiugrok.

Eddig lekeféltem róla a rászáradt sarat, majd langyosvizes szivaccsal próbáltam lehozni a maradékot. Egész sok le is jött, de most márványos az egész nadrág, mert a bőr pórusaiban megültek a finom kis talajszemcsék.

Am könnyebb dolog tetőtől talpig sárosnak lenni, mint hinnénk.. sárban elakadt motort toltam hátulról, aztán telibevert a kerék
van aki tusfürdővel behabozza
aztán vizzel lemossa
és amikor megszárad akkor bőrápolóval bekeni
a multkor esőbe mentem és utánna elég büdös volt az enyém is
2 napot lógott kint a teraszon és már nem büdös
Léteznek bőrruha (illetve bármilyen bőr) tisztítására való szappanok (pl. a Louisban lehet kapni). Érdemes hozzá venni rögtön bőrápolót is. (szappanból nekem van egy marha nagy tégely, ha pesti vagy, szívesen adok belőle.) Én mondjuk nem voltam elájulva az eredménytől, bár ez nyilván a kosz típusától és a bőr típusától is függ.
Egyébként a legegyszerűbb, és igen hatékony a babapopsi-törlőkendő, a pelenkák környékén fellelhető minden boltban... Az eredmény általában igen látványos, ajánlom bármilyen bőrből készült holmi tisztítására, a baba fenekén kívül is...
Ha viszont belül is dzsuvás a ruhád, akkor előfordulhat, hogy csak egy profi tisztítással hozható helyre...
Volt már valaki aki összedagonyázta a bőrruháját, és sikeresen ki is tisztította? Nem igazán jutok egyről a kettőre , és jó mocsárszagú is, ami talán még az esztétikájánál is zavaróbb.
Köszönöm a választ!
Még egy kérdésem lenne:ennek a motornak mi a keverési aránya?
tiéd, nem? nézd meg mondjuk..
Amúgy power szelepes az aprilia rx 80 -as ?
Meg mintha kicsit fuladna is adjatok gyorsan tanácsot köszi!