Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát már régóta gyűjtök a cuccokra, meg úgy vagyok vele, hogy egyszer kell megvenni . Megvenném igen, ha el tudnám végre dönteni melyik legyen farmer vagy bőrnadrág ... valahogy a farmer vagányabb, meg jobban ki is tudnám használni szerintem .
Tényleg kiadnál érte ennyit?
Ennyiért veszel aproban egy márkás bőrruhát,egyprotektoros farmert és egy esőruhát.
De talán még egy olcsó új bőrruhára is futja meg a többire.
Hát nem tudom, mennyire ázna át és fújna át a szél egy 80ezres farmeren . Ha gondoljátok itt a link : E-Strong farmer nézzétek meg . És segítsetek a döntésben légyszi :)
de legalább átázik?
amire ő gondolt, azt nem
A bőrnadrág mérsékelten vízálló, és a szél se fújja át. A farmert viszont átfújja a szél is (20 fok alatt kifejezetten kellemetlen), meg seperc alatt elázik...
A helyzet, hogy csak suliba járni, meg ide-oda kisebb túrákra használom a mocit . Pályára nem megyek vele . Akkor ezek szerint a bőrkabát tuti, és vagy farmer vagy a bőrnadrág ? Néztem motoros farmert E-Strong, elég drága, de nagyon erős, és jól is néz ki ! Akkor ezt még eldöntöm :) köszönöm szépen a válaszokat, és a segítségeteket ! Csáo
Üdv.
A legfontosabb kérdés: mire használod a motorod?
Ha csak pályázol, akkor egyrészes bör. Ha viszont túrázgatol inkább,+néha a városban szaladgálni is kedved támad akkor én a kétrészes börruhát javaslom. Ugyanis a kabátból általában ki lehet szedni a protektorokat és akkor szinte utcai használatra is jó. Én ha csak beszaladok a városba így használom a kabátot plusz egy farmer gatya. Amúgy csatlakozom az előttem szólókhoz
assemindegy, hogy sportcélra egy mérettel simán kisebb bőr kell... egy rendes feszülős-pályázós ruha felsője, egy laza farmerrel már nem mutat
Kétrészes bőr esetleg? Azt tudod a legsokoldalúbban használni. Ha meg csak rohangálsz elég egy sima farmer is a bőrdzseki mellé
egyberészes komoly választás csak sehova nem mehetsz civilbe vele. a motorosfarmeres hordhatóbb
Szevasztok Srácok !

Motorosruha vásárlás elött állok, és nem tudom eldönteni, egyberészes bőrruha, vagy bőrkabát és motoros farmer lenne a jobb ? Mindenképpen ez a két verzió jön nálam számításba . Ha írnátok véleményt, tapasztalatot azt nagyon megköszönném ! További szép napot ! Csáo
oké kösz
csak E-s legyen
itt akkor sem honda
Szerintetek projektoros fejidomra érdemes áldozni?
Ezen a képen mintha az a fejidom lenne.
ez minen csak nem egy honda robogó fejidomja... ez egy utángyártott, univerzális fejidom
Igazad van.ez egy honda robogó fejidoma.
Ne adj érte pízt, nálunk tavaly kétpálcás volt a céllövöldében.
Sziasztok!
van valakinek tapasztalata ilyen fejidommal kapcsolatosan?
milyen erőses világít ?
megéri-e megveni?
Előre is köszönöm.
Köszönöm szépen,megtaláltam már!
A bal oldali menüben van a "hirdetés törlése" opció (miután beléptél a képesmotor oldalon).
Helló hogyan tudok hirdetést törölni a képesmotor oldalon?
Néhány spéci nagy teljesítményű sportmotoron kívül minden motornak tökéletes a 95-ös is. Azt meg érdemes Neked kitapasztalnod, hogy melyik kút melyik benzinjét preferálod, van aki megelégszik a tescossal is, van aki nem.