végigpróbáltam 2 ütemmel mindent shell v power,omw carrrera 100 stb... nekem a MOL EVO NEO jött be a legjobban! de ez csak egy tipp,tapasztald ki magad h mi jo neked és a motorodnak!
Hello azt szeretném kérdezni hogy valakinek nincs -e eladó 14colos pitbike első felni-e kompletten! ha igen az légyszi küldjön emailt erre a címre fontos!:kisvaczi@citromail.hu köszi a segítséget előre is!
Heló Mindenki!
A nyáron szeretnék venni magamnak egy 50es endurot vagy supermotot és azt szeretném kérdezni,hogy ki mire voksol.
Derbi Senda,Betamotor RR50,Yamaha Dt,Aprilia Rx.Eddig ezekben gondolkodtam.max 300000ft-om lesz egy olyan motorra amivel kényelmes tempóba lehet utazni (70km/h) és az erdőbe is felmehetek vele.Egyéb ötleteket is szívesen várok,és előre is köszi a segítséget!:)
(nem várok 50es motortól olyan teljesítményt mint egy 125-250 2t-től,csak szeretném a legjobbat a kategóriába)
Komoly tapasztalattal,mami-s referenciával,alu és saválló hegesztést vállalok,éjjel nappal!korrekt áron!rezókat,és mindenféle fém munkát !lézervágás és cnc marást is!gödöllőn! web:trk-mz
Sziasztok!2 napja vettem egy peugeot Speedake-t (buxy) kinek mi! Eddig semmi bajon nincs vele olyan 65 öt megy.Tuning nélkül szerintem.Letudnátok írni hogy mire figyeljek ennél a motornál illetve tapasztalatokat?!(megköszönném ) Ja és még annyi hogy hidegben beinditom felpörög a motor menne kicsit magátol kb 10-20al aztán visszaáll alapfordulatra és már jó. Vajon miért? köszönöm a válaszotokat!Első motorom 2 napja van szóval ne nagyon használjatok szakszavakat!
Miért nincsenek papírok? Lopott? Ha lomis , akkor is van hozzá valami papír, kell, hogy legyen ! ha papír nincs alkatrésznek sem jó, mert megfognak orgazdaságért ! bele ne menj valami hülyeségbe ! "B"-s jogsival meg főleg felejtsd el ! Először vegyél egy KRESZ-könyvet, és olvasd el az elejét. ott mindenre választ kapsz.
Sziasztok.
A segítségetek-tanácsotok szeretném kérni.
Szeretnék venni egy mocit melóba járásra,napi kb. 50km-re.
Egy Yamaha Majesty 150-est néztem ki.2004-es ,de nincsenek hozzá papírok.
Nekem csak sima "B" -s jogsim van,úgyhogy elvileg nem is vezethetném,de hamár nincs papírja akkor olymindegy:))
Szerintetek jó az a moci ilyenre,nem sok a fenntartása?
Nem tudom mikortól akarják rendszámozni a mocikat és hogy mennyire szállnak rá az ilyenre a zsaruk.
Sziasztok. Sziasztok. Lenne egy 250-es MZ Trophy, amin gyárilag BVF 28-as karbi van és ezt szeretném helyettesíteni egy Dellorto PHBH 28-assal? Be lehet hozzá állítani rendesen? Nem baj, hogy membrános motorról való? Köszönöm.
Köszi Britton a gyors segítséget, és a stílus magáért beszél, feldobtad a délutánomat .
Remélem nem fogom elkövetni a leírt negatívumokat, de ha mégis, mindenképpen megosztom Veletek
Megkötöd online a biztosítást, majd kinyomtatod a kinyomtatni valót, ott lesz. Azon minden adat rajta van. Adás-vételi zsebben, forgalmi (ez lehet nem kell, már nem rémlik, ergo jó, ha nálad van), személyi, lakcímkártya zsbben, irány eredetiség vizsga. Gyenge 20 ezer kiköhög, fogod a fejed, Magyarország... Időpontot kérsz az ocsmányirodában, anyázol, mert akkor pont dolgoznál, szabit kell kivenned! Időpontra oda mész, régi törzsköny, régi forgalmi, eredetiség vizsgás papírok, és biztosítási papír nálad. Szólítanak, kérik a papírokat, majd anyázol, mert valamelyiket otthon hagytad, ezért újabb időpont, újabb szabadság... Új időpont, a néni ismét szólít, papírokat elveszi, forgalmit, törzskönyvet kilyukasztja, Neked ad 2 csekket, amivel elslattyogsz egy postára. Ismét anyázol, nincs annyi Nálad, ezért autómatát keresel, találsz, de nem működik, felrobbansz... Elfutsz másik automatához, csekkek befizet, vissza az ocsmánynénis irodához... Csekkeket beadod, Ő nyomtatja az új forgalmit, elköszönsz, örülsz, és pár nap múlva küldik a törzskönyved postán!
Kb.: Eredetiség: 17 e, új forgalmi: 6 e, új törzskönyv: 6 e, köbcenti adó: 650*24= 15600... Kb. 45k, de a
"Gugli a barátod"
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy mennyi egy k4-es 650-es SV átírási költsége, és mi a menete? Ha nem a postán kötök biztosítást, hanem online, akkor azt hogyan bizonyítom az okmányirodában, illetve hogyan következnek egymásutánban az egyes lépesek (adásvételi/eredetvizsga/okmányiroda, stb?
Ha megvan a törzskönyve a motornak, akkor is fizetni kell érte, mert új lesz a tulajdonos vagy csak akkor kell csináltatni, ha elveszett?
Helló!
Ha van ismerősöd olyan helyen akk vágass valami saválló anyagból tetszés szerint de ha nincs akkor is tudsz csináltatni erre van több hely is nem tudom merre fele laksz és szerintem olcsóbban is jössz ki. Az aksit nem feltétlenül kell ki venni ha vigyázol a vezetékekre hogy ne érjen össze. De elég le venni a sarukat róla ha biztosra akarsz menni :DD
Ennek 9.000.- Ft az ára.
Valamiért nem sikerül a képet csatolni hozá...
Nálunk a Landport YTX9-BS akku 8.800.- Ft-ba kerül, ha gondolod az elérhetőségünket itt találod: Mirek Motors motorszerviz
az lenne a kérdésem, hogy milyen üzemanyagot ajánlotok egy 2 ütemű 125-ös apriliába(95 vagy 98 vagy 100)?
A nyáron szeretnék venni magamnak egy 50es endurot vagy supermotot és azt szeretném kérdezni,hogy ki mire voksol.
Derbi Senda,Betamotor RR50,Yamaha Dt,Aprilia Rx.Eddig ezekben gondolkodtam.max 300000ft-om lesz egy olyan motorra amivel kényelmes tempóba lehet utazni (70km/h) és az erdőbe is felmehetek vele.Egyéb ötleteket is szívesen várok,és előre is köszi a segítséget!:)
(nem várok 50es motortól olyan teljesítményt mint egy 125-250 2t-től,csak szeretném a legjobbat a kategóriába)
Alumínium hegesztést vállalok awival olcsón és rövid határidővel.
Ha valakinek szüksége lenne ilyesmire írjon a
benzines4@freemail.hu-ra.
üdv.
tudom,hogy csak 50cm-ig vezethetnék,de az pici:(
azt nem tudom miért nincs papír,de megkérdem majd.
A segítségetek-tanácsotok szeretném kérni.
Szeretnék venni egy mocit melóba járásra,napi kb. 50km-re.
Egy Yamaha Majesty 150-est néztem ki.2004-es ,de nincsenek hozzá papírok.
Nekem csak sima "B" -s jogsim van,úgyhogy elvileg nem is vezethetném,de hamár nincs papírja akkor olymindegy:))
Szerintetek jó az a moci ilyenre,nem sok a fenntartása?
Nem tudom mikortól akarják rendszámozni a mocikat és hogy mennyire szállnak rá az ilyenre a zsaruk.
ha eltört vagy elkopott és fémből van lehet érdeklődni, esztergáljuk is, borsod környékén a legjobb áron.
Remélem nem fogom elkövetni a leírt negatívumokat, de ha mégis, mindenképpen megosztom Veletek
Még egyszer köszönöm.
Üdv.,
Zoli
Kb.: Eredetiség: 17 e, új forgalmi: 6 e, új törzskönyv: 6 e, köbcenti adó: 650*24= 15600... Kb. 45k, de a
"Gugli a barátod"
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy mennyi egy k4-es 650-es SV átírási költsége, és mi a menete? Ha nem a postán kötök biztosítást, hanem online, akkor azt hogyan bizonyítom az okmányirodában, illetve hogyan következnek egymásutánban az egyes lépesek (adásvételi/eredetvizsga/okmányiroda, stb?
Ha megvan a törzskönyve a motornak, akkor is fizetni kell érte, mert új lesz a tulajdonos vagy csak akkor kell csináltatni, ha elveszett?
Köszi, üdv.,
Zoli
Ha van ismerősöd olyan helyen akk vágass valami saválló anyagból tetszés szerint de ha nincs akkor is tudsz csináltatni erre van több hely is nem tudom merre fele laksz és szerintem olcsóbban is jössz ki. Az aksit nem feltétlenül kell ki venni ha vigyázol a vezetékekre hogy ne érjen össze. De elég le venni a sarukat róla ha biztosra akarsz menni :DD