Kösz h ilyen segítőkészek vagytok....de nem is tom h miért vártam mást hisz ti is csak emberekből vagytok!
Inkább kérdezek egy motorost,egy IGAZI motorost aki segít a másikon.
Kösz mindent és balesetekkel teljes esztendőt és új évet nektek!
és még azt hittem, hogy abban kér segítséget, hogy vajon ki csinálhat ilyesmit?........miután a vezérfonal meglett lehet guglizni mert egy cnc-s műhely valószinüleg a neten is képviselteti magát.......edzőt vagy rugókészítőt a környéken pedig tudnak mondani........
ÜDV
Valaki tudna nekem segíteni van 1 csere gumim és fel akarnám tenni csak nem tudom hogy a 2 gumit hogy hasonlitsam össze méretre
mert az 1-ik 120/90 18 as
a másik 4.10 18 as
hogy lehet átváltani az 1-iket a másik méretre
sziasztok.!
egy kis segitseg kellene.!
motorfestot keresek SZeged,Hodmezovaserhely,Bekescsaba,Gyula,
kornyekerol. cbr600rr-2005,szeretnem lefestetni piros-feketere.
elore is kosz az infot.
Laci-Erdelybol.
Kéne egy kis segítség srácok 1 zöldfülűnek a gumikkal kapcsolatban,
konkrétan a gumi méretről lenne szó mégpedig; a gyárilag szerelt méret és ami jelenleg a motoron van hátul 180/55 ZR M/C 17" ezt lecserélhetem 170/60 zr 17" méretűre és ha igen lesz-e valami hátránya minden hozzáértő tanácsát örömmel várom és előre is köszönöm.
Üdv nem tudom jo helyre irok-e! Vettem ma ledes indexeket! Relet is hozzá! Probaltam rakotni a rele nelkul de meg sem nyikkan! Azt hallottam ha rakotom akkor nem villog hanem folyamatosan vilagit, na de nekem nem csinal semmit ha indexelek az oran is csak vilagit amerre indexelek! Megneztem az aksin hogy egyaltalan jo-e de ott vilagit szal az kilove! NA de a relet azt hogyan meg hova kell bekotnom van egy egyszeru rajz rajta de nekem az keves! Nem tudnatok egy pontosabb leirats vagy jo tanacsot adni? Kosz udv Jancsee Jah honda cbr 929 amim van
Inkább kérdezek egy motorost,egy IGAZI motorost aki segít a másikon.
Kösz mindent és balesetekkel teljes esztendőt és új évet nektek!
Nem vagyunk egyformák.
Az APRÓ-ban találsz ilyet, max ha nem közeli elpostázza.
Vmi konkrét címet vagy nevet esetleg nem tudsz adni?
Nem tud vki Békés vagy Hajdú Bihar Megyében olyan céget vagy személyt aki egyedi lánckereket gyártana?
Előre is köszönöm a választ.
Koszi!
tehát 4.1x2.54=10,5
az valószinű hogy 110 széles
Valaki tudna nekem segíteni van 1 csere gumim és fel akarnám tenni csak nem tudom hogy a 2 gumit hogy hasonlitsam össze méretre
mert az 1-ik 120/90 18 as
a másik 4.10 18 as
hogy lehet átváltani az 1-iket a másik méretre
egy kis segitseg kellene.!
motorfestot keresek SZeged,Hodmezovaserhely,Bekescsaba,Gyula,
kornyekerol. cbr600rr-2005,szeretnem lefestetni piros-feketere.
elore is kosz az infot.
Laci-Erdelybol.
Csak ugy egy körülbelüli összegre lennék kiváncsi.
konkrétan a gumi méretről lenne szó mégpedig; a gyárilag szerelt méret és ami jelenleg a motoron van hátul 180/55 ZR M/C 17" ezt lecserélhetem 170/60 zr 17" méretűre és ha igen lesz-e valami hátránya minden hozzáértő tanácsát örömmel várom és előre is köszönöm.
valaki megtudná mondani nekem h mennyi lehet egy dr 200 (4t) szelephézagjai? elörre is köszönöm
peti