Én azért örülök, hogy rajtam volt, amikor elcsapott egy autós. Nem voltam bátor, még csak gyorsan sem mentem.
Egyszerűen bekanyarodtak elém. Gerincprotektor nélkül, most feltehetően nem tudnék járni, mivel egy szép szaltó után a hátamra érkeztem meg és még csúsztam is egy keveset.
Szerintem protektor nélkül motorozni felelőtlenség, mondom ezt úgy, hogy robogót használok.
felveszel ilyen kacatokat és azt gondolod hogy olyan sérthetetlen vagy mint egy terminátor........
épp nemrég beszéltük ismerősökkel hogy szinte mindegyik komolyabb sérülés akkor lett beszerezve amikor full páncélban volt
szóval nem biztos hogy jobb a páncél&bátrabb viselkedés, mint a hello kitty póló
Nem árt megnézni, hogy biztosan elmozdulás nélkül áll-e a helyén ! Mint a cövek ! Felveszed, aztán a haver megrángatja kicsit! És látni fogod ! Mondom rángatja, és nem húzkodja!
Fogyasztóvédelmis éveim során alig találkoztam olyan korrekt céggel, mint a Yamaha World. Akár ki is írhatnák az üzlet fölé, hogy "Mindent a vásálókért!" Náluk nem csak egy egyszerűen kinyomtatott papiros az, hogy a "Vevő az első, nélkülük nem lenne munkánk".
Sisakot vásároltam náluk, aminél nem várt párásodásos problémával szembesültem. Megírtam a tapasztalatokat a Yamaha Worldnek, ahol a vásárlás pillanatától kezdve - heteken keresztül tartó megoldás keresés közben - IGAZI vevőnek éreztem magam. Mindenféle panaszomat, a termékkel kapcsolatos problémáimat zokszó nélkül próbálták megoldani, hogy elégedett legyek a tőlük vásárolt áruval és természetesen az üzlettel. Noha egyáltalán nem tehetnek arról, ha a termék hibás, hiszen ők csak viszonteladók. A teljes kálvária végén - más megoldás híján - válaszlevében megírták, hogy vigyem vissza a sisakot, az összes plexivel, számlákkal együtt. Visszavásárolják, mert más megoldást nem tudnak javasolni. Alaposan átgondoltam a dolgot, és mivel a Marushin RS2 sisakkal - ezt leszámítva - maximálisan elégedett vagyok, úgy döntöttem, hogy megtartom mégis, és együtt élek inkább a gondolattal, hogy kell hozni némi áldozatot a használatkor. Mert máskülönben a bukó nagyon kényelmes viselet, pehelykönnyű, remekül szellőzik, nagyon jól néz ki és mindemellett még egyike a legbiztonságosabb sisakoknak.
Ugyanakkor nem győzöm hangsúlyozni, hogy rendkívül elégedett vagyok a Yamaha World-del, mert jelesre vizsgáztak a vásárlókkal való törődésből, panaszkezelésből. A fentiek alapján mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt az üzletet, ha motoros cuccokat szeretne vásárolni. Bővebben a teljes történet
én tudok egy lánckerekest
de az máshol lakik.....
99% hogy kiskunfélegyháza (kopnak az emlékek)
ha fontos akkor leállok a piával 2 napra és tutira megmondom
Segítséget kérnék.
ha valaki járt így segítsen.
yamaha dt125lc 89évjáratú mocim most pillanatnyilag rosszalkodik.Jelenségek:1 rugásra indúl de egyenletlenül jár,néha dúrrog,s leáll.karbi tiszta gyertya új,mégis ezt csinálja.
Fűrészelni?
Vettem 700 Ft-é akkora darab vaslemezt 6 miliset MÉH telepen hogy alig birtam el.2 éve farigcsálok belőle mindenfélét de még nem fogott el.
Nem feltétlen, de azért ha az irány megvan egy kis utánajárás talán belefér.......na mindegy, legközelebb elmegyek inkább, megcsináltatom és persze felszerelem.....
8e forintért ajándék. Nekem nem volt még bajom vele. Levehető és mosható bélése van, ami nem hátrány.
Az előző, ami éppúgy megvédett, a legolcsóbb Louis-os cucc (~10e) volt.
Egyszerűen bekanyarodtak elém. Gerincprotektor nélkül, most feltehetően nem tudnék járni, mivel egy szép szaltó után a hátamra érkeztem meg és még csúsztam is egy keveset.
Szerintem protektor nélkül motorozni felelőtlenség, mondom ezt úgy, hogy robogót használok.
épp nemrég beszéltük ismerősökkel hogy szinte mindegyik komolyabb sérülés akkor lett beszerezve amikor full páncélban volt
szóval nem biztos hogy jobb a páncél&bátrabb viselkedés, mint a hello kitty póló
UFO gerincprotektorral van valakinek tapasztalata?
Egy fórumon olvastam,hogy "többet árt,mint használ" ,vegyek inkább más márkát.
Persze ez az után volt,hogy megvettem.
Szerintem jobb,mint a semmi,használtan 8e Ft-ért jutottam hozzá,úgyhogy szerintem nem is volt rossz vétel.
Szerintetek?
Sisakot vásároltam náluk, aminél nem várt párásodásos problémával szembesültem. Megírtam a tapasztalatokat a Yamaha Worldnek, ahol a vásárlás pillanatától kezdve - heteken keresztül tartó megoldás keresés közben - IGAZI vevőnek éreztem magam. Mindenféle panaszomat, a termékkel kapcsolatos problémáimat zokszó nélkül próbálták megoldani, hogy elégedett legyek a tőlük vásárolt áruval és természetesen az üzlettel. Noha egyáltalán nem tehetnek arról, ha a termék hibás, hiszen ők csak viszonteladók. A teljes kálvária végén - más megoldás híján - válaszlevében megírták, hogy vigyem vissza a sisakot, az összes plexivel, számlákkal együtt. Visszavásárolják, mert más megoldást nem tudnak javasolni. Alaposan átgondoltam a dolgot, és mivel a Marushin RS2 sisakkal - ezt leszámítva - maximálisan elégedett vagyok, úgy döntöttem, hogy megtartom mégis, és együtt élek inkább a gondolattal, hogy kell hozni némi áldozatot a használatkor. Mert máskülönben a bukó nagyon kényelmes viselet, pehelykönnyű, remekül szellőzik, nagyon jól néz ki és mindemellett még egyike a legbiztonságosabb sisakoknak.
Ugyanakkor nem győzöm hangsúlyozni, hogy rendkívül elégedett vagyok a Yamaha World-del, mert jelesre vizsgáztak a vásárlókkal való törődésből, panaszkezelésből. A fentiek alapján mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt az üzletet, ha motoros cuccokat szeretne vásárolni.
Bővebben a teljes történet
de az máshol lakik.....
99% hogy kiskunfélegyháza (kopnak az emlékek)
ha fontos akkor leállok a piával 2 napra és tutira megmondom
ha valaki járt így segítsen.
yamaha dt125lc 89évjáratú mocim most pillanatnyilag rosszalkodik.Jelenségek:1 rugásra indúl de egyenletlenül jár,néha dúrrog,s leáll.karbi tiszta gyertya új,mégis ezt csinálja.
Vettem 700 Ft-é akkora darab vaslemezt 6 miliset MÉH telepen hogy alig birtam el.2 éve farigcsálok belőle mindenfélét de még nem fogott el.
Nem lenne eccerűbb VENNI egy lánckereket.BÓTBAN.
Szokták árulni is.