én nem vennék ujat mer az elég drága
inkább vegyél 3-4 évest
honda cbr 125 lenne a leg jobb, bár az kicsivel drágább mint amennyi pénzed van
de legalább megbizható meg jól néz ki és nem fogyaszt sokat
az jó a városba
köszönöm szépen holnap megis csinálom,vagy rendelek bele uj hümmenésgátlót.Az ilyen tanácsokért érdemes élni.
Remélem teis sok ilyen tanácsot kapsz............
segitség kellene,már irtam ide párszor.Van egy suzuki dr 600-asom,azzal szenvedek.Karbit kicseréltem motorba bivaj erö van nem csörög nem zörög nem füstöl.De mikor beindittom a motor és el akarok indulni vagy a gázt huzogatni akor durrog,ha hirtelen odahuzom hümmenik,pedig jó a karbinak az a része is ahol a benzint bespriceli.
MI LEHET GYERTYA?VAGY VALAMI GYUJTÁS HIBA?
SEGITSÉGETEKET ELÖRE IS KÖSZI.........
sziasztok ! segítségeteket kérném abban hogy vettem a fiamnak 1 ktm sx 50 mini korszt 2t de melegen befullad mitől lehet? ahogy visszahül ismét kipörög rendesen ,jólenne valami irányadó tipp milelött levág a szervíz
udv.
a kozel jovoben venni szeretnek egy 125ccm-es motort
és me g nem dontottem el milyet vegyek ha valaki tudna adni valami tanacsot vagy megosztana velem a tapsztalatat azt meg koszonem.
csá érdeklödnék suzuki dr 600 kuplunglamella méretröl,
nekem van csak nemtudom jó e bele és feleslegessen nem akarom szétkapni a mocit.
12 körmös külsö átmérö 140mm belsö kör étmérö 120mm.
Üdv
Külföldi motorok Magyarországi forgalomva helyezését vállalom garantáltan a legolcsóbban , főleg veszprém és fejér megyében!
bármilyen kérdésed van , szívesen segítek, tanácsot is adok elérhetőségeimet megtalálod a felhasználó nevemre kattintva!
Igen, sajnos tenyleg benne van a pakliban, akarmennyire is szeretne elekrulni az ember, hogy perecel.Nalam meg kulonosen nagy a rizikofaktor mivel, nem motoroztam sosem, csak mikor letettem a jogsit nagymotorra.Hat az igazsag, hogy 2003as nsrek mind 500korul mozognak!A h.auto.hu-n 4db van, es mind 500ezer korul mozog, ami 2003 as evjaratu.Regebbit meg nem igazan szeretnek, igy is 7eves motort vennek meg...koszi a tanacsod, ez elgondolkodtat!
Rajmi, szerintem első motornak inkább olcsóbbat válassz (ez esetben az nsr-t, ha az tetszik), mert biztosan felborul majd párszor, esetleg esel is vele (ez benne van a motorozásban), és kevésbé fog fájni a szíved, ha egy olcsóbb gépet amortizálsz le. Aztán ha már minden remekül megy, akkor vágj bele egy szebb-jobb gépbe!
Amit írtál árat az nsr-re, az azért elég sok egy ilyen gépét. Egy százast minimum le lehet belőle alkudni, sőt... A többi ilyen gép is ennyiért megy? Én sokallom nagyon.
Leveszed a karburátort, letisztítod, majd nagyon gondosan odafigyelve, szétszeded !Mindent fényképezz, és írj fel . Patika tisztaságot ! Azt az állítócsavart eredeti helyzetbe állítsd vissza. Nézd meg a tűszelepet, esetleg üzemanyagszűrőt . És utána gondosan rakd össze. Tanács ! Ne öntözz bele mindenféle edényből üzemanyagot , mert nekem még motoromat azért nem kellett szétszedni, mert eldugult a benzin útja.De akármi is lehet.
inkább vegyél 3-4 évest
honda cbr 125 lenne a leg jobb, bár az kicsivel drágább mint amennyi pénzed van
de legalább megbizható meg jól néz ki és nem fogyaszt sokat
az jó a városba
Remélem teis sok ilyen tanácsot kapsz............
MI LEHET GYERTYA?VAGY VALAMI GYUJTÁS HIBA?
SEGITSÉGETEKET ELÖRE IS KÖSZI.........
olyan 350.000 forintig.
Naked,gyorsasagira gondoltam.
hol akarod használni?
mennyi pénzed van?
mijen régi motort akarsz?
a kozel jovoben venni szeretnek egy 125ccm-es motort
és me g nem dontottem el milyet vegyek ha valaki tudna adni valami tanacsot vagy megosztana velem a tapsztalatat azt meg koszonem.
nekem van csak nemtudom jó e bele és feleslegessen nem akarom szétkapni a mocit.
12 körmös külsö átmérö 140mm belsö kör étmérö 120mm.
Külföldi motorok Magyarországi forgalomva helyezését vállalom garantáltan a legolcsóbban , főleg veszprém és fejér megyében!
bármilyen kérdésed van , szívesen segítek, tanácsot is adok elérhetőségeimet megtalálod a felhasználó nevemre kattintva!
Igen, sajnos tenyleg benne van a pakliban, akarmennyire is szeretne elekrulni az ember, hogy perecel.Nalam meg kulonosen nagy a rizikofaktor mivel, nem motoroztam sosem, csak mikor letettem a jogsit nagymotorra.Hat az igazsag, hogy 2003as nsrek mind 500korul mozognak!A h.auto.hu-n 4db van, es mind 500ezer korul mozog, ami 2003 as evjaratu.Regebbit meg nem igazan szeretnek, igy is 7eves motort vennek meg...koszi a tanacsod, ez elgondolkodtat!
Amit írtál árat az nsr-re, az azért elég sok egy ilyen gépét. Egy százast minimum le lehet belőle alkudni, sőt... A többi ilyen gép is ennyiért megy? Én sokallom nagyon.