Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért kérdeztem, mert idemotorozol hozzám, és átnézzük.
vagy akkora durranáshoz b+ hogy a kutyák elköltöznek a környékröl...
b+ tudok vele menni de ráhuzom megtorpanik és utánna majdnem hanyattvág,utánna ugyanez a szitu üresbe lefuladáshoz vezet....
Te B+ ! Valami még sincs jól ! Menni tudsz vele?
persze, hogy kapok....és olyankor hümmentek egyet....
szerintem vagy sok vagy kevés benzint kap
én nem vennék ujat mer az elég drága
inkább vegyél 3-4 évest
honda cbr 125 lenne a leg jobb, bár az kicsivel drágább mint amennyi pénzed van
de legalább megbizható meg jól néz ki és nem fogyaszt sokat
az jó a városba
köszönöm szépen holnap megis csinálom,vagy rendelek bele uj hümmenésgátlót.Az ilyen tanácsokért érdemes élni.
Remélem teis sok ilyen tanácsot kapsz............
a hümmenésgátló romlott el....
Az elöbihez még anyit hogy a gyertyának szép szine van olyan mind amienek lennie kell.
segitség kellene,már irtam ide párszor.Van egy suzuki dr 600-asom,azzal szenvedek.Karbit kicseréltem motorba bivaj erö van nem csörög nem zörög nem füstöl.De mikor beindittom a motor és el akarok indulni vagy a gázt huzogatni akor durrog,ha hirtelen odahuzom hümmenik,pedig jó a karbinak az a része is ahol a benzint bespriceli.
MI LEHET GYERTYA?VAGY VALAMI GYUJTÁS HIBA?
SEGITSÉGETEKET ELÖRE IS KÖSZI.........
sziasztok ! segítségeteket kérném abban hogy vettem a fiamnak 1 ktm sx 50 mini korszt 2t de melegen befullad mitől lehet? ahogy visszahül ismét kipörög rendesen ,jólenne valami irányadó tipp milelött levág a szervíz
ja és bp-n hasznalom
ujat akkarok.
olyan 350.000 forintig.
Naked,gyorsasagira gondoltam.
hát ez igy amit leírtál erre nem sokat lehet alapozni
hol akarod használni?
mennyi pénzed van?
mijen régi motort akarsz?
udv.
a kozel jovoben venni szeretnek egy 125ccm-es motort
és me g nem dontottem el milyet vegyek ha valaki tudna adni valami tanacsot vagy megosztana velem a tapsztalatat azt meg koszonem.
csá érdeklödnék suzuki dr 600 kuplunglamella méretröl,
nekem van csak nemtudom jó e bele és feleslegessen nem akarom szétkapni a mocit.
12 körmös külsö átmérö 140mm belsö kör étmérö 120mm.
Egy ismerősömnek kellen 1 jó állapotú VW 1.9 TD motor kompletten.......ha lenne valakinek eladó keressen meg....
Üdv
Külföldi motorok Magyarországi forgalomva helyezését vállalom garantáltan a legolcsóbban , főleg veszprém és fejér megyében!
bármilyen kérdésed van , szívesen segítek, tanácsot is adok elérhetőségeimet megtalálod a felhasználó nevemre kattintva!
Szevasz Csutka!

Igen, sajnos tenyleg benne van a pakliban, akarmennyire is szeretne elekrulni az ember, hogy perecel.Nalam meg kulonosen nagy a rizikofaktor mivel, nem motoroztam sosem, csak mikor letettem a jogsit nagymotorra.Hat az igazsag, hogy 2003as nsrek mind 500korul mozognak!A h.auto.hu-n 4db van, es mind 500ezer korul mozog, ami 2003 as evjaratu.Regebbit meg nem igazan szeretnek, igy is 7eves motort vennek meg...koszi a tanacsod, ez elgondolkodtat!
Rajmi, szerintem első motornak inkább olcsóbbat válassz (ez esetben az nsr-t, ha az tetszik), mert biztosan felborul majd párszor, esetleg esel is vele (ez benne van a motorozásban), és kevésbé fog fájni a szíved, ha egy olcsóbb gépet amortizálsz le. Aztán ha már minden remekül megy, akkor vágj bele egy szebb-jobb gépbe!
Amit írtál árat az nsr-re, az azért elég sok egy ilyen gépét. Egy százast minimum le lehet belőle alkudni, sőt... A többi ilyen gép is ennyiért megy? Én sokallom nagyon.
Én azért a helyedbe minimum egy GS 500 vagy esetleg valami 250-es gépet néznék.
no azzal csak az üzemanyag mennyiségén tudsz válltoztatni.
Leveszed a karburátort, letisztítod, majd nagyon gondosan odafigyelve, szétszeded !Mindent fényképezz, és írj fel . Patika tisztaságot ! Azt az állítócsavart eredeti helyzetbe állítsd vissza. Nézd meg a tűszelepet, esetleg üzemanyagszűrőt . És utána gondosan rakd össze. Tanács ! Ne öntözz bele mindenféle edényből üzemanyagot , mert nekem még motoromat azért nem kellett szétszedni, mert eldugult a benzin útja.De akármi is lehet.