Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Külföldi motor papíroztatása milyen paparok kellenek hozzá?
Osztrák papíros mocikat nehéz fogalomba helyezni?

Előre is köszi

Üdv
Akkor ott kezdjétek !Olyan nincs, hogy csak a bowdennel állítható, mert holtjátéknak mindkét helyen lenni kell.Oldaldekli le, és megkeresni a belső állítócsavart !
a karnál szinte semmi nincs
Köszi a gyors választ!
különbözeti vizsga némi tanfolyammal........nem tart sokáig és nem is annyi mintha az egészet kéne csinálni...
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnák hozzátok ami a következö:
Hogyan működik ez "A teljesítmény korlátozás nélküli motorkerékpár vezetési jogosultság 18. életév betöltésétől bejegyezhető, ha legalább 2 éve rendelkezik "A korlátozott" vagy "A1" alkategóriára jogosító érvényes engedéllyel. "

Újra tanfolyam, vizsga stb., vagy csak papírmunka?

Köszönöm!
Sziasztok!

Egy kis tanácsot szeretnék kérni. Valószínű elsziszegett a gázos csillapítás a hátsó központi rugóstagnál, és fel szeretném újítattni. A kérdés már csak az, hogy hova vigyem. Pesti szervízek érdekelnének.
Hálás köszönet a válaszért.
Sziasztok 16éves vagyok és a keeway exceed200-om cserélném egy 1990-es Suzuki Dr 600-ra már meg is van a kiválaszott motor a tulajjal is beszéltem ő is hajlik a cserére viszont egy gond van apám mindenképp le akar róla beszélni meg nem akar beleegyezni mert ez túl nagy nekem (jelzem majd 190cm magas és majd 100kg vagyok) meg hogy a keeway ha valami gond van egyből van alkatrész ehez a régihez meg semmi aztán majd tönkremegy és éveket állni fog meg hasonlóak! Itt a Dr hirdetésének linkje http://www.kepesmotor.hu/suzuk... ez lenne az valamit írjatok róla mert meg fogom mutatni a fórumot apámnak hogy mit írnak a motorról olyanok akik használnak használtak ilyen motort! Mind a negatívumokra mind a pozitívumokra kíváncsi vagyok megéri-e alapon! Egyébként a motort endúrózásra használnám mivel tanulok ezért főleg nyáron és hétvégente! A válaszokat előre is köszönöm! Nem mellesleg egy ilyen motor minden vágyam!

Üdv
Nem a bowdennél kell nézni , a karnál is kell lenni holtjátéknak, és azt elég egyszerűen tudod ellenőrizni!
a bowdennál van
Holtjáték van?
a blokkon belül nem lehet állítani szerintem
elvileg ezen csak a bowdenen lehet állítani,87-es évjárat.de télleg ugyanugy van visszatéve ahogy volt,és csuszik
Beállítottad a holtjátékot ?
sziasztok,125-ös yz-m most lett felujjitva,szakszerűen lett összerakva de valamiért csúszik a kuplung,pedig előtte semmi baja nem volt,mi lehet a baj?olaj?
eltörölte az új kormány.
Kismotorra nem kell semmi öltözék hivatalosan elég egy bukósisak, azon kívül nem szólhat bele, hogy rövidnadrág pólóban nyomod. Biztosítás valóban a te neveden legyen és legyen róla sárga csekk, meg egy adásvételi és már teljesen szabályos is vagy. Ja meg van matrica a biztosításról amit fel kell ragasztani a motorra, ha még él ez a matricás dolog.
Ilyet ne csinálj!
Üdv! Érdekelne a véleményetek. Nagyobb teljesítményű motort szeretnék venni, és korábban már az autókkal kapcsolatban nézegettem a luxusadó kalkulátort, hogy mibe kerül ennek az éves fizetése. Na mondom megnézem hogy ez motornál hogy van. Beírom az adatokat erre ezt írja: Vagyonadó: MEGSZÜNT
Már nincs ilyen?
Köszike !
Köszi a tanácsot,át is linkeltem :)
Ezt inkább a gyorshajtás topikba...
Nekem azt mondták, hogy nincs benne folytás! De én kifúrtam a kipufogó végét és szerintem jobban megy, meg a hangja is fasza lett! :D
Hi!
Ha ésszel mész vele(nem 110-el előzől kocsisort!)És nyitva tartod a szemed,hogy 50 körüli sebességre le tudjál lassítani időben
Akkor kicsi!
Üdv!
M jogsival mekkora a kockázata annak ha egy 125 ös Pl:Cagiva mito-val járkálni 50 esként?hamar kiszúrná a rendőr?