Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindig az eladót kell nézni...
én már vettem romáktól is motort és egy karbi takarítás után kivállóan üzemel
yamaha xt600e 98-as évjárathoz keresek légterelő idomokat! aki tud segiteni az lécci irjon! köszi előre is!
Azért köszi a segítséget, hát remélem ez nem mindegyikre igaz.
Hát igen.... egy évet jártam az M-force tanfolyamára, mégis átkúrtak, szerintem ha valaki valakit át akar, át is fog kúrni, ha naiv az ember...
Engem úgy vertek át, hogy az egyiket egy nagydumájú "szerelővel" nézettem meg, a másiknál meg pont azt nem néztem meg ami rossz volt rajta, meg a sok kis hiba aztán összeadódott költségben. Amúgy én nem mernék hozzányúlni szerelni, de gondolom mások is vannak így.
én vettem motort 200ért és eddig szinte csak olyan baja/hiányossága volt amit itthon a sufniban meg tudtam csinálni
újragumizással együtt sem költöttem rá 50nél többet

szóval ha használtat veszel, érteni kell a motorokhoz, mert mindenki át fog kúrni
lényegtelen, de 20 % önerő alatt már senki nem fog neked hitelt adni...kis banki tájékoztató (részlet):

", Hitel akár 0% önerővel!
Találkozott már ilyen ajánlattal? Ha ez áruhitel, akkor esetleg el lehet hinni, de használt autó hitel esetében szinte egészen biztos hogy „átverés”! Ilyet ugyanis a magas kockázat miatt gyakorlatilag egy bank sem kínál. Tehát az ilyen reklám mögött két dolog állhat: vagy a kereskedő ezzel kívánja becsábítani a vevőket, és a konkrét érdeklődésnél kiderül hogy vagy az igénylő, vagy az autó miatt nem megy a 0%, vagy „trükk” van a dologban. Az előbbi esetben az értékesítő jellemzően megpróbálja a vevőnek a 0% helyett eladni a 20 – 30% önerővel induló hitelt, az utóbbi „trükkös” esetben az autó katalógus ............................"

Járj szerencsével.
Hát én több helyen is tudok. Ha beírod a keresőbe pl. hogy motorhitel, kidob egy csomó ilyet. Kerskedőnél is tudok. Mondjuk nem az a lényeg...
Önrész nélkül már a kutya sem ad hitelt---tudod: világválság.
hát igen, akinek van pénze, az vesz valami újszerűt, és hozá sem szagol, csak nyúzza, aztán eladja valami lúzer csórónak akinek meg rengetegbe kerül a csóróság
Hát mostmár kp (önrész) nélkül is lehet kedvező hiteleket kapni.. Viszont nálam más a helyzet, pl. a hitelből kifizethetném a biztosítót is(megbeszélés kérdése az eladóval) .
Azonkívül szerintem ti is hitelen gondolkodnátok, ha úgy jártatok volna mint én! Nekem a 250es kawám 800-900ezerben van, úgy átvert vele az eladó, meg a szerelő is, a 200as rg-m meg 600ezerben, mert dettó, a szerelő meg az eladó is átvert, sőt a rendelt gyári alkatrészek helyett mást tett bele!
Sőt ott még össze is játszottak!
Tehát én a gyűjtögetős-kikészülős-olcsómotormegvásárlós-szerelős kombit többször nem akarom megjátszani!
olyan nincs hogy akkor most tutira minden anyagi ügye az embernek megnyugtatóan le van rendzve, mert valami mindig van.. így akkor sosem lenne fasza motor, vagy legalábbis megbízható, jó
Nem azért de ha ennyire nem lenne pénzem, meg tele lennék tartozással, tuti nem azon gondolkoznék milyen motort vegyek hitelből. Szerintem inkább rendezd a pénzügyeidet motorozás helyett, aztán lehet gondolkodni mi legyen.
Tudod, addig nyújtózkodj amíg a takaró ér.

De ahogy érzed.
leírtál minden indokot, hogy ne tudj motort venni...

két verzió van
fiatalabb: önrész (azaz kp,amit írtál,h nincs) + hitel= törlesztő
vagy öregebb: kp (amit írtál,h nincs)
Az a gond, hogy abból már kinőttem... meg sokat megyek utassal, azért ment tönkre a 250es is.
Vegyél egy MZ-t. Motorzás élmény meglesz vele, és nem lesz legalább mégtöbb tatrozásod..
Sziasztok!
Én sajnos idén még nem motoroztam, mert télen futárkodtam 2 hónapot, miután elküldtek a tuti kis melóhelyemről leépítés miatt ezalatt sikeresen tropára ment a motorom:S A biztosítónak is tartozok egy rakás pénzzel, mert annyira nem volt pénzem.
Most meg hitelből akarok motort venni, mert idén még motorozni szeretnék, csakhogy, ha újat veszek pl. egy 2003 vagy 5ös 600ast, magas lesz a törlesztő, meg 250es után nagy is a hatos.. Ha meg az optimális 400ast venném (néztem is egyet, tuti blokkal egy gépészmérnök ismerősömtől) arra meg nem kapok motorhitelt, mert csak 12 évnél fiatalabbra adnak! Személyi kölcsönt meg nem érdemes és most körülményes is felvenni Nem tud valaki valami középutas megoldást? Köszi!
nem. nem. nem. nem.
Sziasztok tudnátok segíteni nekem van egy négyütemű motorom leömlő cső részén van egy körömnyi horpadás.ezt milyen uton modon lehetne kiszedni. már próbáltam belerakni vizet és lefagyasztani de nem nyomta ki. melegítettem és hirtelen hűtöttem de nem. mit lehetne még. segítsen valaki
Srácok!
Meglehet-e csinálni azt egy motorral hogy:
Legyen az alanyunk egy 250ccm-es Kawasaki zxr. Ezt meglehet úgy oldani hogy: a forgalmiban ne 250ccm, hanem 125ccm, ill, ne (tegyük fel) 24kw legyen, hanem 11kw? Valaki tud ilyen motort esetleg? Ellehet ezt így intézni?
semeddig.
1 percig sem!Minél előbb meg kell kötnöd a biztosittást!Ha volt is rajta az attól perctől kezdve ,hogy megvetted a gépet érvénytelen mert az a régi tulaj nevére szól az adásvételi csak a megszerzett tulajdon jogot igazolja.
Üdv ha meg kötök egy adásvételi szerződést, akkor mennyi ideig járkálhatok vele biztosítás nélkűl? Csak az adásvételi szerődéssel. Köszönöm
a motor 87 es
Az "Előzmény" opció csodákra képes...
és ha csak 60 cmm es lenne ahoz nem kellene maratni vagy igen?
meg miket lellene hozzá vennem hogy össze bírjam rakatni?