Annyit szeretnék kérdezni, hogy véleményetek szerint egy Kawa Z750-el el tudna-e bánni egy 62 kg-os 180cm magas emberke (Ez lennék én ) ? Most egy Runner 180 FXR-t hajtok, ami durván 130kg és könnyedén bánok vele, de ez nem túl jó viszonyítási alap, mert sokkal lejjebb van a súlypontja, mint a Kawának.
Heló
Valaki tudna segíteni ? 400ccm körüli quadokt szeretnék venni de nemtom milyet vegyek ! yamaha, honda, suzuki közül valamelyiket
honda trx 400-ast monták hogy az a legjobb de nemtom!
Előre is köszi !
Altalaban a monolock rendszerek a kisebbek,tobbnyire robogokhoz ajanlatosak.A 3kg terhelhetoseg az kb igaz.
A monokey dobozok/rendszer 10kg-t enged pakolni.
Nekidoles szempontjabol szerintem nincs gond a monolock-kal sem,minden a felfogatason mulik.
Nekem monokey dobozok vannak(E45 + 2x E36) egy monokey Wingrack-on.Es igy az egesz egy VFR-en. Itt van ez a link,olvasd el,hasznos lesz,bar angolul van,de ertheto szerintem.
Minden jot,
T
Zebi11 Ha Csanádapáca nincs túl messze, akkor szerintem vidd Kulik Csabihoz. Ha jól tudom Suzuki és Kawa szerződött márkaszervízes. Meg egyébként is lelkiismeretes, rendes srác, + keni-vágja a motorszerelést.
Halihó!
úgy látom talán ez lesz az a topik ahol tud nekem segíteni valaki.
Nemrégiben az autópályán húzgáltam magam után a hátra felpókozott tanktáskát szóval most doboz vásárlás előtt állok.
46L körüli givit nézegettem. A kérdés hogy a monolock és a monokey között milyen gyakorlati különbség van?
Valamint az hogy pl a givi e450 symli II.-höz írt 3kg terhelhetőséget mennyire kell komolyan venni mert pl a monokeyes v46n-hez 10kg van... Attól hogy 3kg a terhelhetőség még neki lehet dőlni egyáltalán? Valakinek tapasztalat?
Ha most vetted minek neki szerviz? Olajat cseréld le, aztán motorozz. Menet közben lehet észreveszed, ha valamivel nem vagy megelégedve , vagy állításra szorul. És akkor menj szervizbe.
sziasztok!
most szeretnék augusztusban vásárolni egy motort, csak még kezdő vagyok a vásárlásban:( és segítségeteket szeretném kérni hozzá, hogy egy vásárolt motorhoz miket kell fizetni? teljesítmény adót meg persze a havi törlesztőt ilyenekre gondoltam:) segítsetek benne köszi szépen!
válaszotokat várom
Hello
Szerelőktől kérdezném hogy meddig kéne bejáratnom a motoromat és milyen oljajat ajánlotok ?
Yamaha TT 350 és új dugó gyűrű főtengelycsapágy hajtókar szimeringek szelepszárszimeringek..... léghűtéses....
köszi előre is
Hát az lehetséges hogy motoronként esetleg eltérő, de ezt úgy tudod leellenőrizni hogy kiszereled és megnézed a gázbowden meghúzásakor mi történik a szabályzóval mert ez egy excenteres állítószerkezet. Megmérni, nem is tudom? Éppen csak csöpög az olaj ha jól van beállítva, ha folyna elfogyna hamar a tartályból. De ha végképpen nem jutsz eredményes beállításra állj át keverékre- Te keverd be a benzint olajjal. Az adagolót meg iktasd ki.
SZia! köszönöm a gyors választ. A baj csak az evvel a beállitással amit le irtál hogy az egyik barátomnak van egy fiatalabb motorja, márkáját tekintve Derbi.Neki még gyári, bontatlan a motorja, és alap hejzetben találkozik a két jel, nem csutka gázon. Vagy ez tipus függő? Nem lehet ezt valahogy kimérni? pl: adott fordulaton adott idő alatt hány mililiter olajnak kell folynia?
Sziasztok!olyan segitséget szeretnék kérni hogy van egy 2t suzukim.hogyan tudom beállitani az olajpumpát hogy a megfelelő mennyiségü olajat adagolja?van az olajpumpán jel, de ha oda állitom 400 km-t megyek el 1L olajjal.okádja a füstöt és ömlik a kipufogón az olaj. nagyon vissza venni nem akarom nehogy át essek a ló tuloldalára.
Előre is köszönöm a választ!
Sziasztok!
Nekem egy Yamaha YZF R1-em (2003) van,és lánc csere elött állok,egy pár vélemény jó lenne erről a láncról D.I.D 50 ZVM2
Előre is kössz,hosszú nyarat-széles utat-olcsó benzint mindenkinek!
Sziasztok egy kis segítség kellene.
Egy shoei xr1000-em van a sisak bal oldalán lévő plexi záró minek nevezzem pöcök letörött. Abban kéne a segítségetek, hogy ez cserélhető-e vagy mit évő legyek, esetleg hol tudnám beszerezni.
Előre is köszönöm a segítséget.
Annyit szeretnék kérdezni, hogy véleményetek szerint egy Kawa Z750-el el tudna-e bánni egy 62 kg-os 180cm magas emberke (Ez lennék én ) ? Most egy Runner 180 FXR-t hajtok, ami durván 130kg és könnyedén bánok vele, de ez nem túl jó viszonyítási alap, mert sokkal lejjebb van a súlypontja, mint a Kawának.