Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mindenki!

azzal a kérdéssel fordulok felétek hogy milyen fajta hajtóműolajat vegyek a KTM EXC 250es gépembe, szart nem akarok! kösz a választ
Sziasztok ! nem tudja valaki 2004-es Honda Xr 125 - ös motor kipufogóban hol van a folytás ?
Nem tudom,jó helyen járok-e? Ismerősöm közel 1 éve (2009 08 02) motorral elesett a kaposvári úton (őz nekiugrott)fejéről leesett a sisak,mentő elvitte...,a motort elvitte az autómentő,vizsgálat után a törött motort visszakapták,de a rendszámot és forgalmit levették, és a BM önhatalmúan kivonta a forgalomból.Motor most a tulajnál a törzskönyvvel,de azt mondták a többit akkor adják vissza ha a gép meglesz csinálva :).Tavalyi évre ki is számolták napok arányába rá a teljesítményadót,ami be lett fizetve,de Ők mi jogon vonták ki? Ha a tulaj igy sérülten szeretné eladni a gépet,akkor hogyan adja el papir és rendszám nélkül?A gép 2011 02 hó érvényes műszakival rendelkezik.Hogy és miként kapja meg vissza papirjait?v. talán újra forgalomba kell helyezni?...
Sziasztok! segiséget kérnék! Motort szeretnék venni és ugy néz ki,hogy lehetőségem lenne hozzá jutni 1 rieju mrx 125 höz. Azt szeretném megkérdezni hogy mi erről a motorrol a véleményetek esetleg tapasztalat. Jah a motor yamaha blokkos. Köszönöm a segitséget előre is.
Nem cseerélem-csak ez lesz a tartalék
Cseréld ki ha nem akarsz nagyobb bajt a motorodnak.
Arol-t felejtsd el mindörökre szerintem.
Gyári RX50 AM6os blokkhoz a különolajzáshoz milyen olaj a legideálisabb?

Arol2T keverve rendes olajjal pl 1dl Arol2t+4DL rendes magasfordulatú olaj?
az nembaj ha kilátcanak a szálak de ha már lógnap róla a darabok akkor azt cserélni kell
nem valami nagy összeg
Sziasztok!Szerintetek ha a robogómban az ékszijamon az oldalvarrások részben felbomlottak de más baja nincs akkor még használható valameddig?
Köszi srácok a segítséget! Épp ma voltam megnézni az ezredest Pesten! Kifogástalan! Le is másolták nekem a forgalmit,hogy nyugodtan kutakodjak ha akarok,de ez a motor makulátlan! Bárhogy bármikor bármilyen szerelőt vihetek,ezzel nincs probléma. Átnéztük mindenhol,tényleg olyan amilyennek mondják! Hátul új gumi,elől viszont a gyári! Semmi pályanyomok nincsenek rajta! Amúgy a srác versenyezget,ezért volt neki hatkilósa kettő is,és azokkal kupákat is nyert,de ezzel nem volt pályán. Mindent elmesélt. Le is tettem a foglalót és csütörtökön el is hozom a gépet! Én a 600-ra 12ezret fizetek negyed évenként biztosításra,ez kurva sok,ezért az 1000-es haszonélvezeti jogát faterra íratom,de az én nevemen lesz! Nem mindegy ugyanis több mint a felére esik vissza ezáltal a költség! A gép nagyon pöpec! 4620km-van benne. Várom már a csütörtököt!
Oké, megpróbálom, köszi srácok a segítséget!
Írj a "gyorshajtás Yard ..." topikba. BearDr-t keresd.
Kizárólag üzembentartóival, okmányirodában. 6 000 Ft, plusz az eredeti átírási illeték egynegyede lesz a költség.
vagy fiatal-pályakezdő- volt,vagy pedig ez is kormányrendelet.......nem csodálokznák rajta!

okosat sajnos nemtudok mondani...tényleg felháborító
Kedves motoros társaim!Kössétek fel a gatyeszt-de rendesen!
Van 1 Hm cre 50 es endurom..:)hehe-Rendőrsztori:Megállít 1 városka után sötétben...félreállok-adom a smkp-s jogsimat-biztosítást...
Össze is szedtem 1 10es csekket...Mert-nem tudtam,hogy segédmotorra kell a mellény,nem tudtam,hogy nem jó,ha az előző tulaj köt egész évre biztosítást és adásvét szerint az enyém..ha saját akkor kell meghatalmazás!Továbbá megjegyezte,hogy milyen ruhában motorozok én?(rövidnaci-poló)Kuka meleg van és 10 km-t akartam menni-vízpartra...nem túrázni nem nagy motorral...stb..Azt mondta a kötelező öltözék:bakancs-bőrruha,kesztű,stb..
Továbbá megjegyezte,mert ugye szakértő,hogy ez eleve 1 krossmotor és nem is mehetnék közúton vele!Érdekes,
Vicces..Gondolom nem ismeri az enduro szót ami nem verseny(azaz zártpályás)motor..Könyörögtem 1 figyelmeztetésért,de csak mégjobban felhúztam vele:(
Pestről jöttek paks környékére erősíteni(40rendőr),2 hétre..vagy büntetni?
Eddig örültek,ha volt bukó rajtam és minden okiratom oksa volt...
Kiakadtam és sztorizás közben az ismerősöm mondta(lehet pletyka-bár 4 embertől is hallottam(voltam már szemtanúja is ilyennek)..Szval a nénike kapált a főút mellett-intézkedő rendőr megáll-sárga mellény és személyi igazolvány hiánya 5000huf:)dejó-saját háza előtt 1 nyugdíjast?
KÖNYÖRGÖM HOL ÉLÜNK?
FELHÁBORÍTÓ-amíg igazoltattak-írták a csekkem,addig 1 bmw kb 200al ment el mellettünk-komolyan mondom majdnem felborult a verdám a huzattól...Erre csak annyit mondtak,hogy keményen mennek az 5ös bmw-k....
Elképedtem....
Szomorúan jutott el a tudatomig,hogy nem vagyok elég tájékozott...
KÜLDJENEK MINDEN HÁZHOZ KÖZLEMÉNYT A TÖRVÉNYMÓDOSÍTÁSRÓL!ERRE HASZNÁLJÁK AZT A SOK FECNIT AMIT A KAMPÁNYOLGATÁSOKRA KIFIZETÜNK!MI MOTOROSOK IS!Vegyék ..e!
írjatok dátum nélküli adás-vételit
aztán ha jön a meglepi akkor előtte napra megírod
nem a legjobb megoldás de működik, mondjuk nem évekig.....
Lehetsz Te a tulajdonos, de ő az üzembentartó! Az a hátrányod, hogy ha valami zűrt csinál, és nem fizet vagy letagadja (gyorshajtás, stb), azt rajtad fogják behajtani!
haverom ugy használja az öregapja mz-jét hogy irtak valami papírt amivel tanusítja az öregapja hogy más ember használja a motorját de még az övé
Hali srácok!
Kérdeznék! Biztos van aki jártas ebben! Ha úgy adom el a barátomnak a motorom,hogy nem lesz áttírva és csak haszonélvezetibe adom,de ugyanekkor megveszi tőlem,csak azért intéznénk ilyen formába,hogy egyenlőre ne kelljen annyi pluszt perkálnia az átíratásra meg az ezzel járó dolgokra,akkor ez mivel jár,vagy hogy lehet megoldani! Elég egy nyomtatvány egy meghatalmazás hozzá,vagy ezt hogy fogadják el? Vannak e hátulütői részemről? Minden ezzel kapcsolatos dolog érdekelne! Megkérdezem úgyis,az erre illetékes helyen,csak így elöljáróba gondoltam hátha ti is tudtok erről valamit! Köszi köszi!
Hali!
Nitro N1700VF-ek extra nagy méretben akciós áron 49900 helyett 21000 Ft-ért!
A sisakok üvegszálas héjjal,dupla D gyűrűs csattal rendelkeznek,kivehető-mosható antiallergén bélés,sisakzsák,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,pin-lock rendszer,Forma-1-es letéphető fóliák!
Sharp törésteszten kiváló minősítést kapott!
Elérhető:XL(61-62 cm):2 db
XXL(63-64 cm):3 db
Megtekinteni,kipróbálni Kecskeméten lehet!Postai utánvét lehetséges!
Nos, ezért mondtam a holnapot, mert most már nem keltenm fel az okmányirodai kapcsolatot Ma már valószínűleg úgysem tudod intézni
Okmányiroda, minél előbb, az összes megmaradt papírral, törzskönyv, stb, személyi is kell, és lehet egy kis lóvé is. A forgalmit nem tudom pontosan, de pl a törzskönyvet köröztetni kell a magyar közlönyben, ennek díja 2500 huf, 15 napot ki kel várni és utána 30 napod van megcsináltatni. Lehet a forgalmi is hasonlóképen megy, az ocsmányirodában meg tudják mondani, hogy mit lehet tenni ilyen esetben, biztosan pótolható, mint minden más is. Remélen segítettem ezzel valamit.
Holnap elvileg ki tudom Neked deríteni a teendőket.
Feltéve, hogy nem kerül esetleg valamelyik belső zsebből...
Az elég nagy szívás...