Hát mielőtt megvennéd mindenképpen próbáld ki kényelmes-e az üléspozíció. Azt nem hiszem hogy a robogóknál lehet variálni a teleszkópokkal. Az egész motor lejjebb kerülne akkor.
Köszi az adatokat, hát sajna még nem láttam a robogót, de 10 cm magassarkúban csak menne
Állítható teleszkóppal lejjebb lehetne hozni az ülésmagasságot?
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy nem tudja valaki mekkora a Benelli 491 -es ülésmagassága!
Lehet lesz egy ilyen robogóm csak az a baj 150 cm vagyok és már tuti nem növök meg!
Lehet a leérés bajos lesz!
Segítsetek légyszi!
Azt nem mondta , hogy ő a troli mert van áramszedője ? Ha nem elég neki a foglaló ne menj bele a dologba, ilyet még nem hallottam sehol , h az egészet ki kell fizetni aztán majd megkapod...
Ne legyél madár, nem ér annyit ....
Sziasztok!
Mi történik akkor, ha vásároltam egy motort, az adásvételiben feltüntetett dátum szerint lejár a 15 nap, de csak a 15 nap lejárta után tudom átíratni? Büntetés jár érte? Ha igen akkor mennyi? Előre is köszönöm.
Motoros tesók lenne 1 kérdésem, Honda xl 600, ddig épp hogy csak 1 minimális füstölgetés volt ha vissza engedteem a gázt, meg elhanyagolható olaj fogyás, főleg hogy 1 helyen kicsit ereszti is a gép, most meg 1 ik napról a másikra, mocskosul elkezdet füstölni, és zabálja az olajat, ha húzom neki akkor is füsttől jól de ha motorfékkel gurulok akkor még a Kamazt is lehagyná füstbe,meg kb max re álíttotam a nivót, 50 km alat lement vagy 1.5-2 cm olaj róla esetleg picit több is, szerintetek mi lehet a baja, tavaly vettem akkor azt mondták meg gyűrűzték, esetleg szelepszár szimering?
Igazad van, meghatalmazás nekem is volt. És mire mentem foglalót fizetni, lekérték, nem lopott e a motor és hasonlók. Azért kérdezz meg mást is, én alapvetően a "bizalmatlan" kategória vagyok
Egyértelműen 2T és sportmotor. Gilera 180 Fxr-em van, ami után egy 250-es ereje nem lenne túlzottan nagy kihívás. A lényeg, hogy átmeneti tanuló motor kellene, amin normálisan tudjak megtanulni váltani, mert eddig csak egy simsont próbáltam ki ami váltós volt. Durván 1 év használat után -vagy ahogy majd érzem- szeretnék váltani egy Z750-re. Ez lenne a terv.
Köszi a kommentet!
Semmiképp ne fizesd ki a mocit, úgy, hogy nincs is nálad! Foglalót fizess, ami fedezi a papírozást (nyilván picit többet)! Ez lenne a korrekt. Nehogy aztán lelépjen a pénzzel meg a moccal, mert sok ilyen van!
Nekem azdt mondta hogy így szokta csinálni, ez a leg egyszerüb, nem kell foglalóról papírt írni stb.
Írunk adsávételit "ez kétnyelvű lesz ezzel is valami költséget kerülünk ki", azt lefénymásolja, aztán írunk egy papírt hogy ő rendelkezik az én adásvételimel és a nevemben elintéz minden papírmunkát aztán kb 5 munka nap és mehetek a rendszámos, fris biztosításos, nevemre írt mociért!
kinek mi teccik?
ha neked elsősorban sportmotor kell akkor vegyél azt
ha még nem volt nagymotorod akkor 2 ütemüt vegyél inkább bár városi használatra inkább 4 ütemü a jobb
meg az a kérdés ha megveszed akkor fenn tudod-e tartani
Mit csináljak?