Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Az 1-es injektornál hibajelem van amit a szerelőm megcserélt az 1-est a 4-es injektorral.Így teszteltem tovább a gépet,mivel nem volt látható alkatrész hiba, így ezt a módszert választottuk.De ismételten előjött az 1-es injektor hibajel.Sajnos computer kell hozzás mert így, enélkül nem nagyon lehet megtalálni a hibát.
Ehhez kérnék egy kis segítséget.Székesfehérvárra szeretném elvinni, mert ott egyrészt olcsó és valóban foglalkoznak vele (nem úgy mint itt Győrben a Kawába).De ehhez szükségem lenne egy motorszállító utánfutóra.Tud valaki itt a környéken (Győr) olyan embert akitől lehetne bérelni?

Nagyon megköszönném.
Köszönettel Zsolesz
Sziasztok,nem tudja valaki hogy lehet,a Mersz 05-28 esti motorozásra bejutni? regisztráltam magam,pénzt hova kell utalni stb........
Sziasztok!
Tavaj decemberben Nagyapám meghalt, és utána derült ki h fent a padláson van neki egy csomó pannonia alkatrész.... Én ezeket el is hoztam... igazából 1 dolog van benne ami nekem nagyobb értéket képvisel, és nagyon örültem neki. Egy eredeti "pöcslámpa" .... Egy bajom van vele, az hogy az idő már kicsit rájárt szegényre, és a műanyag búrának is kifakult a színe, azt szeretném megkérdezni töletek h vki tudna-e tanácsot adni h mit csináljak vele h kicsit jobb kondícióba kerüljön, vagy esetleg a szinét vmivel vissza lehetne-e "varázsolni" ? Esetleg vki itt csinált már ilyet? Igaz h "csak" ey lámpa de nekem sokat jelentene...
Válaszaitokat előre is köszönöm! Üdv.
Remélem.
Én a helyedben megfontolnám.Jó a cucc.
ez is nagyon tetszik
Ezért fogsz 20 év múlva is vigyorogva motorozni.
Ezé mondta hogy neki a TL kő.
Én eddig csak arra jöttem rá mennyi mindent nem tudok.Van aki progresszívebben fejlődik.
Mözö kimotorozása után a literes sportfenevadak is kevesek.
Nézem ezeket a motorokat nagyon szépek ...........

Valamit elbasztam mert még sosem baxott hátra.Talán az ezres.Bár alacsony fokozatban a gázt csínján kő visszaengedni mert beleépít az aszfaltba.
Amúgy kezes és a TL topikban aszondta egy mözőt 3 hét alatt kimotorozó csoka hogy az SV gyenge.
Szerintem az SV nem a legbarátságosabb kezdő gép ( induláskor kicsit nagyobb gáz aztán hanyattvág a nyomaték ). ER5-öt nem ismerem, arról nem tudok nyilatkozni. Az ER6 viszont kifejezetten jóindulatú masina. Persze itt is az dönt hogy kinek mi tetszik. Mondjuk így utólag már bánom hogy nem literes gixxerrel kezdtem.
holnap megyek beiratkozom
amig lerakom talán találok alámvaló mocit is.
ER6 fijjatalabb.Nem ER5 re gondoltál.
Bár én az ER6-ot jobban ajánlanám.Pont mert fiatalabb.GS se rossz de az ára ami használtan mérik nem tükröz akkora különbséget pl az SV és közte.
Magyarul 5-600e körüli GS és egy 700-800 körüli SV közül én tuti SV-t választanám.Van annyi használati és technikai előnye amit bőven megér az a 200e.
Az ER-6 nagyon barátságos, jó motor, csak ajánlani tudom kezdésnek!
No akkor hajrá.
Igazábol kb ez a 400-500 ra gondoltam én is talán azért mert nem "növöm ki gyorsan" :)
Nem lehet elintézni... Azért nem kell hülyének nézni az rendőröket meg a műszaki vizsgáztatókat.
Ha nagymotort szeretnél akkor nem.
Nem lessz az 500 kezdésnek nagy?
Szia,
ER6, vagy gs500 lesz a legmegfelelőbb.
Hello
Régota szeretnék motorozni 30 éves vagyok most szántam rá hogy lerakom hozzá a jogosítányt.
Szeretném a segitségeteket kérni milyen lehetőségeim vannak milyen motort válasszak kezdésnek ami nem tul nagy teljesítményü és meglehet vele jol tanulni motorozni.
Eddig még nem igazán motoroztam "robogo simson" ezekez volt már szerencsém b" kat jogsim van.
Sziasztok!
Új motoros vagyok, elég kezdő.
Kellene egy szervizes (VII-XIV.ker), hogy átnézze a motoromat: Yamaha Jog NextZone elvileg 99-es.
A gáz alapból, hogy ma tapasztaltam, 78km/4liter és leállt.
Mi lehet a gond?
Köszönettel várom a segítségeteket!
Sziasztok!

A Tapasztaltabb kollégákat kérdezném:

Nitrometán üzemanyagot (5%=>20%) 2t versenymotorkerékpárokba tankoltatok-e már?
Esetleg keveréssel? (Pl 1:10 benzin-nm.benzin)
Nitrometán-os RC üzemanyag "normál" 95-98-100 oktánszámú benzinbe elkeveredik rendesen? + Olajat kell-e még hozzá kevernem? (arány?)
Melyik típusú lehet egyáltalán belerakni? (RC autós, helikopteres, repülőgépes?)
Esetleg ha tudnátok még némi infót adni azt megköszönném.
Sajnos sehol sem kaptam eleget, hogy mégis mi merre hány méter.

Előre is köszönöm a hozzáértők válaszát.
Üdv. Tamás
azt szeretném kérdezni hogy 2001-es runnerhoz milyen átmérőjű sportlégszűrő való, és gyárilag milyen méretű a főfúvóka?