Megkérdezhetem,hogy honnan szerzed be hozzá a cuccokat?Itthon is hozzá lehet jutni vagy csak külföldről (e-bay)?
Én a motoralkatresz.eu oldalon keresgéltem,de az árlistákban nem szerepel a motor.
Szia ha jóltudom fogaskerék vezérléses az is mint a VFR em. ha ígyvan akkor valószínü hogy jól jársz vele. én nem bántam meg hogy belpiacos gépet vettem.
Egy kis tanács kellene.
Honda CBR 400 RR-hez a kopó alkatrészek(szűrők,láncszettek) mennyivel drágábbak/nehezebben beszerezhetőek,mint egy nem belpiacos géphez?
Érdemes ilyen motort venni egyáltalán?
Vagy csak a szívás van vele?
Hát köszi mindenkinek a kommenteket.Azt hiszem hogy mégsem próbálom ki és maradok a jól bevált 95-ösnél.Attól eddig semmi baja nem volt.Meg nem hiszem hogy olyan sokat lehetne spórolni ezzel ezért inkább maradok a réginél.
Mindenkinek széles utat olcsó benzint!
Szia!
Bioetanol használata komolyabb átalakítás nélkül nem javasolt.
Sajnos van egy olyan tulajdonsága,hogy szétmarja a gumit.
Gondolok itt a csövekre,tömítésekre.
Járt már a szervizükben ilyennel használt tropára ment Nissan Qashqai,és a tulaj le akarta velünk gariztatni.
Tud nekem valaki segíteni a következőben:
Shoei zárt sisakot nézegetek, tervezem a távlatiakban egy Bluetooth egység használatát (telefon, navi). Tud valaki olyan kollégáról aki zárt sisakban használ hasonló eszközt? Nem tudom merrefelé induljak...
Köszi
Helló urak! RGV hengerre vadásznék,ha tud valaki kérem segítsen. ( természetesen használhatóra gondoltam,kukás már nekem is van egy pár) Elérhetőség az adatlapon. KÖSZI!
NEM HASZNÁLHATÓ! A Te motorodba semmiképp...
Ugyanis az E85, kizárólag injektoros erőforrásokba használható ( karbisba csak gyújtás-módosító és fúvókázás után.)
A másik gond, hogy a tank, benzinpumpa, üz.a. rendszer szennyeződéseit feloldja, ezért érdemes az első tankolás előtt egy benzinszűrőt betenni, és egy tankolás után kicserélni, ne az injektort vágja tönkre a kosz.
Telibe csak átalakítóval lehet használni ( 30-80 EFt ) de a hengerenkénti injektoros vasakba mehet felesbe nyugodtan.
Hat hónapra 2.300.- Ft ért vonták ki tavaly októberben, idén április elején automatikusan visszahelyezik ingyé, de ha hamarabb szeretnéd akkor újból 2.300.- at bekell nekik csengetni.
Hat hónapig nem kell kötelezőt, valamint erre az időre teljesítmény adót sem kell fizetni.
Alsóhangon egy húszas, de inkább harminc pénz marad a zsebben.
fele-fele arányban nagyon sok motor bírja átalakítás nélkül is 100%ban átalakító nélkül némelyik Opel- Daewo,illetve a régi 1,3 Swift is működik meleg időben,de tudok 3.0 v6 nissan -ról ami még karbis ami téli időszakban felesbe üzemelt átalakító nélkül.
Én a motoralkatresz.eu oldalon keresgéltem,de az árlistákban nem szerepel a motor.
Nem szeretnék idő előtt megőszülni :)
Bármilyen tapasztalat érdekelne.
Egy kis tanács kellene.
Honda CBR 400 RR-hez a kopó alkatrészek(szűrők,láncszettek) mennyivel drágábbak/nehezebben beszerezhetőek,mint egy nem belpiacos géphez?
Érdemes ilyen motort venni egyáltalán?
Vagy csak a szívás van vele?
Mindenkinek széles utat olcsó benzint!
Bioetanol használata komolyabb átalakítás nélkül nem javasolt.
Sajnos van egy olyan tulajdonsága,hogy szétmarja a gumit.
Gondolok itt a csövekre,tömítésekre.
Járt már a szervizükben ilyennel használt tropára ment Nissan Qashqai,és a tulaj le akarta velünk gariztatni.
Tud nekem valaki segíteni a következőben:
Shoei zárt sisakot nézegetek, tervezem a távlatiakban egy Bluetooth egység használatát (telefon, navi). Tud valaki olyan kollégáról aki zárt sisakban használ hasonló eszközt? Nem tudom merrefelé induljak...
Köszi
Hány m3 kell
10-20-30?
itt írta a srác, hogy Ő használja.
Ugyanis az E85, kizárólag injektoros erőforrásokba használható ( karbisba csak gyújtás-módosító és fúvókázás után.)
A másik gond, hogy a tank, benzinpumpa, üz.a. rendszer szennyeződéseit feloldja, ezért érdemes az első tankolás előtt egy benzinszűrőt betenni, és egy tankolás után kicserélni, ne az injektort vágja tönkre a kosz.
Telibe csak átalakítóval lehet használni ( 30-80 EFt ) de a hengerenkénti injektoros vasakba mehet felesbe nyugodtan.
Mákom volt
Koszos komcsik.
Azért még így is gazdaságosabb.
Sztem majd szept.-ben összecsapják a maradék 2 hónappal./máj-jun./
Hat hónapig nem kell kötelezőt, valamint erre az időre teljesítmény adót sem kell fizetni.
Alsóhangon egy húszas, de inkább harminc pénz marad a zsebben.