Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GSR. Azon elférsz, 100LE, és 600-as. Vannak eladók a GSR topikban is, amik leinformálhatóak.
Szasztok,
Segítséget szeretnék kérni. Mostani motorom egy 400-as zxr (ez előtt egy Mito volt...) Most szeretnék váltani egy 600-as sportmotorra. Eddig minden szép 's jó csak a "bibi" az hogy 185.5cm nemtudom melyik lenne a megfelelő választás. Olyan motorosoknak a tapasztalatait várom akik hasonló szituban voltak/vannak de tudtak dönteni... Nagyobbat nem akarok (ha valaki azt mondaná) mivel beakarom és beis fogom tartani azt a bizonyos "létrát". Válaszookat előre is köszönöm.
Üdv.: Zoliman.
Sziasztok!
A segitségeteket kérem , most vettem egy 125 Peugeot sum up ot és azt vettem észre ,h amikor megyek ,ahogy nő a sebeség arányosan nő a fordulat is azaz olyan mint ha 1 ben mennék végig.Pl: 20km/h - 2000, 60km/h - 6000, 90km/h - 9000 végig és én ezt igen csak sokallom 90nel 9000es fordulaton ráadásul 100km/5L kaja. Ez okés?
A másik kérdés ,h 90 nél blok nem megy tovább ez a leszabályzás miatt van és ezt megtudom szüntetni?
Úcsó , ha leveszem a gyári kipufogot és mást rakok fel nő az erő lényegesen? Köszönöm mindenki válaszát. bocs a sok kérdésért ,de külföldön élek és nincs kit kérdezni öszintén. :) Csá.
minden hitel módosítás pénzes.....
Van most is, meg több hitelem is, de nem vállaltam még át...
ilyen hiteles dolog senki életében nem volt még?
ezekben a hitelátvállalásos témákban mi a menet?
kell azért valamit fizetni? ilyenkor át lehet íratni pl a futamidőt? vagy ez ismét pénzes akció?
van erről tapasztalat?
egy kis segitség hogy tudok videot lejátszani mert a progamot letöltöttem de hogy kell tovább..........
Figyelj, ha csak dobot cserélsz ibazából hangosabb lesz, se erősebb se gyengébb, ha nagyon nyitott a dob akkor alulról elveszhet valamennyi nyomaték. Az enyémre dobtam, nem vett el nyomatékot, nem is megy másképp, de hallanak ha jövök, ennyit akartam úgyhogy nekem marad! A kérdésedre: sztem nem lesz baja, de azért ha lehet ne legyen teljesen nyitott a dob! De ez csak az én véleményem
gondoltam rá hogy kopotaklehetnek a lamelák
meg ara hogy esetleg neme a kis lánckerék forog el
de majd megnézem oda álitom valahova azt kikurom a kuplungot és meg nézem mi csuszik
Akkor a vége az, hogy elvannak kopva a lamellák. Vagy nem emel ki, vagy csúszik.
hello. sikerült megcsinálni (nem tökéletes) a kaplungot kiemel rendesen de nem zár rendesen (csuszik) ugysem hogy a tolo pálcára a csavar nics rá engedve.
1-esben nagyobb fordulaton el kezd csuszni ugyis ha a pálca már nincs a helyén (etz 125)
Sziasztok!

Kinéztem magamnak, egy nyitott sportdobot és ebben szeretnék tanácsot kérni, mert hallottam sok mindent, hogy nem tesz túl jót a mocinak, hogy nincs lefojtva, szelepeknek nem tesz jót, akkor valaki az ellenkezőjét mondja és hát, ha van itt aki ért ezekhez a dolgokhoz....K1-es GSX-R 600 -am van, gyári dobbal! Nem rendszert, csak dobot akarok cserélni (Leo Vince SBK), és nem a teljesítmény miatt, hanem a hang....

Akinek van valami tapasztalata, az segítsen már

Köszönöm!

Üdv.!
köszi azért
nem muszáj drága kifejezetten motor töltőt venni mer én csináltam magamnak 1 töltőt ami 100mA-el tölt 13,5V-onn én nagyon jól működik
vettem egy gagyi tápegységet és raktam rá 1 visszajelző ledet meg 2 krokodil csipeszt
én télenn kiszoktam venni az aksit és a kamrába tartom mer ott nincsen hideg, mer a hidegbe jobban merül mint a melegenn
kéthetente felrakom a töltőre egy északára és igy nem merül le teljesenn
Köszi!
petró....
Robert ! csepptöltőt kell keresni :
http://apronet.hu/elado_akkumu...
Majd tavasszal figyeld a lidlt. ott szokott lenni.
Lánc kiszerelt állapotban van tud valaki valami kíméletes módszert mosásához hosszú szőrű ecset petróleum vagy brigéciol ?
Szia, én nekem van egy kis akutöltőm, olyan mint egy régi telefontőltö, állítható 2,6,12 V és 300mA-el tölt! Néha rámérek az aksire, ha 12,5 környékén van akkor ráteszem, feltölti kb. 13,6V-ra és hagyom. Sztem ez így tökéletes.
Sziasztok
Kinek van tapasztalata akkumlátor szinten tartó készülékről?Állítólag nem megy tönkre az aksi télen amikor áll a garázsban a járgány.Próbáltam keresni a neten de nem igazán találtam.Kellene nekem egy ilyen.Válaszotokat előre is köszönöm.
Azért kérdeztem, mert ha közelebb laktál volna akkor odamegyek és segítek. De messze vagy,ügyeskedj. Keress egy golyót .
dunapataj (bács-kiskun)
igen igyvan