Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva. A habos vizet általában az szokta okozni ha az égéstérből belefúj a víztérbe, de ekkor csökkenni is kellene a víz szintnek. Ettől már mehet szarul a motor.Ez leginkább 4t -ken van így. A vízpumpa szimmeringnél folyhat bele olaj, attól is habzik.
Hali mindenkinek! Az a kérdésem lenne ,hogy a 2t krossz motorokba szerintetek 1:40 vagy 1:50-es keveréket kell tankolni? Mert én már mindenfélét hallottam és nem tudom mi az igaz. Valaki írja meg a tutit. Köszi.
Hali ! Azt szeretném megkérdezni egy forgalombol végleg kivont motort menyibe kerülne viszahelyezni? Választ előre is kösz.
Hellotok
1 kéréssel fordulnék hozzátok.Mostanába olyant csinál a motor,hogy mikor megnőne a fordulat Pl:visszateszek 1 sebességet befullad de gázadásra megint felpörög.Volt hogy teljesen le is állt és csak szivatóval indult el.Kitakarítottam az egész karbit,gyertyát cseréltem kitakarítottam a légszűrőt is bár teljesen tiszta volt...Ja és a kiegyenlítőtartályba habos a víz

Ha valakinek van vmi sejtése vagy valakit megtud kérdezni milehet kérem segítsen.Előre is köszi!
Nincsmit...
köszönöm szépen a gyors választ és segítséget
Emelőre rakni, meg a gumit lejjebb engedni, tankot tele kell rakni, benzincsap elzár, aksit be a szobába, kipufogót dugd be pl ronggyal ne tudjon belülre párásodni. Letakar. Én havonta be szoktam röffenteni járatni ameddig rendesen üzemmeleg nem lesz. Aztán mehet vissza pihenni.
olyan kérdésem lenne, hogy téli pihenő előtt miket kellene csinálni a motorral?! gondolok itt ilyenre mint pl.: a karbikból leengedni a benzint...
tankból is le kell engedni? lánccal kezdjek valamit? (hozzáteszem garázsban lesz télen, de abban nem vagyok biztos , hogy nem fog bent fagyni.
előre is köszönöm a segítséget
köszönöm a segítséget!
Amikor eszembe jut, meg nincs kedvem motorozni. Szóval olyan kb 5000-6000renként...
Szia, és te hány km-enként szoktad tisztítani?
Köszi! Igen kellene,megköszönném! Az enyémhez nincs magyar!
Tutis, kb 3000 km-t mentem el vele és most tisztítom! Szét van már kapva be is fújtam a tisztítóval,át is öblítettem vízzel ahogy kell,de nem hozta ki! Mostanra kiszáradt biztosan! Majd akkor este elkövetek valamit! Szóval mind a két felét fújjam be ojajozóval!? Rendben! Köszi a segítséget!
Én is így szoktam...
gilera runner 180 ast akarok venni mit lehet rolla tudni, és miért törik el a főtengely ? akinek van 2 ütemű 180 as runnerje az irjon már róla mindent fogyasztása, végseb., stb
Szia, figyelj! Nehogy átfujd kompresszorral, az tönkreteszi vagy teheti a levegőszírűt, én valahol megtaláltam a használati utasítást magyarul is, abban azt írja, hogy csak átfolyó vízzel, én úgy szoktam, hogy kiveszem a motorból kicsit nekiütögetem a kezemnek még szárazon így a "nagyobb" bogarak kiesnek, utánna befújom a tisztítóval, 10 min de nem száradhat meg a tisztítószer rajta, utánna víz, majd kiütögetem megint hogy a víz és a maradék bogarak kijöjjenek. Majd egy papírt kettéhajtok, és megpróbálom kikapirgálni a megmaradt kitinpáncélokat, majd általában megint víz de mindig csak az átáramló levegővel ellentétes oldalról csurgatom rá a vizet természetesen. Utánna megint kicsit nekiütögetem a kezemnek, így kijön a víz, ami maradt benne esetleg azt a száradás után megpróbálom kiütögetni akkor már szinte az egész kijön. Aztán úgy írja hogy annyi olaj kell rá, mindkét oldalra hogy szép piros legyen, hát mivel az az olaj és a tisztítószer is allig fogy szoktam rá tenni eleget, inkább több mint kevesebb legyen rajta. Volt már hogy utánna kicsit füstölt is a motorom, illetve kigyulladt az emisszió lámpa de párszáz méter és nem füstöl, majd 10km és a lámpa is elalszik. Ha szeretnéd a magyar változatot írj és küldöm!
Csáó srácok!

Most vált esedékessé a sportlégszűrőm kitisztítása! Ma szétszedtem,befújtam a tisztító sprével (K&N),majd azt írta,hogy hagyjam 10 percig állni majd öblítsem át vízzel! Nos megtettem,de nem jöttek ki belőle teljes mértékben a bogármaradványok! Ki,hogy szokta?Mit ajánlotok? Arra gondoltam,hogy kompresszorral kifújatom holnap a maradékot! Majd még hátra van az olajozása! Mennyire fújjam be a sprével? Danke!
Tudja valaki hogy 3KJ yamaha jog-ba milyen nagyobb kerekeket lehet belerakni? És esetleg telókat? köszi
Ha hidegben motorozok és valami nem melengeti a zacseszt akkor leszek impi
ülésfűtéstől felmelegszik a zacskód és impi leszel
Szevasztok, vettem egy autóba beszerelhető ülésfűtést, egy bömös be való. A lényeg, hogy a mérete király nekem. Két vezeték megy bele tehát potméterrel lehet eredetileg szabályozni. Sztem!?!? Honnan lehetne ilyen potit szerezni? Ami az autókban van ülésfűtés szabályzó, ha egy olyat szerzek akkor jó lesz? Köszi a választ
Csak akkor lehet forgalomba helyezni, ha az Euro 3-as normának megfelel (kb 2006 utáni gépek), vagy valahol (akár külföldön) volt már korábban forgalomba helyezve. A legtöbb 125/50-es robeszre ez nem áll, úgyhogy vigyázni kell.
Sziasztok!

Rengeteg olyan 125-ös motort látok a hirdetések közt,amit 50-esként használnak.
Nos az lenne a kérdésem,hogy mennyi utánajárás lenne egy ilyet lepapírozni,mik kellenének hozzá és nagyjából mennyibe kerülne ez nekem?
Egyáltalán megéri?Tudom,hogy használhatnám tovább 50-es papírokkal,de előbb utóbb azokat is le kell papírozni és amúgy sem vagyok az a hazardírozós fajta.

Előre is köszi a válaszokat!