Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem gondoltam volna, hogy ennyire bonyolult, de mindig tanul az ember:) a diódára már rájöttem, olvasgattam, köszönöm a segítséget, holnap neki is esek, már-már azon gondolkoztam, hogy a két engine killer, az önindítóhoz lesz vmi köze, de így most már jobbna képbe vok:)

még annyit, hogy a diódát köthetem az index relé elé? az inditó reléhez, meg akkor tulajdonképpen megbontóm a pozitív szálat, s beiktatom a 6-os, 7-est, s kész is.

köszönöm a segítséget
háhá, ez jópofa, ilyet szereltem má
ha nem értesz a villanyhoz minek állsz neki?
3-as egy kimenet, 12V-ot ad ki és amire kötöd az fog villogni. Féklámpára, helyzetjelzőre simán kötheted, indexre diódákon keresztül kösd, mert különben normál indexeléskor is fog mindegyik villogni;
2-es: gyújtás pozitív, akkor van rajta 12V, ha a gyújtást bekapcsolod;
6-7: az indítórelét blokkolja. Megszakítod az indítórelé + vezetékét, ami az indítókapcsolótól jön. a kapcsoló felé eső vezetéket mondjuk a 6-ra, a reléhez menőt a 7-re kötöd.
egy kis segítséget szeretnék kérni, bízok benne, hogy akadnak itt műszaki zsenik, tudom, hogy vannak:)

vettem ma egy pageres motor riasztót, viszont a bekötésével szenvedek,

amikre rájöttem:
9. RED 12V pozitív szálra, a gyújtáskapcsolóhoz közvetlen (itt méregettem)
8. GREEN LED ezzel sem volt gond
7. és a 6.-sal vagyok problémába eddig azt hittem, hogy az indexé lesz, engine killer (fogalmam sincs ezt hova kell kötni) talán az önindítóra?
5. ORANGE ezzel sincs gond
4. GRAU ezzel sincs gond
3. GRENN/YELLOW ha az ikont nézem, akkor az irányjelző is lehet, ami villog, vosznt a brake light (féklámpát jelent) érdekesség, ha ide kötöm, ha az index relére, akkor is a fék villog, már pedig sanszos, hogy ennek kéne az irányjelzőket is villogtatnia, de nem jutok előrébb He
2- BLUE ezt én előre vittem a gyújtáskapcsoló másik kábelére, ahova kötöttem a pirosat, csak a másik felére
1. BLACK ezzel sincs gond, ez a test, én az aksira raktam, mivel közel van Menő

na most linkelem a képet is, s várom a helpet, én ma már elfáradtam benne, a semmiből kezdtem riasztót szerelni, de nincs fölös 10E-m elvinni riasztóshoz:)

http://www.kepfeltoltes.hu/view/091216
/kep033_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Jó estét mindenkinek. Olyan ember keresnék aki ért a motoplat gyújtáshoz, olyan problémám lépett fel vele hogy nem akar világítani(most vettem), de mérni tudok a tekercseken olyan 80-90voltokat terhelés nélkül de ha rárakom az izzót semmi nem történik. MI lehet a probléma?
Keress másik szállítócéget.
Add el, aztán kint vegyél egy másikat...
Holáll hol , hát a garázsba!? Ennyit sem tudtok?
azt kérdezd hol áll a motor vagy megvesszük tőle olcsón
kössz!
Ausztrálba vagy?Most nézem.Nekem vannak ott rokonaim,narancsföldjeik vannak,ha meg nem ették őket azóta a kengurúk
Fúrd át a földet,otthon belökik a lukba azt má nálad is van Vagy ragassz rá bélyeget azt postán dobasd fel,kutya nem nézi, alkatrészbe adasd fel 4-be kinn az egész
Sziasztok.

A föld másik felén élek, de a motorom 2 éve otthon áll a garázsban mivel hitel van rajta. Olcsón ki lehetne hozatni, de a bank persze nem engedi, a szállitócég meg csak törzskönyv ellenében teszi hajóra. Ha tud valaki megoldást, keressen meg emailben, bármilyen megoldás érdekel. gsxraustralia kukac gmail pont com
komigabi, itt nézz korul esetleg... http://www.motoren.sk/shop/Jaw... milyen 250-es? 592-es tipus? http://www.jawamania.info/File... ezt gyártották 1969-tol... nekem 353-masom van, 1959-bol.
kötni kell velem egy életbiztit..
Sziasztok!

http://www.d2moto.com

Ismer valaki ehhez az oldalhoz hasonló usa, angol vagy bármilyen külföldi vagy akár magyar oldalt ahol sokminden van szállítanak drága kishazánkba és hasonló jó árakon? Aki tud legyen oly kedves és ossza meg velünk! Köszönöm!
De azért fura, hogy a veszprémi kórházban a dolgozók nagyrésze még fenyegetés hatására sem oltatta be magát......nem lehet tudni semmit és hinni senkinek.....még az is lehet, hogy van értelme.....
A H1N1 egy tök átlagos influenzavírus, nem új találmány, csak a mostani verziójának vannak béna tulajdonságai. Szóval ebben - szerintem - nincsen semmi furcsa.
Vagy a szimmering nincs a helyén ,vagy fals-levegőt kap valahol.
Nézd át, mert az az egy század,mm nem hiba! Maszop hiba van . Valamit elqrtatok.
Sziasztok Lenne egy kérdésem van 1 simson schwarblen 50-es hengerrel, a gyári dugó 39.99 -es volt, vettem bele 1 39.98-as dugót mert csak ez volt a boltban. az a baj hogy a holtponton kellene lennie de lejjebb van 2mm. ez szerintem baj. mikor összeraktam akkor beindult de zörög a hengernél, és ujj tömités is van meg minden ujj van benne de nincs eggyáltalán alapjárata hijába beállitom semmi. Oda huzom a gázt neki akkor felpörög és utánna lassan megy a fordulat szám vissza fele. Erre kérnék segitséget ha valaki tudná hogy mi a baja.
ma kaptam mailban, nem tudni mennyi embernek mehetett..........

Egy kis adalék az "ÚJ!" H1N1 vírusról. Nem vita nyitóként,
de elgondolkodtató!
Az újdonságról csak annyit, hogy a bescannelt
könyvlapok az 1996-ban Magyarországon megjelent és a
könyv adatai szerint 1995-ben íródott "Robin Cook: RAGÁLY"
című könyv 400-401 oldala. Alá van húzva egy érdekes dolog.
Bárki könnyen ellenőrizheti. Az IPC Könyvkiadó Kft. Jelentette
kérdésem lenne 2007 yamaha r6r motorom kiírta a 18-as hibakódot egyébként beindul nincs baja csak a motor hiba lámpa ég ha tudtok segítsestek előre is köszönöm gabi
Itt csaplak agyon , a nyáron, ha pénzt mersz adni kerékért! Szedd szét még egyszer, csak annyi zsírt tegyél bele hogy meg legyen kenve,a többit szedd ki. ha meg kell bicikli gyere, aztán vigyed.
lehet szétszedem még párszor.......
13 ezer lenne első-hátsó kerék kompletten
több mint 40 liter benzin, hát akkor inkább tekerek párat "üresbe"
de lehet kipróbálom a szabadonfutóhoz új görgőket
elméletileg van nagyobb átmérőben is