Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello

Polírozás ügyben ki tud nekem segíteni? Vagy melyik topicban kopogtassak?... ez tűnt a legkézenfekvőbbnek.
Vegyél egy jó Simsont, ahogy az INI mondja
eddig minden általam ismert és használt robesz többet evett, és drágább üzemeltetésű volt mint a szimóm
volt egy isminek egy 4t 50es gépe az kevesebbet evett de ha szembeszél volt alig bírt 40el menni
Sziasztok!

Teljesen zöldfülű vagyok, szeretnék egy robogót venni.
A külvárosban lakom, azzal járnék be a városba dolgozni!
Fogalmam sincs milyet vegyek.
Fontos, hogy B-vel vezethető legyen, ne fogyasszon olyan sokat és megbízható legyen. Ekkor mindenki rá szokta mondani hogy Aprilia....de viszont állítólag piszok drága minden alkatrész ahhoz a motorhoz...ettől nem vagyok boldog, egyszer megveszem, de aztán nem akarok soakt költeni rá....

Tudom, hogy ez egyszerre túl sok szempont...De mi lehet az a robogó szerintetek, ami a legjobban megfelel az elvárásaimnak!

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Dani
És nov. 1-től ez volt a "nagy módosítás"?
Csak kerékpárral és segédmotorral.
Szaréhugyé itt beveszik.
Szasztok! tudja valaki hogy hol vásárolnak motort készpénzért? Mert el kell adnom a lovam sürgősen köszi
Sziasztok!
Még régebben a hírekben láttam, hogy 2009.11.01-től mostmár legálisan is előregurulhatnak a motorosok a piros lámpánál. Most ugye eljött ez az idő, viszont nagy a csend és a neten sem találok semmilyen KRESZ módosítást ezzel kapcsolatosan. Tud valaki valamilyen infot erről esetleg?
Szevasztok. A crosszosok segítségét kérném suzuki rm 250 ügyében. Mégpedig: hidegen tökéletesen indul, melegen már nem annyira, mit lehet tenni ez ellen? Eltörtem a berugókart láttan valahol a neten de már nem találom azt az oldalt ha valaki ismer egy webáruházat vagy valamit megírhatná. Előre is köszi,bő gáz.
faszom várjá, ott nincs 50es.. akko totalbike.hu - népítélet ott lehet robesz, meg talán itt is. nameg a minden évben kiadott motorkatalógus a motorrevütől, abban kölün robogós rész van az összessel. De az ilyesmikben végseb meg teljesítmény a folytott szokott lenni, vagyis nem fogod azt olvasni hivatalos helyen hogy hát ja, ha kiveszed a foyltást 70-80al megy, hanem 45 és kész
Sziasztok.Most szeretnek venni egy robogot es mivel uj vagyok ebben a temaban, olyan web oldalt keresnek ahol robogok muszaki adatait tudnam elolvasni .
Elore is koszonom
Puskas Attila
Köszönöm az infót!
Csaó!

Nem akarok üzletet rontani, csak jelezném hogy a sword kb 3 éves széria, bolti ára max bevezetéskor volt a jelzett ár duplája, ha jól emlékszem én annó 24ezerért vettem. De a ww.hjc.hu-n látam kitéve akciósan 18ezért. www.kelomotor.hu én itt azért szétnéznék újabb szériák ügyében..
Sziasztok!

Nem ismeri véletlenül valamelyikőtök ennek a hirdetésnek a feladóját?
http://kepesmotor.hu/-zart_buk...

Az elérhetősége érdekelne,mert a megadott telefonszámon nincs előfizető. :S

Köszönöm!
Robogó mi? A hézagolás a lényeg. Mert nem biztos ,hogy a csúszópersely hossza meg egyezik a gyáriéval, és a szíjtárcsa dőlés szöge is eltérhet. Ha ügyesen hézagolsz nyerhetsz végsebességet VAGY gyorsulást. Ha viszont nem kísérletezel eleget kidobtál egy csomó pénzt és csak rosszabb lesz a rotyogód.
Sziasztok! Segítségeteket kérném! Yamaha Aeroxra került egy Polini Speed Control variátor és Polini szíjtárcsa. Minden más gyári. Érdekelne hogy kell-e hézagolni a tökéletes működés érdekében? Ugyanez a szituáció Gilera DNA-nál. Előre is köszi mindenkinek a választ!
A banditok természetesen 4 üteműek! 250-1250ig az összes!
Sziasztok!
Meg tudnátok nekem mondani,hogy a 250-es és 400-as Banditok két- vagy négyüteműek?
A használtautón akartam utánanézni,de minden hirdetésben mást írnak. :S
Szerintem konstrukciós hiba!
Új korában sem volt túl sokkal jobb.
Valami más gépét kellene beletenni....
Lehet, hogy csak a csatlakozók vannak eloxidálódva, és ha kicsit megpuceválod, jobb lesz!
Sziasztok!
Próbáltátok már malaguti f15 első világítását megbütykölni?
Az enyém borzasztó gyengén világít!
Sötétben szinte emlékezetből megyek!
Bármilyen átalakítás érdekel.
Köszi.
Szeva, általában elég bele az 50 a jó olajból, én castrol r2 tettem bele még régebben. ha esetleg nagyon belezgeted a gépnek akkor tegyél bele 40 eset. Vagy ha úgy látod, hogy melegen is nagyon füstöl 40-el akkor 50 es és kész. meg indulás előtt mindig rázd össze a tank tartalmát!