eddig minden általam ismert és használt robesz többet evett, és drágább üzemeltetésű volt mint a szimóm
volt egy isminek egy 4t 50es gépe az kevesebbet evett de ha szembeszél volt alig bírt 40el menni
Teljesen zöldfülű vagyok, szeretnék egy robogót venni.
A külvárosban lakom, azzal járnék be a városba dolgozni!
Fogalmam sincs milyet vegyek.
Fontos, hogy B-vel vezethető legyen, ne fogyasszon olyan sokat és megbízható legyen. Ekkor mindenki rá szokta mondani hogy Aprilia....de viszont állítólag piszok drága minden alkatrész ahhoz a motorhoz...ettől nem vagyok boldog, egyszer megveszem, de aztán nem akarok soakt költeni rá....
Tudom, hogy ez egyszerre túl sok szempont...De mi lehet az a robogó szerintetek, ami a legjobban megfelel az elvárásaimnak!
Sziasztok!
Még régebben a hírekben láttam, hogy 2009.11.01-től mostmár legálisan is előregurulhatnak a motorosok a piros lámpánál. Most ugye eljött ez az idő, viszont nagy a csend és a neten sem találok semmilyen KRESZ módosítást ezzel kapcsolatosan. Tud valaki valamilyen infot erről esetleg?
Szevasztok. A crosszosok segítségét kérném suzuki rm 250 ügyében. Mégpedig: hidegen tökéletesen indul, melegen már nem annyira, mit lehet tenni ez ellen? Eltörtem a berugókart láttan valahol a neten de már nem találom azt az oldalt ha valaki ismer egy webáruházat vagy valamit megírhatná. Előre is köszi,bő gáz.
faszom várjá, ott nincs 50es.. akko totalbike.hu - népítélet ott lehet robesz, meg talán itt is. nameg a minden évben kiadott motorkatalógus a motorrevütől, abban kölün robogós rész van az összessel. De az ilyesmikben végseb meg teljesítmény a folytott szokott lenni, vagyis nem fogod azt olvasni hivatalos helyen hogy hát ja, ha kiveszed a foyltást 70-80al megy, hanem 45 és kész
Sziasztok.Most szeretnek venni egy robogot es mivel uj vagyok ebben a temaban, olyan web oldalt keresnek ahol robogok muszaki adatait tudnam elolvasni .
Elore is koszonom
Puskas Attila
Nem akarok üzletet rontani, csak jelezném hogy a sword kb 3 éves széria, bolti ára max bevezetéskor volt a jelzett ár duplája, ha jól emlékszem én annó 24ezerért vettem. De a ww.hjc.hu-n látam kitéve akciósan 18ezért. www.kelomotor.hu én itt azért szétnéznék újabb szériák ügyében..
Robogó mi? A hézagolás a lényeg. Mert nem biztos ,hogy a csúszópersely hossza meg egyezik a gyáriéval, és a szíjtárcsa dőlés szöge is eltérhet. Ha ügyesen hézagolsz nyerhetsz végsebességet VAGY gyorsulást. Ha viszont nem kísérletezel eleget kidobtál egy csomó pénzt és csak rosszabb lesz a rotyogód.
Sziasztok! Segítségeteket kérném! Yamaha Aeroxra került egy Polini Speed Control variátor és Polini szíjtárcsa. Minden más gyári. Érdekelne hogy kell-e hézagolni a tökéletes működés érdekében? Ugyanez a szituáció Gilera DNA-nál. Előre is köszi mindenkinek a választ!
Sziasztok!
Meg tudnátok nekem mondani,hogy a 250-es és 400-as Banditok két- vagy négyüteműek?
A használtautón akartam utánanézni,de minden hirdetésben mást írnak. :S
Sziasztok!
Próbáltátok már malaguti f15 első világítását megbütykölni?
Az enyém borzasztó gyengén világít!
Sötétben szinte emlékezetből megyek!
Bármilyen átalakítás érdekel.
Köszi.
Szeva, általában elég bele az 50 a jó olajból, én castrol r2 tettem bele még régebben. ha esetleg nagyon belezgeted a gépnek akkor tegyél bele 40 eset. Vagy ha úgy látod, hogy melegen is nagyon füstöl 40-el akkor 50 es és kész. meg indulás előtt mindig rázd össze a tank tartalmát!
Polírozás ügyben ki tud nekem segíteni? Vagy melyik topicban kopogtassak?... ez tűnt a legkézenfekvőbbnek.