Ez egy ilyen kb.18X18cm-es dobozban,mellette üvegszövettel,és kbfél liter A -komponens, és 20 köbcenti edző. Valami javító-készlet.Holnap beírom neked.
mentem nemrég egy karikát a mocival
és
megnéztem a féktárcsát elöl h mennyire melegedett fel...
a bal oldali egész meleg volt a másik meg hideg
sztetek?
normális?
Szia! A jobb oldalon ahol a blokk a vázhoz van felfogatva egy fülecskével (az idom mellett, a bukógombánál, ha van). Van, ahol csak egy kis rozsda látszik, van ahol szép repedés. Az első szériánál típushiba volt, ahol kijött, ott vázcserét csináltak (az enyémen is). Szélesebb volt a váz mint a blokk, és egy idő után itt adta meg magát. Aztán módosítottak a vázon, illetve a felfogatáson.
Lehet találni 500-as A.korl-ost 400eFt körül, én is találtam, csak szerelővel menj vásárolni. Böngészd át a hasznaltauto.hu-t meg a hasznaltmotor.hu-t.
Üdv! Elöször is kösz az infót! Aztán néztem az adatlapodon az er6 fényképét és leesett az állam mikor megláttam a repedést ugyanis az egyik hawernak is ilyen gépe van,ez melyik részén van?
Hi!
Legyen szives aki regisztrálva van a PayPal-en, segítsen kicsit.
"Sajnos szinte az összes PayPal témájú oldalon hibásan írják regisztrációkor a Vezetéknév és Keresztnév kitöltését. A rossz és jellemző forma, hogy “First Name”-nek írják a Keresztnevet és “Last Name”-nek a Vezetéknevet: ez HIBÁS!..."
"....tehát “First name” = VEZETÉK név és “Last name” = KERESZT név"
Ez tényleg így van? Vagy hülyeség?
Nem érdemes. Túl sokat pörögnek, emiatt hamar széthullanak, az alkatrész pedig drága hozzájuk mert Japán belpiacosak.
Lehet érdemesebb lenne pl. gs500al, vagy cb 500-al próbálkozni. Azt olcsóbb fenntartani is, meg olcsóbbak az alkatrészek is.
Sziasztok!
Érdemes négyhengeres ,400-as/250-es sportmotort venni 300-400 ezer forint környékén ?(Suzuki RF,Kawasaki ZXR)
Vagy ha jót akarok akkor többet kell rászánni ?
Vétel után nem szeretnék egyből nagygenerállal kezdeni.
brigéciol. én ilyen habosítós megoldássalszoktam telefújni, és polír meg cseppnyomok nélkül szárad lemosás után. kell hozzá nagynyomású mosó, meg ilyen végérefognivaló flakon amiből kifújja habosítva a cuccot.
gitt volt, folyékony nem
neve van? vagy van sokféle?
és
megnéztem a féktárcsát elöl h mennyire melegedett fel...
a bal oldali egész meleg volt a másik meg hideg
sztetek?
normális?
Last name-utolsó = utónév
Legyen szives aki regisztrálva van a PayPal-en, segítsen kicsit.
"Sajnos szinte az összes PayPal témájú oldalon hibásan írják regisztrációkor a Vezetéknév és Keresztnév kitöltését. A rossz és jellemző forma, hogy “First Name”-nek írják a Keresztnevet és “Last Name”-nek a Vezetéknevet: ez HIBÁS!..."
"....tehát “First name” = VEZETÉK név és “Last name” = KERESZT név"
Ez tényleg így van? Vagy hülyeség?
Korlátos is,megbízható is...
Jobban járnék egy enduróval ebben az árkategóriában?
Lehet érdemesebb lenne pl. gs500al, vagy cb 500-al próbálkozni. Azt olcsóbb fenntartani is, meg olcsóbbak az alkatrészek is.
Érdemes négyhengeres ,400-as/250-es sportmotort venni 300-400 ezer forint környékén ?(Suzuki RF,Kawasaki ZXR)
Vagy ha jót akarok akkor többet kell rászánni ?
Vétel után nem szeretnék egyből nagygenerállal kezdeni.
Köszönöm, remélem jó is lesz nem csak szép. Szombaton vettem, és igazából még nem is mentem vele egy igazit.