Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Milyen anyagot javasoltok alumínium tisztítására, és króm fényesítésére. A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.!2 kérdésem lenne!04es 125ös suzuki rmem van és a hátsó felfüggesztésen próbáltam állítani de valmiért nem sikerült hogyan kell pontosan?a másik pedig hogy hogyan húzzam meg a láncot pontosan, és mi a helyes lánc állás?válaszotokat minél előbb várom..:)
a 4motor közül a legerősebb a vfr lehet aztán a fazer, suzuki gsx650f, majd er6f
nagyban befolyásolja hogy milyen motoros tapasztaltaid vannak, milyenen ültél eddig,
a fazert közel se mondanám turás motornak, max a kinézete, fogyasztása kevés, ha nomrálisan használod, 1tank kb 400 kmer
viszont a vfr nyomatékosabb motor, erősebb is
a többit ki is zárnám, én e kettő közül választanék,
probáld ki mind kettőt és az alapján dönts!
Sziasztok! Mivel nem szeretem a milyen motort vegyek galériákat, meg én nagyjából tudom is hogy milyet veszek csak több verzió is van, és dönteni nem tudok! Lényegében sport-túra gépet szeretnék mivel szeretnék nagyobb kirándulásokat, de néha egy egy mecsekezés is jó lenne! Lényegében 4motor között gondolkodok. A Honda vfr800-as ez állna a legközelebb a szívemhez mindenki jókat mond róla, és szerintem szép is, de ez a v-teches megoldástól félek kicsit a kanyargósabb utaknál ez a robbanás szerű teljesítmény növekedés nem tudom hogy viselkedik kanyarokban....A másik a yamaha fz6s ez is nagyon tetszik,de valahogy már túl túrás, a suzuki gsx650f, ez szintén mrű túl túrásnak tűnik nekem....és a kawasaki er6f....nekem a vfr tetszik deh ha valaki tudna valami pozitív-negatívat akármelyikről is, azt szívesen fogadom!
Hello Sziasztok!ismét hozzátok fordulok hátha vannak itt nálam rutinosabb és sokkal tájékozottabb emberek! Szval vennék egy Ktm exc 125-öt 2002 10.havit!kérdésem az lenne h mennyire jó gép ez?megbíhatóság szempontjából és ugy hogy cross pályán szeretném használni nem endurozásra!tehát minden sebességbe szinte nyélen mint egy rendes cross motorral!lehet ezt a motort ilyen célra használni?nem volt még soha crossendurom ugyh nagyon tapasztalatlan vagyok!megköszönném segítő válaszotokat illetve tanácsotokat!Üdv Gaba
olyan pályaidom ami passzol 100%-ig nem létezik.. Hidd el nekem is meggyűlt vele a bajom. Az a lényeg hogyha megvan, tedd fel a motorra és hagyd úgy 1 hétig. Akkor hozzáidomul a motorhoz.
Meg meg kell tanulni a felrakását, trükkös kicsit. Nekem is kellett amúgy reszelgetni az idomból itt-ott hogy stimmeljen, de most is van benne hiba csak nem látszik
Pályázni idén már nem megyek
gondolm az bírja amúgy annyira bosszant rendeltem egy pályaidom szettet, de rohadt gázul néz ki. semmi nem passzol, sehova, pedig utálom a tákolást. a Tied nagyon tutin néz ki , nézegettem és minden a helyén van. mész még az idén pályázni? pénteken gondolkodom az Euroringen, de nem igazán ér rá senki. Csak az idő rövid . Lehet már nem is lesz jó idő
Sziasztok! segítsetek abban , hogy pályaidomra milyen ülést szoktak rászerkeszteni, mert a gyárit nem igazán sikerül visszarakni. lehet venni valami polifómot , vagy van valami spéci dolog? ha van akkor hol lehet ilyesmit beszerezni? köszi
Sziasztok! A tegnapi nap folyamán sikerült szert tennem egy Kawasaki ZX 12R motorra. Viszont még Magyarországon nem vásároltam motort és nem igazán vagyok képben, hogyan zajlik le egy átiratás, mert eddig csak külföldi gépeim voltak. Ebben fordulnék hozzátok segítségért!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Milyen anyagot javasoltok alumínium tisztítására, és króm fényesítésére. A válaszokat előre is köszönöm!
Pinlock
párásodik a sisakom ( AGV AIRTECH ) plexije. mit lehet vele kezdeni ?
a 4motor közül a legerősebb a vfr lehet aztán a fazer, suzuki gsx650f, majd er6f
nagyban befolyásolja hogy milyen motoros tapasztaltaid vannak, milyenen ültél eddig,
a fazert közel se mondanám turás motornak, max a kinézete, fogyasztása kevés, ha nomrálisan használod, 1tank kb 400 kmer
viszont a vfr nyomatékosabb motor, erősebb is
a többit ki is zárnám, én e kettő közül választanék,
probáld ki mind kettőt és az alapján dönts!
Meg meg kell tanulni a felrakását, trükkös kicsit. Nekem is kellett amúgy reszelgetni az idomból itt-ott hogy stimmeljen, de most is van benne hiba csak nem látszik
Pályázni idén már nem megyek