1000alatt van egy fél literes
nézd meg mi kell bele dot3 vagy dot 4
dot3 olcsóbb valamennyivel
nekem olcsó prevent van minden gépemben abból a dot4 sem több mint egy ezres
persze van ettől jóval drágább is
szerpentinre lefelé már lehet nem ezt választanám
azt innen nem tudom pontosan miért nem keményedik fel........
lehet bedagadtak a gumi részei, lehet sok egyéb anyag van benne, lehet szar a fékcső és tágul.....
ha rendesen van használva a fék akkor is mindig van trutyi a munkahengerben
ha tényleg egyéb olaj van benne rendesen mosd át a rendszert!
ha nem fékolaj akkor mi?
szedd szét atomjaira és takarítsd ki és ha épek a gumi részei rakd össze
mostanában vákummal légtelenítek nem kell annyit izomkodni
Igazából sose lehet tudni mit vesz az ember...Vagy nagyon kell értenni a motorhoz,hogy szétszedésnél lásson belőle valamit,vagy nagy szerencse kell,hogy jót fogjon ki...Egyik oszt társam vett endurót,nem tudom milyen márka,de nem is az a fontos.Kb 1 éve vette,abból 3hónapot használta szünetekkel,egyébként végig szervízben csücsült,mert egymás után haltak meg az alkatrészei...Minden bizonnyal előző tulaj szanaszé vágta,és picit szépített kinézetén,úgy adta el...
én azért azt mondom hogy melegen ne legyen semmi füstje.......
hidegen(szivatóval) sok füstölget persze mértékkel
melegen már ne füstöljön, gázhuzigálásnál pici feketés füst még elmegy, kék füstös cuccot úgy kell elhozni hogy lealkudni a motorgenerál árát (min 100pénz)
cagiva miért nem jó? nekem van egy 20éves 350es 1-2 rúgásra indul 3 alatt eszik,kicsit csörög zörög visít, de megy rendületlenül
nem a kedvencem, de nem állítom hogy nem jó
és bontatlan még.........
tudok 5 év alatti yamahát ami szét lett hajtva, majd kis pénzből összevarrva és nagy pénzért árulva..... meg egy csomó fiatal ktm leharcolva, felidomozva "pályán sosem járt" jeligével eladva
Sztem 125 ben az olaszok a legjobbak, nekem aprilia volt. A lényeg, hogyha egyszer elkezd kicsit jobban csörögni valami a blokkban érdemes szétszedni és megnézni, hogy mi az és cserélni, mert onnantól hogy elkezd csörögni akár 50km en belül szét is hullhat.(persze ez mindenre igaz). Nekme is szétment egysezr aztán mindent kicseréltem a blokkban csapágyak,hajtókar,..stb. és utánna soha többé nem volt vele baj 10ezer km felett tettem bele és egyszer nem volt vele baj. persze előtte sem csak amikor szétment:D Vegyél apriliát, de vigyél magaddal egy olyat akinek már volt az tudja hogy ami jön belőle csörgés azzal van vagy nincs gáz!
Egyébként kösz kistomi...Soan mondjáék nem érdemes olasz motorokat venni,de hondát nem akarok,mert 125ösben az egy bicigli pár kiegészítővel...,és nem teljesítményre gondolo,mert van neki,hanem kinézetre...Meg nem nagyon használható emiatt,mert tényleg a kerekei,és maga a motor vastagsága is szonte egy bicigli szintján van
Nem sokat tudok ezekről az átírásos dolgokról,de már a legtöbb 125-ös motor több mint 11kW,tehát ha nagyon beleugatnának,kb 70%-ban senki se használhatná a motorját A1-el
vazzeg....... nem izgul mindenki öregekre.....
nézd meg mi kell bele dot3 vagy dot 4
dot3 olcsóbb valamennyivel
nekem olcsó prevent van minden gépemben abból a dot4 sem több mint egy ezres
persze van ettől jóval drágább is
szerpentinre lefelé már lehet nem ezt választanám
lehet bedagadtak a gumi részei, lehet sok egyéb anyag van benne, lehet szar a fékcső és tágul.....
ha rendesen van használva a fék akkor is mindig van trutyi a munkahengerben
ha tényleg egyéb olaj van benne rendesen mosd át a rendszert!
minél gyorsabban szedd szét fékolajban mosd el (víz&szappan is jó) a gumikat
szedd szét atomjaira és takarítsd ki és ha épek a gumi részei rakd össze
mostanában vákummal légtelenítek nem kell annyit izomkodni
hidegen(szivatóval) sok füstölget persze mértékkel
melegen már ne füstöljön, gázhuzigálásnál pici feketés füst még elmegy, kék füstös cuccot úgy kell elhozni hogy lealkudni a motorgenerál árát (min 100pénz)
cagiva miért nem jó? nekem van egy 20éves 350es 1-2 rúgásra indul 3 alatt eszik,kicsit csörög zörög visít, de megy rendületlenül
nem a kedvencem, de nem állítom hogy nem jó
és bontatlan még.........
tudok 5 év alatti yamahát ami szét lett hajtva, majd kis pénzből összevarrva és nagy pénzért árulva..... meg egy csomó fiatal ktm leharcolva, felidomozva "pályán sosem járt" jeligével eladva