Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem volt benne olaj? Hogy a búsba tudta lenyalni a bütyköket? kíváncsiságból kérdem?
ilyen probléma nincs szerencsére,volt már eredetvizsgán,törzskönyvet is kaptunk,át is lett íratva....
a vezérműtengely bütykeit nyalta le... és ugye miután elhoztuk lehetetlen volt elérni,egyértelműen látszik,hogy mire megy ki a dolog,csak én ezt nem szeretném annyiban hagyni,mert kurva sokba van a helyrehozatala...
Remélem az alvázszámot motorszámot megnézted, mert nem lennék meglepődve, ha kiderülne, hogy lopott ! Törzskönyvet kaptál? ja és mi lett a baja? Mert én az ősszel úgy jártam, kijárok a garázsból, és onnan 100 m-re behalt. Gyújtótrafó.
Sziasztok!
A következő a problémám.Vásároltam egy gépjárművet(jelen esetben autót) ami hazafelé úton 100km megtétele után beszart(nem lehetett vele tovább jönni,vontatni kellett),természetesen egyből hívtam az eladót,akinek ekkor már hűlt helye volt(telefon kikapcsolva,majd levelet is küldtem neki amit nem vett át),ezért én be szeretném perelni,csak az a problémám,hogy nem tudni(mivel fiatalabb "emberről" van szó),hogy van e hivatalos munkahelye,vagy valami a nevén ami fedezné a per költségeit és a kártérítést.Mert azzal nem lennék előrébb ha beperelem,a bíróság kimondja h jogos,csak épp nincs miből levonni a pénzt és még a per költségét is nekem kellene állnom.
Ha esetleg van itt olyan ember,aki utána tudna járni ennek a személynek,hogy érdemes volna e beperelni(tehát legalább egy hivatalos munkahelye van,ahol a fizetéséből levonva megkaphatnám a kártérítést),vagy van ötletetek hogy hova lehetne ezzel fordulni,kérlek segítsetek!
Előre is kösz!
Sziasztok!
Adott egy szaktársam fősulin aki motorozni szeretne, csak az élet (anyu) közbeszólt
Az a baj hogy a család kb annyit tud a motorkról hogy hangosak és gyorsan mennek Smile ezért abban bízik, hogy ha pár motoros emberke építő (megnyugtató) jellegű hozzászólást tesz a blogjához, az talán segít a család meggyőzésében.
Az ominózus blogbejegyzés, és benne részletesen a történet itt található: http://bolondsmile.blogspot.co...
Akinek van 5 szabad perce légyszi olvassa el, és szóljon hozzá!
Köszönöm!
Sziasztok nagyon kopasz vagyok szal ne nevessetek ki vagy nézzetek le. Szóval az lenne a kérdésem hogy ugye mondják hogy a motorhoz50-es vagy sima papirok vannak na ezek a "papirok" mik is? Adás vételi meg a biztosítás csak ennyi lenne vagy a "papirok" van más is?
A tizen...... részét ne hallottad
azt olvastam hogy ha veszek motort akkor 5 munknapon bellül a nevemre kell iratnom. nem kevés ez egy kicsit?
ti mit tuttok erröl?
Szia!Lehet,de először járj utána a dolognak,hogy mik a feltételei,mert azok is vannak!Legegyszerűbben itt kérdezhetsz ők rutinosak,és a legtöbbnek vizsgája is van! :
http://sgforum.hu/listazas.php...
Má válaszoltam is !
Írtam köszi!
Írj az Emilemre, típust . és holnap megnézem ,van itt nem messze egy ilyen bolt.
Tudom nem ide tartozik, de hátha van valakinek.
Mosógépbe a dobhoz ilyen gumibak kéne. Nincs valakinek otthon elfekvőben?
heló nekem van 12" gumi + sok 126-os aikatrész
..hát ha jól leborítod kanyarban, akkor kétség nem fér hozzá, hogy le fog érni...ha nagyon igyekszel még a térded is. Vedd meg nyugodtan ar R6-ot
heló mindenkinek!a jelenlegi jogszabályok szerint lehet quadot vizsgáztatni?
Okés , csak az endúrók talán jobban leülnek súlytól mint a sport gépek! Ezért kértem a véleményeteket! Kössz a válaszokat!
Sziasztok!
Volna 1 nagy kérdésem! Esetleg van valakinek otthon, vagy valahol 135 vagy 145 de lényeg, hogy R12-es gumija? Kicsi kocsira kellene. Igen ez ilyen kispolszki + hasonló kocsik mérete…
Akinek esetleg van, legyen oly szíves, jelezze nekem.
Előre is köszönöm szépen!
Megválaszoltad a saját kérdésedet...Azt írtad 4endúród volt amik MAGASABBAK...akkor mi is a kérdés?
Sziasztok!A tanácsotokra lenne szükségem!Érdeklődnék hogy milyen jó olajat használjak a benzinhez 50es Gilera DNA-hoz és hány grammos görgőt ajánlotok ahhoz hogy kicsit jobban mennyen?
olasz dízeltől kifejezetten jó igaz 20 éve még rendesebb gépeket kreáltak...már amikor sikerült....
nekem opel dízel volt, na arra csak rosszat tudnék mondani, még a 85 forintos gázolajjal sem érte meg használni
Ha az enduroval nem volt gond,sztem az R6-al se lessz!
megnézed mindegyik ülésmagasságát és megtudod....
mondjuk még nem láttam sportgépet ami magasabb lenne az endurotól legalábbis az enyémtől......
Sziasztok! A véleményetekre lennék kíváncsi , mert 2000-es évjárat körüli R6-ot szeretnék venni ,és elég apró vagyok 168cm+73 kg! Mennyire érne le a lábam? Eddig 4db 600-as endurom volt , igaz azok magasabbak voltak de azért kíváncsi lennék a véleményetekre!
Mondjuk nekem a vasam ugye nem kombi... de pl. most voltam vele síelni a szlovénoknál. Óra szerint 635 km-re elvágólag 40 lityit tankoltam. És nagyrészt pályán verettem, 120-140 között, néha előzéskor 150 felett... 4 személy + rendes málha, ja és 2 pár léc a tetőn... indulások előtt percekig alapjárat a mínusz 10-15 fokban. Nem rossz egy 20 éves olasz dízeltől, ugyi?