Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugi, okosan kell kötni: ha olyan nevére kötöd (anyud, apud ) akinek nincs jogsija, akkor meglepő módon olcsóbb, mint ha egy 4-5 éves jogsisra kötnéd.
Én a csajom nevére kötöttem ( 30 év felett, jogsi nélkül ) és minden bonus nélkül is ilyen olcsó.
vazzeg
az egykerekezés titka:
az egyik kerék legyen mindig a levegőben
ülj jó hátra minél nagyobb gáz majd kuplung kivág
mire kinyírod a mocit talán sikerülni fog......
400ccm alatt jóval olcsóbb, meg 35éven felül
szerez kisebbet, gyűjtsd a bónuszt aztán lehet örülni a kisebb díjnak
maximálisan megengedett sebességet meg a kisebb géppel is meg lehet szegni
ha kösz hogy megmondtátok az egykerekes témát ::S:S
nyomi vagy, kell csinálni valami jó kis flottabiztosítást. meg ahogy nézem még vidéki is vagy.. eeejj fiam..
Bizony drága dolog a motorozás ha zsebpénzből kell kigazdálkodni.
El is akarom adni a mostanit. Pitbikeokat nézegetem újabban.

Ha már lesz rendes keresetem akkor megin jöhet a nagymotor.
Bizony, a negyedéves biztosítás 10000 körül van.
Nincs még bónuszom, 21 éves vagyok és egy 500ccm-es motoron ülök... szerinted mennyire bíznak bennem?

Te meg vezetsz vagy 20 éve?
Amúgy én is K&H-nál vagyok.
10ezret ? Azonnal nézz körül, mire tudnál váltani - nekem nincs 5ezer Ft a féléves (!) díj, a K&H -nál.
Helló!Valaki tudna nekem segiteni abban,hogy RMZ 250-re lehet valahogyan világitást tetettni?Elöre is köszi!
nullás bónusszal nekem 7 pénz 1 évre a biztosítás az alianznál...
valami ratyi biztosítónál 5 lett volna
kisebb motort kell venni
azért nem rendszámoztam a 600ast mert a költségekből vettem inkább egy 350est
Ahogy nézem, motorozás közben majd énekelhetem hogy rájdörz on dö sztorm
Én egy 3 hónapos téli pihenővel 10000-et fognék a biztosításon. A bónusz meg le van...
Most nincs kedvem utána számolni mer megyek motorozni, de szerintem a bónusszal sem bukok.
Azért augusztus közepén ne a telet várd, meg a -10 fokot.
Szeptemberben is még jókat lehet gurulni legtöbbször, sőt még jobb is, ha nincs 35°C.
Van az kettő is (ha jól emléxem).
A rendszámot nem kell leadni, csak a forgalmiba írják be.
Lehet fix időpontig kérni (így érdemes) vagy újra be kell menni (és fizetni) a forgalomba visszahelyezésért.
na ja, aztán nem fog nőni a bónusz...........
ráadásul egy ezres a kivonási díj
Ideiglenesen kivonatod forgalomból, leadod a rendszámot, kapsz papírt róla, azzal beballagsz a biztosítóhoz.
Csáá

Olyan kérdésem lenne ami valószínüleg sokunkat érint. Ugye közeleg a kibaszott tél és sajnos lassan elkell tenni a motort a garázsba. Valamelyik nap hallottam, hogy lehet olyat játszani, és szerintem teljesen jogosan mert nem használom a motort -10 °C-ba, hogy a biztosítást szüneteltetem. Teljesen érthető hogy nem akarok több ezret befizetni arra hogy áll a motor. Erről szeretnék bővebb információt kapni hátha valaki élt már ezzel a lehetőséggel. Én az Allianznál vagyok és ott nekem azt mondták hogy náluk ezt nem lehet megtenni.

thx
Sziasztok !

Kérdeznék egy olyat mondjuk ez tejesen bugyuta kérdés de van egy 125 pegasom és ezzel kapcsolatban kérdeznék olyat hogy hogy kell egy kerékre felkapni ? mert mondjuk nem is nagyon próbálgattam vagyis mikor igen akkor meg csak majdhogynem lefullad úgy hogy segítsetek léci köszi válaszotok
kossz szepen, jo hogy vagytok ,igy legalabb van kitol kerdeznem,meg most tanulom minden jot neketek
Szevasztok valaki nem tudna segíteni nekem ? 2002 exc-re keresnék narancssárga tankot amit 2003 tól gyártottak már EXC re!(nekem áttlátszos tankom van és nekem az nem jön be ezért kelllene narancs) Mert sehol sem sikerül szereznem de ha valakinek lenne elado vagy ismerősének van az legyenszíves jelezze ! köszönöm!
szívesen, de csak azért ám mert püspökladányból hoztam a gyermekem kutyáját.....
Meg més sokan mások! Szép napot nektek!