Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit elsiettem, mert ebbe nem lehet kártyát dugdosni....
Ha ez kellene valakinek, akkor vennék kártyásat.
Nézd meg Crézy videóit és az utolsók kártyás cuccal készültek.....igen jók.....
Ki kellene próbálnom....
Mondjuk én nem megyek bele minden gödörbe, mint te!
A videóim között sima Hi8-as kamerával van felvéve a Hringezésem. Teljesen OK. Eredeti változat (nem a butitott sportmotoros) tökéletes képpel bír.
Nem tudom, de én nem bízok az ilyen kártyás adatrögzítésben annyira....
Ezt inkább nem szeretnéd tartogattatni.....nekem a mini DV bekakált a rázkódástól, egy darabig bírta oszt kakukk, csak kártyást veszek legközelebb.......
Hát ööö...izéééé.....én azt találom a legmegbízhatóbbnak, hogy megtartson egy kamerát. Na és pont középen is lenne....
De nyitott vagyok más megoldásra, de szigorúan tesztelés után, hogy milyen az olyan, amilyet csinál....
Ezt kéne tartogatni....
Mindenképp tankra rögzíthető kell? Nekem ilyen van és mükszik:
Köszi, de mit csináljak a gyújtáskapcsolóval? Mivel nekem pont ott van középen.
lásd. illusztráció
nem okoskodás, a kápéem főszerv, más a tarifa, alsóbb szervek pedig kifüggesztett ár szerint dolgoznak

92-es nx 125 ment át 8.600-ért idén

múlt évben starján kpm valóban 4ezer párszáz egy gs 500
gsxr 750-en, 1000-en, demég ereggyen is jóvót

ugye pohi
még egy alternatív megoldás létezik..
nem a tankhoz, hanem a 2 tank rögzítő csavarral kell rögzíteni és a kameratartó alja nyúlik vissza a tank fölé
Há' twini .....előkeríted azt nekem? Köllene.....hogyé adod...az sok!
Remélem jó a GSR-hez is...
Köszi
há' nekem volt a TL-hez....valahol még megvan.
Ki tud vagy kinek van a tanksapka csavarjaihoz rögzíthető kameratartója...mondjuk Suzuki-hoz? (GSR=GSXR?) 5 csavaros.
Keressen meg légyszi!
Nem akarok beleokoskodni, de én hétfőn vizsgáztattam az enyémet, és a KPM-nél 4500 píz volt, cakli pakli.
Hol tudnám állítani a benzin levegő keveréket, hogy kevesebb benyát egyen? csak úgy tudom állítani hogy fúvókát cserélek a karbiban, vagy van más megoldás is?
Vajon mennyit adhattak el belőle itthon....nagyon kiváncsi lennék a gépre, ha annak idején kicsit olcsóbb lett volna biztos több futna nálunk vagy bárhol.....
MZ1000 SF vételén gondolkodom (8000 km-el, vezetett szervizkönyv, bemutató darab) jóval a listaár alatt. Ha van tapasztalatotok a konkrét típussal szívesen olvasnám pro és kontra... Bocs ha off!
"fogyaszt 7-8 litert 100km-en. ez normális vagy nem?" A fogyasztás fele harmada a csuklódon múlik.Mérd le egyszer mennyit használod a féket,meg a csutkagázt!
Azzal nem szolgálhatok... Nagyban függ a fogyasztás attól is, hogy hogyan vezeted, mire használod.
És nem tudnál esetleg számbéli példákat különböző típusokra?
A kb is megfelelne:D
Igen. Kétütemű motor mindig sokat fogyaszt.
Sziasztok!

Nekem annyi lenne a kérdésem hogy egy 125-ös gyorsasági motor mennyit fogyaszt normál használat alatt?
Van nekem egy 91-es Gilera Crono mocim és az fogyaszt 7-8 litert 100km-en. ez normális vagy nem?
meg nem kell egyből elszomorítani
azt hiszem érthetőbben úgy hangzik, hogy kivont járművet nem, de az alkatrészét igen..

de ha tévedek, más úgyis megcáfolja :)