A videóim között sima Hi8-as kamerával van felvéve a Hringezésem. Teljesen OK. Eredeti változat (nem a butitott sportmotoros) tökéletes képpel bír.
Nem tudom, de én nem bízok az ilyen kártyás adatrögzítésben annyira....
Ezt inkább nem szeretnéd tartogattatni.....nekem a mini DV bekakált a rázkódástól, egy darabig bírta oszt kakukk, csak kártyást veszek legközelebb.......
Hát ööö...izéééé.....én azt találom a legmegbízhatóbbnak, hogy megtartson egy kamerát. Na és pont középen is lenne....
De nyitott vagyok más megoldásra, de szigorúan tesztelés után, hogy milyen az olyan, amilyet csinál....
Ezt kéne tartogatni....
Hol tudnám állítani a benzin levegő keveréket, hogy kevesebb benyát egyen? csak úgy tudom állítani hogy fúvókát cserélek a karbiban, vagy van más megoldás is?
Vajon mennyit adhattak el belőle itthon....nagyon kiváncsi lennék a gépre, ha annak idején kicsit olcsóbb lett volna biztos több futna nálunk vagy bárhol.....
MZ1000 SF vételén gondolkodom (8000 km-el, vezetett szervizkönyv, bemutató darab) jóval a listaár alatt. Ha van tapasztalatotok a konkrét típussal szívesen olvasnám pro és kontra... Bocs ha off!
"fogyaszt 7-8 litert 100km-en. ez normális vagy nem?" A fogyasztás fele harmada a csuklódon múlik.Mérd le egyszer mennyit használod a féket,meg a csutkagázt!
Nekem annyi lenne a kérdésem hogy egy 125-ös gyorsasági motor mennyit fogyaszt normál használat alatt?
Van nekem egy 91-es Gilera Crono mocim és az fogyaszt 7-8 litert 100km-en. ez normális vagy nem?
Ha ez kellene valakinek, akkor vennék kártyásat.