hát, ha a redbaronban veszed pl, akkor nemhogy midnen van, dem ég olcsóbban is mint yakomotonál pl. te nem tudsz trébáyna felé valami jólfizetős melót? portázás vagy tudomisén
Inkább a légszűrő a cinkes. Egész sok belpiacosba adtam már el fékbetétet A kis VTR összes évjáratához van. Most kapaszkodj, megnéztem a katalógban, '88 óta létezik vtr250....
Akkor jól emlékeztem! Mondom mintha Japó belpiacosként már lenne régebb óta... De belpiacos mocit nem igazán jó venni, mert még fékbetét sincs hozzá...
üdv
szintén motor vásárlás előtt állok.
250-es gépben gondolkodom, mivel első gép lenne, és a kispórolt testalkatom miatt amúgy sem akarok "nagy dögöt". honda vtr250 és a 250-es hornet az ami tetszik. inkább a kis sornégyeshez húz a szivem, azt hiszem. ha akárki valami tanácsot, tapasztalatot megosztana velem, azt megköszönném, pl. hol érdemes nézelődni utánuk, miket kerüljek, esetleges típushibák, hasonló gépek amiket érdemes számításba venni, akármi (neten nem sok eladót találtam az említett két típusból. ezek közül bárki ismeri valamelyiket személyesen?)
előre is köszi!
Sajna nincs, errefelé is ténferegnek az emberek...
Ezt sem értem, h azokat a motorokat itthon miért nem forgalmazzák...
A cb400-hoz semmit.
Hát jah, de pl a japán belpiacos SC40 CB1300-hoz sincs semmi. Még gyári fékbetétet sem tudtunk rendeni hozzá...
szintén motor vásárlás előtt állok.
250-es gépben gondolkodom, mivel első gép lenne, és a kispórolt testalkatom miatt amúgy sem akarok "nagy dögöt". honda vtr250 és a 250-es hornet az ami tetszik. inkább a kis sornégyeshez húz a szivem, azt hiszem. ha akárki valami tanácsot, tapasztalatot megosztana velem, azt megköszönném, pl. hol érdemes nézelődni utánuk, miket kerüljek, esetleges típushibák, hasonló gépek amiket érdemes számításba venni, akármi (neten nem sok eladót találtam az említett két típusból. ezek közül bárki ismeri valamelyiket személyesen?)
előre is köszi!