Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg most volt a revüben hogy gyártatnak is ritka cuccokat ritka mocikhoz (cb400 fesszab, etc.. )
nem csak, régebben vettem ott új cuccot is.....
Én meg 400 tulajokat...
Nem is tudtam, h alkatrészt is árulnak. Bontanak?
há oylannál nem éri meg de pl nem egy 250sornégyes tulajt ismerek aki azért az egy hónap garanciáér odaadná utólag azt a plusz párszázat
Alkatrészügyileg tényleg nem rosszak a báróék, több ismerős ott veszi a belpiacoshoz a cuccot. Persze motort nem ott kell venni, max Choi Norit.
Igen, én gyárit nem árulok.
A redbaromban? Ne vicceljünk... A régi CB1000-rem ott volt 1,498-ért, én 1 millába vettem... Szted?
Sajna nincs, errefelé is ténferegnek az emberek...
hát, ha a redbaronban veszed pl, akkor nemhogy midnen van, dem ég olcsóbban is mint yakomotonál pl. te nem tudsz trébáyna felé valami jólfizetős melót? portázás vagy tudomisén
Utángyártottban ugye? Mert gyárit nem tudtak hozzá még rendelni sem...
Ezt sem értem, h azokat a motorokat itthon miért nem forgalmazzák...
Hmm, vt250f-et is találtam meg CB1300sf '98-tól szintén....
A cb400-hoz semmit.
Jah, ahhoz lehet, de hidd el, h megnézném, h SC40-es CB1300-hoz vagy a VT250F-hez vagy a CB400SFII-höz mikor kapnál valamit...
Nem mondod! 88-óta? Az komoly!
Hát jah, de pl a japán belpiacos SC40 CB1300-hoz sincs semmi. Még gyári fékbetétet sem tudtunk rendeni hozzá...
ja nnincs.. csak kb minden boltban volt itt pesten fékbetét, olajszürő is a kisfzr-hez..
Inkább a légszűrő a cinkes. Egész sok belpiacosba adtam már el fékbetétet A kis VTR összes évjáratához van. Most kapaszkodj, megnéztem a katalógban, '88 óta létezik vtr250....
Az fasza meló!
Akkor jól emlékeztem! Mondom mintha Japó belpiacosként már lenne régebb óta... De belpiacos mocit nem igazán jó venni, mert még fékbetét sincs hozzá...
A kis VTR-t vagy 10 éve gyártják, ugyanilyen formában, csak karbival, belpiacra. A redbaronnál mindig van belőlük.
Sor4, az kezesebb, és könnyebb vezetni mint a V2-őt. Hmmm a VTR250-et most hozzák még csak be nem?
DE van másik melóm is a drácnak. El kéne temetnie egy zsiráfot... ÁLLVA...
Ez tudom neked ajálani nagyon jó kis gép
Nézd meg teve GSXR250-ét, nagyon pöpec gép
üdv
szintén motor vásárlás előtt állok.
250-es gépben gondolkodom, mivel első gép lenne, és a kispórolt testalkatom miatt amúgy sem akarok "nagy dögöt". honda vtr250 és a 250-es hornet az ami tetszik. inkább a kis sornégyeshez húz a szivem, azt hiszem. ha akárki valami tanácsot, tapasztalatot megosztana velem, azt megköszönném, pl. hol érdemes nézelődni utánuk, miket kerüljek, esetleges típushibák, hasonló gépek amiket érdemes számításba venni, akármi (neten nem sok eladót találtam az említett két típusból. ezek közül bárki ismeri valamelyiket személyesen?)
előre is köszi!
Ezen beszartam
Értem.Köszi szépen! Hallgatok a tapasztaltabbakra!