Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a válaszod!Egyébként nagyobb motorra gondoltam,lehet hogy őrültség, de mindig tudtam hogy hol van a határ!600-as mocira gondoltam.
Ja és sajna egyáltalán nem vagyok tele.Használt mocira jutna!
Eddig 250-es Mz-t vezettem!
ha tele vagy akko a yamaha ybr250 egész jól néz ki, és az már megy is, kisebben a honda varadero 125, az is megy 100 fölött, plusz elég jól néz ki, használtban meg annyi van.. 1-2-4 hengeres 250esek, 400asok, bármiféles tílusban..
Azt, h leadták a rendszámát, és bontatni kéne. Sztem nem lehet visszahelyezni. De inkább a Gyorhajtás jard topikban kérdezd a Pohit...
Hali lehet, hogy triviális a kérdés de a "forgalomból végleg kivonva" az már semmilyen módon vissza nem helyezhető? Mit jelent ez pontosan? (bocs ha rossz helyen kérdezek)
Halihó
Igencsak új vagyok a motorosok világában!Mien első gépet vegyek?Nem simsonra gondolok!
Adjatok tanácsot!Köszike
Hello!
Vettem egy 2004-es YAMAHA Fazert.Az előző tulaj a láncot szíjhajtásra cserélte.Mennyire kell megspanolni,mennyit bír ki,mikor kell cserélni,egyáltalán mit kell vele csinálni?
Ott nem is, csak a Honda szalonokban.
A CB1000R nem drágább a konkurenciánál...
Mindig valami az eszebe jut ... Mennyi van ezekben a motorokban , gondolok km-re . 100.000-150.000 km ( vagy ez nagy hulyeseg ? ) Gondolom kulon kell venni a motort , futomu .. lancot , ( elso , hatso fogaskerek ) olajat ( motor , telo )surubben kell cserlni
Nyuzlak meg benneteket . Ruharol meg nem volt szo .... Buko , csizma , meg ami szukseges .

koszonom
Hello

Itt mar a 2008-ast 1000-1500 km-el 1.8-2.2m mar be lehet szerezni.
Ez valamivel kevesebb mint 2m.
Úgy tudom 2,5m. Ft most ujonnan itthon.Szerintem az nem rossz ár ezért a motorért.
Mert jó motorkerékpár.
Azert ez mar komoly . A hondaval az a gond hogy draga meg hasznaltan is .
Az idomos FZ1 -nek természetesen jobb a szélvédelme.
Szerintem az FZ1 nem sokkal kényelmesebb a CB1000R-nél.
Túrázni inkább az ezres Fazer. CB1000 az olyan huligánkodós
És egy CB1000R-t is nézz meg.
előtte minden képpen próbáld ki, nekem például kényelmetlen volt, én is szemezgettem vele,
nézegess még fz6ot ,gsr t is, gsr nek azt hiszem elég alacsony az ülés magassága
Koszonom Akkor ilyenre fogok vadaszni , ezzel lehet akar hosszu tavban is gondolkodni . Jo lesz valami meret dolgot levadaszni mert rovidek a labaim , es nem akarok labuj hegyen egyensulyozni. ( ules magassag )
na.ez jó.
1.200.000 .
2007 5500km
Kawasaki Z750 ?
z1000 et csak ajánlani tudom 100 %ig, de a Suzuki gsr 600 ról is van 70000 km es jó tapasztalat.1000 Fazer sem rossz választás.