Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a választ!
Sziasztok ! Kérlek segítsetek nekem ! Külföldi ( svájci ) kivont forgalmis supermoto-t le lehet m.o-n műszakiztatni ? És ha igen, milyen összegre kéne számítanom ? Előre is köszönöm!
Nincs semmi, legyen eredeti példányod az adásvételiből, és mehetsz a biztosítóhoz kötelezőt kötni. Más nincs. Az adásvételi legyen nálad motorozáskor, mert azzal igazolod a rendőrnek, hogy a Tied.
Hello! Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy ha veszek használtan egy 50 ccm-es motort, annál mi az adás-vétel menete (tehát kell-e valamit átiratni, vagy hasonlók)?
Ebben is van valami... Viszont ha a lengővilla merevítőjében akadt meg a dolog ami a gumiba állt...
Attól függ milyen irányba akarod széttörni... próbáld ki egy karbon csővel meg egy PP csővel. Vágjál oda a cső élének a kalapács hegyes felével. Szted melyik fog törni?
Jogos. Szerintem egy vacak műanyag könnyebben törik, mint ahogy egy új motorgumi elhasad.
Ez nem a visszahívásos Michelin rajta?
Ezt hogy érted? A szénszálas műanyagok iszonyatosan erősek....
Karbont kell felrakni, azt 1 szög szépen végig tudja vágni...
Az összes -akár gyári, akár utángyártott- mind ilyen közel van a gumihoz....
Tanulság:nem tanácsos minden szir-szart felszerelni.
Jó cucc...
köszi,majd körülnézek.
Hali!
Itten pesten ismerek szakit aki csinál tömítést.
Küldesz mintát, meg csináltatom azt megbeszéljük.

üdv
Szia!
Vidd el a hengert olyan szakihoz aki ezzel foglalkozik(tömítést gyárt)
Én ugyanígy jártam,de nekem megcsinálták szuper lett,nagyon profi volt a tömítéses
szevasztok motrosok.kéne egy kis segítség.yamaha dt 125-ös motorrol lenne szó.szívok a hengerfejtömítéssel.szét lett szedve mert fúrva lett,1 darabig ment,aztán elszarodott.le lett síkolva a henger és a hengerfej is,mégsem jo.gyári tömítést már nem lehet kapni csak kisipari sz.rt.csináltam vörösrézböl,kilágyítottam de igy sem jo.mit tehetek még?ha valakinek lenne valami ötlete azt nagyon megköszönném.elöre is kösz.
Sziasztok!Van egy gsx-r 600-som és a höfok jelzö mutatja hogy hány fokos a vizem ill valami f1-et is.Ha valaki tud segitsen!Köszönöm
Hali, 1997es évj. Suzuki Rm 125-be van power? (tudtommal nincs)
azthiszem Koph ilyet használ SuperMoto topikba, meg van on-board topik is valahol!
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem.
A barátom motorozik és szeretném meglepni egy extrémsport kamerával, amiről nagyon jó dolgokat hallottam.
Van róla sok infó a honlapon (www.goprocamera.hu), és nagyon jó videófelvételek, de mégis bátortalan vagyok, hogy tényleg jó ajándék lenne-e. A kérdésem, hogy van-e esetleg valakinek tapasztalata erről a kameráról, mert az alátámasztaná azt, hogy valóban jól választok-e ...
Előre is köszi!
Sajnos a lehetőségeink nagyon korlátozottak. Mindenünk a két motorban volt...
http://dani47.gportal.hu
Meg kellene beszélni vele vagy 6-8 embernek, hogy hová tette?Aztán hogy szóváltás közben meg leesett a lépcsőn? Istenem! Üzemi baleset.
Kérlek segitsetek!Május 8-ára virradó éjszaka falbontásos módszerrel ellopták a motorjaimat CEGLÉDRŐL!
KTM SX 50 -2008as 50ccm-es alvázszáma:VBKMRA2398MO37460
és
SUZUKI RM 65 -2005ös 65ccm-es alvázszáma:JKSKX065ABA014953
http://dani47.gportal.hu Tel:0620-9921131
Adjátok tovább légyszives!