Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fa testápoló...
A rendöröknek azt mondta, eladta a motorokat. Persze nem tudja kinek. Ki is engedték pár óra mulva.
Ohhh, tettes van, motor nincs? A francba. Meg kéne kérdezni a tettestől, hova is rakta őket... Persze kulturált motorosok módjára...
Rendörség volt kint, a tettes is megvan állitólag, söt már ki is engedték. A motorok nincsenek sehol.
Mindenképp irány a rendőrség, hátha egyszer az alvázszám alapján megtalálják!
Segitsetek! Május 8-ára virradó éjszaka falbontásos módszerrel ellopták a motorjaimat CEGLÉDRŐL!
KTM SX 50 -2008as 50ccm-es alvázszáma:VBKMRA2398MO37460
és
SUZUKI RM 65 -2005ös 65ccm-es alvázszáma:JKSKX065ABA014953
http://dani47.gportal.hu Tel:0620-9921131
Adjátok tovább légyszives!
Húúúúú,ennyi segítőkész ember azért nem kellene!
Nem érdekes,megoldódott.
Ja,1-2 szer nem rendesen tettem le az elejét.
Üdv!
Valaki tudja mi lehet a gondom?
egykerekezés után kicsit el van mozdulva a kormányom,nem a csutka/ZX 9R/hanem a kifli.Jobbra áll észrevehetően.
Hol kezdjem a hiba kiderítését,esetleg valami elmozdulhatott ott elöl?
Tudom,ne kerekezzek,OKÉ!
Igen, azt hiszem meg fogok tudni birkózni vele
Akkor nem kínai az elektromosság be tudod kötni.
Informatikus(félig) de most le van szívva az agyam, mert most érettségizek és egyetem után programtervező informatikus leszek
Ha a régi alatt van távtartó ne dobd el,az újhoz felhasználható.Mi a szakmád?
okés, szóval semmi távtartó meg ilyesmi nem fog kelleni? Mert akkor nekifogok majd, csak nem akarom, hogy 2x kelljen rendelni
Igen, egy illetőre aki látott eleven villanyszerelőt , a led-es index pl . polaritásfüggő.
Sziasztok, lenne még 1 kérdésem. Szeretnék venni a 92es 400as Banditomra ledes indexet. Elég, ha a 2 pár indexet és az új relét veszem meg, vagy kell még valami? A nagyvas.hu-tól akarom venni
sziasztok.motrot vennek,konkretan egy 400 as banditot.Az lenne a kerdesem mire figyeljek oda mik a mervado szempontok ennel a tipusnal?koszonom elore is .
Kérdés! Karbon deknivédőt mivel érdemes rögzíteni a deknin?
Aakrtam még írni, h a kuplung is csinálhatja, de látom már segítenek..
Igen, fontos benne az olaj is, félszintivel próbáld meg az nem annyira drága. Ha nem javul akkor a váltóvilláknál, vagy a váltócsillagnál vannak a gondok...
Hát mivel 92es a drága ezért már sajna nem az de oké, megteszem amit tudok
Ha már nem garanciális a motorod,szólj valami motoros havarnak, kb.10 perc beállítani.
Kicsit konkrétabbra gondoltam. El tudom itthon végezni, ha igen, hogyan? Vagy vigyem el szervízbe inkább?
Be kell állítani!
Valaki tud mondani tapasztalatot ezekről a protektoringekről?

http://shop.unas.hu/shop_artde...