Helló.Van egy 50es af1 futura eladó az unokatesómnak.A hátsó gumiaz kuka.El van pukkanva.De amugy nagyon sokat költött rá anno,csak 5éve egy helyben áll
Hello!
Én 50 ccm gyorsaságit szeretnék venni! Milyen típus ajánlotok, ami megbízható, jó és mégse olyan nagyon drága? írjatok ide vagy a marbalint@gmail.com email címre! Köszi!
Hello!
Üdv. Szervízkönyv nélkül is van élet, lekérdezi nem biztos hogy le lehet, típustól is függ, az is lehet hogy otthon szervízelték, továbbá ha van szervízkönyv azt is lehet hamisított, annak is utána kell nézni.
Szerintem kérdezd meg az ,,Adás-vétel /csere-bere" topikban meg az üzenőfalon, ott tudnak közelebbit mondani.
Hali. Forgalombahelyezéssel, szabályokkal, törvényekkel, hivatalos ügyekkel kapcsolatban általában tudnak segíteni a ,,Gyorshajtások jard megoldások" topikban.
Sziasztok!
Motort szeretnék venni de sajna nincs meg a gép szervíkönyve( a törzskönyve megvan)
Mire lenne szükségem ahhoz, h leinformáljam?
Az infot a márkakereskedőtöl kell kérnem?
Köszi a segítséget
sziasztok Nem tom jó helyre írom majd eldől .Azt kérdezném ha van nekem egy PL:250-es KDX Kawám és forgalomba szeretném helyezni mennyi be lenne egy ilyen lépés?
Segítséget köszönöm
Szia, te sem talátad el a megfelelő topikot . Ezt a kérdést tedd fel a "gyorshajtás, jard, megoldások" topikban, ott akad 1-2 rendőr aki megmondja a frankót. Amúgy szerintem pénzbirság, talán eltiltás meg hasonló finomságok, jobb ha nem próbálod meg.
sziasztok. ha nekem m kategóriás jogosítványom van, és egy 125-ös motorral megyek, aminek rendezve vannak a papírjai, van műszaki, stb.. és elkap a rendőr, akkor mire számíthatok? a jogsit is elvehetik?
sziasztok.szeretnék venni 1 450-es crossmotort vk tudna segiteni milyet vegyek jó lenne vm ami nem nagyon szervizigényes és alkatrész is van hozzá tehát ami összességében a legjobb 2003-2005 ig kösz
Sziasztok. 17 éves vagyok, Szombathelyi. Kaptam kb. fél éve egy Aprilia-RedRose-t 50ccm. Nagyon jól megy, semmi baj sincs vele, csak levan gyárilag fojtva 50-nél, pedig szerintem menne 100-al is. Nem tudjátok, hogy lehet kivenni belőle a fojtást ? Azt bárki megtudja csinálni vagy csak szakember a szervizben ? Azért kérdezem, mert sok véleményt hallottam már és most nem tudom. Légyszives Segítsetek !
Sziasztok,
Szeretném kérdezni,hogyha elmentek néhány napra motoros túrára pl külföld,akkor azt hogy oldjátok meg
ha a fényképezőgép memókártyája megtelik(pl van nálam 5 db)akkor milyen szerkenytyűt kellene vennem,hogy ne laptopot cipeljek,de egy pár gigát tudnák tárolni rajta.
Van valakinek ötlete,tapasztalata?
(tudom..vigyek több memókártyát....:):):):)
Valójában legszívesebben túrázgatni kéne, nem jaszkarizni. De ennek ellenére az érzelmi tényezők is fontosak nálam. Nézegettem a CBR-eket is, de külsőre nagyon nem jön be: keskeny idomzat, virsli gumik, ennél bármelyik régebbi vérbeli 2T vagányabb külsővel rendelkezik, ami nálam nem utolsó szempont. Szóval azt már elhatároztam, hogy valamelyik 2t-lesz, már csak az élmény miatt is: ugye a "póver szelep", meg hát mégis csak 25-30 lovacskát lehet kipréselni belőlük szemben a 4T 15-jével, mert azért mégis csak szeretem az élménymotorozást, attól függetlenül, hogy nem pirostól-pirosig gyorsulásból áll a napom. Tudom hogy a túrázgatás meg az élménymotorozás ellentmondásnak tűnik, de azért lehet azt finoman is szerintem, biztos érted mire gondolok.... A másik, meg hogy a CBR-ek azért valljuk be drágábbak a 2T-knél, nekem olyan 400ezer lenne a keret, szóval rábízom magam Fortunára, hogy ne egy roncsot vegyek...de ennyiből CBR-t nem kapok. A fenntartást meg tudom, hogy húzósabb, főleg a fogyasztás; de ez ugye tőlem függ, hogy mennyit motorozok vele, az meg hogy mennyit perkálok le vásárláskor az nem tőlem függ.... Jelenleg szégyen nem szégyen, simsonom van, ami közismerten 2T, úgyhogy azt vallom, ha ésszel meg törődéssel viszonyul az ember a motorjához, akkor nem kell hetente nagygenerál, bár ez szerencse kérdése is, elismerem, sőt azt is elismerem, hogy egy szimóból nem lehet következtetni teljes mértékben az 125ös 2T-kre, ezért kérdezlek titeket.
Szóval az elképzeléseim ilyesmik.
üdv
Én 50 ccm gyorsaságit szeretnék venni! Milyen típus ajánlotok, ami megbízható, jó és mégse olyan nagyon drága? írjatok ide vagy a marbalint@gmail.com email címre! Köszi!
Hello!
Szerintem kérdezd meg az ,,Adás-vétel /csere-bere" topikban meg az üzenőfalon, ott tudnak közelebbit mondani.
Motort szeretnék venni de sajna nincs meg a gép szervíkönyve( a törzskönyve megvan)
Mire lenne szükségem ahhoz, h leinformáljam?
Az infot a márkakereskedőtöl kell kérnem?
Köszi a segítséget
Segítséget köszönöm
Üdv.
ilyesmire gondoltam,köszönöm,
most már tudom "milyen irányba,és mit keressek.
üdv
üdv
Szeretném kérdezni,hogyha elmentek néhány napra motoros túrára pl külföld,akkor azt hogy oldjátok meg
ha a fényképezőgép memókártyája megtelik(pl van nálam 5 db)akkor milyen szerkenytyűt kellene vennem,hogy ne laptopot cipeljek,de egy pár gigát tudnák tárolni rajta.
Van valakinek ötlete,tapasztalata?
(tudom..vigyek több memókártyát....:):):):)
Szóval az elképzeléseim ilyesmik.
üdv